Yaşı bi geç yaş önemli değil zaten o kadar abartılacak kadar bi fark yok. Önemli olan aileleriniz neden istemiyor? Geçerli bi sebepleri var mı? Ha sundukları sebep veya bahane sizin açınızdan geçerli değilse önce ikna etmelisiniz, aileleri ikna etmeden girilen bir yol çok zorlu olacaktır. Bence evet demeden onaylarını almalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz bunu düşündünüz mü peki derinlemesine?
Yani 6 sene ilerde çok büyük bi fark olabilir hatta. İlgi, ihtiyaçlar farklılaşabilir bu da ilişkiyi sekteye uğratabilir.
Ya da diğer taraftan bakarsak, vazgeçme bence hemen. Aşkın var mı ona bak. Eğer derinden birbirinizi severek geliyorsanız, o zaman denemeye değer.
Ama bil ki söz konusu ailen olunca onların endişesini de anlamak lazım. Onlarla da konuşun derim, yavaş yavaş alıştırın. Sonra zaman gösterir işin nereye gideceğini.
Tek bildiğim şu var ki aşk yaşamak değer be, ama sürdürülebilir olması şartıyla. İyi düşünün derim yani kısaca.00 Yorumla
+1 yılZor bir durum.
Ama ailenin rızasını kazanmaya caliş bence.
Bu arada 6 yaş hiç sorun değil aksine erkeğin kadından üç beş hatta 10 yaşa kadar büyük olması iyidir.
Adam da kötü bisey istemiyor. evlenip yuva kurmak istiyor ancak senin ailen de bu memlekette gelen dilim varmıyor ama şehit haberleri etkisinde kalıyor. Görevleri çok zor.
Ama şunu diyim Hz. Ali efendimiz ne buyurmuş;
İnsanı ölümden eceli korur.
Ama bu arada şu an gorusemiyorsunuz ya , evlenince de böyle olacak
burada da sana iş düşüyor.
Asker polis hele özel harekatci eşi olmak Coook zor.
Bence sen yine ailenle ters düşme
00 Yorumla
+1 yılAslında çok yaş farkı yok. Ama ikiniz de gerçekten seviyorsanız aileleri ikna etme yoluna gidin. Yarın bir gün başkalarıyla olduğunuza çok keşkeleriniz olur belki de mutsuz evlilikler ailelerinize de bunları geniş perspektiften anlatabilirsiniz mutluluklar ve bol şans🍀🩷🌱
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, aşk her zaman yaşa bakmaz ama ailelerin dikkate alınması da önemli. Eğer gerçekten bu kişiyi seviyor ve onunla olmaktan mutlu oluyorsan, bazı tavsiyelerim olabilir. Öncelikle kendine sorman gereken şey şu: Bu ilişki seni gerçekten mutlu ediyor mu? 🥰 Eğer cevabın evetse, o zaman bir süre daha yalnızca birbirinizi tanıyalım, ailelere hemen aceleyle bir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Zamanla, sevgilinle birbirinize olan saygınızı ve aşkınızı gördüklerinde belki fikrini değiştirebilirler. Ama unutma ki, en önemli şey senin mutluluğun 💖. Kararını verirken kalbini dinlemeyi unutma!
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisi özel harekatçı o yüzden cok fazla konuşamıyoruz iki ayda bir görüşüyoruz ve kendisi evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak istiyor ailesi yaş farkı için kabul etmiyor benim ailemde mesleğinden dolayı seviyorum ama kafam çok karışık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılBu çocuk oyuncağı değil.. yüzüğü parmağa geçirmişsin.. yarın elemana vazgeçtim mi diyeceksin.. bu arada aradaki yaş farkı sorun değil de.. senin yaşın küçük.. bir işe güce gir.. mesleğini eline al bakalım.. tahsilini yap.. yoksa çok pişman olursun ilerde..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılaranızda 6 yaş falan yok yani Senden bir 10-12 yaş büyük olduğunu düşünüyorum çünkü 24 yaşında Yani sen 18 yaşındaysan 6 yaş büyükse senden 24 yaşında özel harekatçı biri olmaz yani özel harekatçıları şu an en az yaş ortalaması 27 30 35 36 o civarlarda Yani senden bir 10 yaş büyük olduğunu düşünüyorum 6 yaş diyerek gizlemeye çalışmışsın ama Hem şu da var asker polis biraz şey olurlar.
10 Yorumla
+1 yılYaş farklarının kötü olabileceği durum kolay manipüle edilebilirliktir.. yaşı büyük olan kişi daima digerini bi sekilde idare ediyorum adı altinda yönetir ve eğer kötü niyetliyse de bi kaç yaş ve bilinç olarak ileriden gittiği için bunu kullanabilir..
00 Yorumlabence ailenin bi bildiği vardır ben hep bizden büyüklerin geleceği tahmin ettiğine inanaırıö ben bile su yasımda kardesim olmıcak bişi için cok ısrar ettiğinde sonradan olacakları tahmin edip engel olmaya calısıyorum bence yapmamlısın eger cok seviyorum nası bırakıcm diye korkuyosan unutma kimse vazgecilmez değil biri elvet bulunur. fakat ailen sadece arada 6 yas var diye istemşyosa baska bi sebebi yoksa onları sevgilinle beraber ikna edip gönüllerini kazanabilirsiniz
30 Yorumla
+1 yılYaşın henüz küçük olduğu için ailen karşı çıkıyor olabilir. Sevgilinin yaşı 24 sanırım. Erkekler geç olgunlaşıylr 24ün olgun bir yaş olduğunu düşünmüyorum. Senin yaşın da yeterince küçük Allah aşkına 18 ne ya Evliliği oyuncak sanıyor bu Z kuşağı 😂
114 Yorumla- +1 yıl
Olgunlaşma dediğin kişiye bağlı bir şey... 15 yaşında olgunlaşan erkekler var... baba ve aile yapısıyla yetiştirilme şekliyle direk ilgili.
- +1 yıl
Ben de 18 yaşındayken 30luklara taş çıkartan bir olgunluğa sahiptim kendimden biliyorum fakat erkekler için geçerli değil bu. Erkeklerin kadın denen şeye biraz doyması gerekiyor evlenmek için. Hani bi emekliliğe ayrılmak misali düşün 😂😂
- +1 yıl
Son soluğu aldığı kişi olmalısın Gerçi alası yoksa da aldırırız o soluğu illa ki 😂 benden bi uçan bir de kaçabiliyorsa kaçan 😂
- +1 yıl
@Peripellonis ya kişiye bağlı bunlar. Ben 1000 tane çirfkef belki yüzsüz kızı tanımak istemiyorum tanışmakta... Zor ve yıpratıcı bir süreç hep bunlar. 1 tane olsun baş ağrımız olmasın ama...
- +1 yıl
İşin espri kısmı bu tabi ama yine de 24 erken 18 ondan da erken. Bin tane yeğenim var benim Z kuşağına hakimim. Ne anlayacaklar bunlar evlilikten Allah aşkına ya En azından 25 yaşını geçmeli kişi. Ben şeye de kızıyorum mesela 40 yaşında adam olup 19luklara saran kart papazlara. Çocuk ya bu çocuklardan elini çekecekler 19un nesi çocuk yaaa diyen gözümde pedofili hastasıdır.
- +1 yıl
Kocaman kocaman adamlar sırf kendilerini daha genç hissetmek için küçücük kızlara sarıyorlar. Heveslerini alınca atıyorlar. Bunlara seyirci kalmak çok zor. Yaş farkı önemli bir şey. Eğer o kız belli bir yaşa gelmediyse
- +1 yıl
Canım sakin chıll out bro 😄 daha evde kalmadın henüz zaman var... chıll mannn.
- +1 yıl
Sakin olmadığımı nereden çıkardın benim üslubum böyle 😂😂 konu ciddi neticede
- +1 yıl
Kadınlık içgüdüsü gerekiyor konuyu daha iyi idrak edebilmen için. Zorlama boş ver
- +1 yıl
Senin fikrim benim nasıl umrumda biliyor musun 🤦🏻♀️ seni bağlamaz ki
- +1 yıl
@Peripellonis Bro o kızı tanıyorum her yoruma ekmek-salça ikilisi yapar... Blaşılmayacak bir tip... Bir keresinde 100 yorumluk bir tartışmamız olmuştu... bitmez bu kızın yorumu takma kafana valla.
- +1 yıl
Birini takmam çok ütopik bir şey zaten kimseyi takmıyorum çoğunlukla 😂 valla insanların yaptıkları o kadar çirkin ki o çirkinliklere anca bu kadar çirkin hitaplar yakışıyor. Yanlış kelimeler kullandığımı düşünmüyorum
- +1 yıl
O kullandığım "doymak" fiilini dibine kadar hakediyorlar. Kimseye saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. Muhalefet olma meraklıları hep oluyor zaten umrum değiller.
- +1 yıl
Onları da anlıyorum, hoşlandıkları kişilere yahut sevgililerine yakıştıramıyorlar kötü hissediyorlar aptala yatmak işlerine geliyor 😂
+1 yılAileler istemiyor ise bir bildiği var sonradan pişman olmak yerine direk bitirmelisin sevmek yetmiyor bazen
30 Yorumla
+1 yıli said yes diyip kabul ettiğini bağıran yüzükle story paylaşıyorsun ama kabul edeyim mi diyorsun 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisi görevde diye gitmeden paylaştım ama daha düşünmem gerekiyor diye söylemiştim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Abartılı bir yaş farkı yok bence sorun yok gibi ama aileler istemiyorsa sırf yaş için değil bildikleri başka mevzular vardır. Bunu yaş olarak adlandırıp konuyu kapatıyorlar
00 Yorumla
+1 yıl6 yaş farkı çok değil seviyor isen kabul et etmişsin gibi de ztn ama dikkatimi daha çok o eller çekti tombik tombik ya 😄ama o ele o tırnak şekli yakişmaz
00 YorumlaSen erkekten 6 yaş büyüksen biraz kötü ama yine de absürt değil.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl40 ile 46 nında arasında 6 yaş var. Doğru düzgün yaşını belirtsene şurada
12 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
Kemik yaşı 18 zeka yaşı 13
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 6 yaş gayet normal bir yaştır. Ailenizin isteme sebebini bilmek lazım. Ayrıca uzun tırnak tamam güzeldir ama bu resimdekiler pençe :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılabi siz kafayı yemişsiniz. zaman algılarınız yanlış çalışıyor bence. 6 yıl ne arkadaş. duyan da 60 yaş fark var sanacak
00 Yorumla
+1 yılAileler istemiyorsa bence uzak durun ayrılın hayat bir kişiden ibaret değil hiçbir hayrını görmezsiniz o evliliğin.
00 Yorumla
+1 yılYüzüğü takmışsın kabul edeyim mi diyorsun 🤦🏻♂️ bu nasıl tombik el 🙄 azıcık diyet yap evde kalacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılAskere vatanı emanet edersin ama gönlünü verirsen biraz sıkıntı yaşarsın çünkü seni sürekli yalnız bırakmak zorunda kalacak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen kaç yaşındasın o kaç yaşında ailen istemiyorsa vardır bor bildikleri özel harakatçi demişsin ama zor bir hayat seni bekler
Bunları iyi düşün00 Yorumla
+1 yıl6 yaş çok normal ama önce aileni dinle onların gördüğünü sen göremiyor olabilirsin acele etmeden davran
00 YorumlaOlmaz bu işin biri mesleğinden dolayı sevilmez zaten askerle evlenirsen seni çok zor bir hayat bekliyor olacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle etmemelisin. Sebebini de açıkça söylemelisin. Mümkünse aranızdaki ilişkiyi buraya yazıp anket malzemesi yaptığını da söylemelisin.
00 Yorumla
+1 yılyüzüğü lök diye niye o tontiş parmaklarına taktın acaba... neyse yüzüğü takmak evet demektir. biraz geç kalmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaş farkından dolayı istenmiyorsa saçma 6 yaş fark normal.
10 YorumlaSen evet demesende olur aq. O serce parmagina minicik tirnak gitmis mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılböyle ciddi bir mevzuda ilk önce ailelerin ikna edilmesi gerekiyordu.
00 Yorumla
+1 yılEtme bence aile bu dünyada ki en önemli şey eşinle sıkıntı da yaşasan yanında duracak tek şey aile
00 YorumlaEğer ki seviyorsanız vazgeçmeyin aileler de zamanla ikna olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. İstememe sebepleri yaş değildir heralde. Çünkü 6 yaş fark normal
00 Yorumla
+1 yılAşırı bir fark değil, anlaşma tarzını uyuyorsa aileni ikna edebilirsin..
00 Yorumla
+1 yılAileni dinle aşk karın doyurmuyor. Evlenip pişman olursan aileni arayacak bir yüzün olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEl tavuk eli gibi😄
Özel harekatçı olduğu için İstemiyorlardır belki00 Yorumla yüzükte güzel değil yemekte baktım iştahım kaçtı ne bu iğrenç tırnak merakı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılsevdikten sonra cok fazla değil bence. ama senin yaşın fazla kucuk.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanki 20 yaş var. Gayet normal yaş farkınız. Başka şeyler var da yaşı mı bahane ediyorlar acaba.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılyüzüğü almış parmağa geçirmiş üstüne story atmış hala teklifi kabul etmeli miyim diyor
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında olduğunu söylemişsin, 18-24 yaş normal değil. ailen haklı.
00 Yorumla
+1 yılAileler istemiyorsa bi düşünmek gerek senin görmediğim bazı sorunlar görüyor olabilirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,7b cevap paylaştı.
+1 yılTövbesttt. Dolma mi sarma mı?
Sana da teklif gelmişse hiç kaçırma01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kabul etmişsin bir kere, ailen etmese neye yarar ki.
00 Yorumla
+1 yılKafanda soru işareti varsa bu evlilik. olsa bile ilerlemez bunu sorman bile hata bence.
00 Yorumla
+1 yılkizim sen iyi misin? daha 18 yasinda ne evlenmesi allah askina git dersini calis 24 yasinda adamla ne isin var senin 24 yasinda adamin seninle ne isi var kendi yasinda birini bulamamis mi? daha yeni resit olmussun aklini basina topla aileni dinle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ailenin istemediği evlilik hep sorunlu oluyor
(Evrensel olarak)
Bu böyle00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmek için 18 çok erken, hele 18 yaşında çocuk sahibi olmakkk çook daha erken. Evlenir evlenmez çocuk istiyo demişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım 30 civarısın, 36 yaşlarında biri normal sana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUff abartmayin ya 6 yas ne millet 15 20 yas farkla evleniyor bebek gibi mizmilaniyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir fark bile değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok yaş farkı yok ailen neden kabul etmiyor yaş farkı yüzünden mi
00 Yorumla6 yaş çok büyük bir fark değil aslında. Neden istemiyorlar pek anlayamadım ama aileni kaybetmek istemiyorsan acele karar verme. Önce aileni ikna et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe kabul etmişsin sorun ne bize elini göstermek mi?
00 Yorumla
+1 yılO mu büyük sen mi peki bence bir farkı yok ama genelde kadın büyük olunca karşı çıkıyor bizim toplumumuz
00 Yorumlabu nasıl el lan böyle hayvan kızı hayvan :D (alınma espiriye)
10 YorumlaKonunun taktığın protez tırnakla alakası ne
00 Yorumla
+1 yılailenin onaylamadığı bir ilişkide başka bir neden vardır illaki yaş değildir tek sorun bence
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsanız kabul et karşındakinden emin olman çok önemli
00 Yorumla6 yaş çok normal bir yaş bence istememeleri çok sacma
00 YorumlaSiz kararlı olursanız aileler bir yere kadar engel olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSevgi varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz bence kabul et !!
00 Yorumla
+1 yılBiz 8 yaşa koşa koşa aldırdık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Abla sen o tırnaklarla totonunu nasıl yıkıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAileler işine baksın bi ya artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aile istemiyorsa ayrılın
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne