NEDEN DUAM BEKLETİLİYOR? ZAMANIMIN OLMASI GEREKEN NE VAR Kİ BEN HAZIRIM ZATEN?

Arkadaşlar benim kabul olmasını çok istediğim bir dua var, o da beni gerçekten sevecek ve benim de gerçekten sevebileceğim o kişinin bir an önce karşıma çıkması. Yani aslında kabul olmadı demiyorum ama kabul olmasını bekliyorum sadece birazcık sabırsızım diyelim, ama sabırsız olmamın sebebi gerçekten buna ihtiyacımın çok olması, aşk anlamında yani nasıl diyeyim, o gerçek sevgi anlamında hiçbir şekilde sevgi hiç yaşamadım, o yüzden buna ihtiyacım var, hiç sevgi görmediğim için değil yani. Neredeyse kandillerde, beş vakit namazda, oruç tuttuğum zaman iftarı açarken, oruç tuttuğun zaman namazlarda, sürekli bu duayı yaptım hatta namaz kılarken duamı ettiğimde ağlamıştım bile ama neden tam olarak bu duam bekletiliyor yani ben bu duanın kabul olmadığını değil de zamanının olduğunu düşünüyorum yani çünkü duanın kabul olacağına inanıyorum ama sadece neden zamanım olması gerektiğini bilmiyorum, ben kendimi hazır hissediyorum niye zamanı var ki, sadece bunu merak ediyorum, neden öyle lütfen sadece bu konu hakkında bilgisi olan yazsın TEŞEKKÜRLER... ☺

NEDEN DUAM BEKLETİLİYOR? ZAMANIMIN OLMASI GEREKEN NE VAR Kİ BEN HAZIRIM ZATEN?