+1 yılDış görünüşünü beğenmek, birisinin gerçek anlamda sevilmek veya aşık olunmak için yeterli bir kriter değildir. Gerçek aşk, dış görünüşten çok daha derin ve anlamlı bir bağlantıyı gerektirir. Aşk, kişinin karakterine, değerlerine, tutumlarına ve duygusal olarak birbirine uyum sağlama yeteneğine dayanır.
Dış görünüş sadece ilk etkileşimde önemli olabilir ve bir kişinin ilgisini çekebilir. Ancak, gerçek bir ilişki kurmak ve sürdürmek için daha fazlası gerekir. Karakter, kişilik, duygusal zeka ve ilişki becerileri gibi içsel özellikler, bir ilişkide daha uzun süreli ve anlamlı bir bağ kurmanın temelini oluşturur.
Dış görünüşe dayalı bir çekim genellikle şehvete işaret eder. Şehvet, cinsel arzu veya fiziksel cazibenin yoğun bir şekilde hissedilmesi anlamına gelir. Ancak, şehvet, derin ve anlamlı bir bağlantıyı temsil etmez. Şehvet, genellikle geçici ve yüzeysel bir duygudur ve uzun vadeli bir ilişki için yeterli değildir.
Sonuç olarak, gerçek aşk, dış görünüşten öteye geçen derin bir bağlantıyı gerektirir. Birisinin dış görünüşünü beğenmek, ilişkiyi başlatmak için bir itici güç olabilir, ancak ilişkiyi sürdürmek ve gerçek bir aşkı inşa etmek için daha fazlası gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabi ki. Şöyle ki dış görünüşü güzel ama Dem partili ve ya Akp ile ortaklarıyla aynı siyasi görüşte bir kadın ile aşk seviyesine gelmemin imkanı olamaz. Zira aşık olacağım kadının; Atatürkün ilke inkilapları ile Anayasanın ilk dört ve 66. Maddesiyle kesinlikle sorunu olmamalı. Sorunu olanlarla, kesinlikle arkadaş da olmuyorum ki cumhur ittifakı ile DEM in kesinlikle bu kırmızı bayraklarımla sorunu bulunmakta.
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ
I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının güzelliğine ya da fiziğine bakmıyorum hiç bir zaman.. benim için sevdiğim kadının karakteri daha ön planda olur her zaman.. çünkü güzellik gelip geçici bir şey.. aynı zaman da anlaşabilmem için yaş olarak benden büyük olgun da olmalı çünkü yaşıtlarım bana çok trip atan ergen gibi geliyorlar.. ama günümüz için konuşacaksak kimse dışını beğenmediği insanı karakterini yani içini merak edip bakmıyor.. bir de para etkisi de var..
Zaten aşk olduktan sonra bunların önemi olmamalı bence.. insan birini sevdiği zaman gerçekten onun duygularını kalbini seviyor onun sevgisini seviyor geri kalan iç bir şey önemli olmuyor.. kafa olarak da anlaştıkları sürece sorun olmaz.. ama anlaşamıyorlarsa toksik ilişki oluyor zaten böyleleri de elinde sonunda biter.
70 Yorumla
+1 yılBence yeterlidir, çünkü Türkiye'deki insanlara baktığınız zaman kimse manken gibi güzel ya da manken gibi yakışıklı bir yapıya sahip değil, tamam dış görünüş önemlidir bunu her zaman kabul ediyoruz, Ancak şu gerçeği de göz ardı etmeyelim, davul bile dengi dengine çalar herkesin bir dengi vardır.
Yani sadece fiziki görünüm sayesinde millet birbirine aşık olup evlilik yapacak olsaydı o zaman memlekette kimse evlilik yapamazdı, bence karakter anlayış iyi gelmesi de bir noktada önemli.
Yani olayı sadece görsellik olarak düşünmek doğru bir yaklaşım olmaz. Ama tabii ki görselliği de büyük etkisi vardır yani ikisi ayrılmaz bir bütündür.
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi bakış açısı
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, dış görünüş tabi ki ilk dikkat çeken şey olabilir, hepimiz insanız sonuçta. Ama aşk dediğimiz şey biraz daha derin bir mevzu. Yani sadece yakışıklı ya da güzel diye birine aşık olunmaz. Onunla paylaştığın anlar, düşünceler, duygular önemli. Sonuçta karşındaki insanın karakteri, seninle olan uyumu, hayata bakış açısı falan da önemli. 😄
Kısacası, ilk bakışta etkilensen bile, gerçek aşk için daha fazlası gerekiyor. Ben mesela sevgilimle sadece yakışıklı olduğu için değil, onunla geçirdiğim zamanlar ve bana hissettirdikleri için aşık oldum. ❤️✨ Gönül gözüyle bakmak lazım biraz, anlıyor musun? 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Aşık olmak başka bişey karekterine bir bakışına bir gülüşüne kalbine de aşık olabiliriz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayir bu bir kriter olamaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır biraz kişiliği hakkında da bilgim olmalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBir erkeğin bana kendini sunabileceği tek şey dış görünüşü mü? Zekâsını kullanarak strateji yapabilen erkek severim ben. Mücadeleci. Savaşçı. Ayağı kaysa bile tekrar kalkmak için çabalayan. Güçlü olmalı bir erkek. Kadınını koruyabilmeli. Empati yapabilmeli. Dinlemeli. Anlayışlı olmalı. Bana herkese davrandığı gibi davranmamalı. Özel olduğumu hissettirmeli. Bir erkeği sevebilmem için, dış görünüş kadar, karakter ve yaşam tarzı da önemli. Bir erkeği sevebilmem için, bana nasıl geldiği önemli.
20 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak beğeni kriterim yok, ben kimseyi fiziken mükemmel sayılan özelliklere sahip diye aşkla bağdaştırmıyorum kesinlikle. Birinin herşeyi muazzam yakışıklı olsa bile bende etkisi olmuyor hatta çoğu zaman antipatik geliyor çünkü insanların çoğu karakterden açık veriyorlar. Bir de şu çok önemli, sevgi ve aşk kalpten gelir, bunun formülü kesinlikle yok. Ben kimseye hadi âşık olayım deyip de âşık olamam. Gerçekten birini sevdiğimi hissediyorsam o benim için dünyanın tek yakışıklı erkeğidir zaten, nokta..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmam, beğenmem, arzu duymam için yeterli olsa da; aşk için değildir. Aşk öyle derin bir duygu ki, sanırım aşkın kriteri olmuyor, çünkü insan kriterlerinin çok ötesinde birisine aşık olabiliyor, cadde de görse dikkatini çekmeyecek kişiyi arzularken bulabiliyor kendini. Tüm büyü dış görünüşte olmuyor, dış görünüş arzuları uyandırıyor, dış görünüşün çekimi olabiliyor lakin aşkı harmanlayamaz tek başına dış güzellik. Nitekim ben; dış görünüşünü hiç beğenmediğim bir adama abayı yakmıştım, yani sokakta yanımdan geçse hiç mi hiç dikkatimi çekmeyecek o adama, ah fena tutulmuştum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayır tamam dış görünüş illaki önemli oluyor ama insan bunun yanında zeka , vicdan , kişilik , ahlak saygıda arar sadece güzellik vasfı günlük ilişki arayan insanlar için etkili kriter olur ömürlük ilişkiler için yeterli olmaz...
42 Yorumla- +1 yıl
İmza cv kaşe mühür cart curt
+1 yılDış görünüş önemli bir kriter çünkü dış görünüş önemli olmasaydı uğur böceğini sevdiğimiz gibi hamam böceğini de severdik. İnsanlara dış görünüşleri yakınlaştırır ama karakterleri ayırır. Bu nedenle dış görünüş yeterli değil
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler görerek kadinlar işiterek aşık olurlar demişler. Bence çok doğru.
Erkek aşık olduktan sonra tanımaya başlar kadın ise tanıdıkça aşık olur (dış görünüş de önemli ama kadın için tipi olması lazım)
41 Yorumla
+1 yılHayır değil, dış görünüşten daha önemli şeyler var.
20 YorumlaDışına bakıp aşık olduğum ya da hoşlandığım kimse olmadı. Ama tanıyınca çirkin olsa bile gözüme hos görünebilir. Herhalde çok fazla dışı iyi içi bozuk insan tanıdığım için olabilir
32 Yorumla
+1 yıldış görünüm beğenmek aşık olmaya yetmez
dış görünüm beğenmek hoşlantı belirtisidir
aşık olmak dışını beğendiğiniz kişinin içini de beğenmek demektir
yani aşk dış görünüme olmaz aşk karaktere olunur
dışı beğenilmeyen kişiye zaten hoşlantı olmadığı için aşık olma durumu da olmaz10 Yorumla
+1 yılDeğil. Seni anlamayan, destek vermeyen, bir şeyler paylaşamadığın birini sevmeye devam edemezsin. İnsan anlaşılmak ve anlamak ister. İnsan anlam veremediği hiçbir şeye değer veremez. Anlam vermek insana özgüdür. İnsan anlam veremezse hayata kalamaz.
10 Yorumla
+1 yılElbette değil."Yüzü güzele 40 günde huyu güzel olana 40 yıl geçse doyulmaz."demiş atalarımız. Düşüncem de o misal aşık olmaya görsellik yetersiz. Görsellik beğenidir aşk değildir. Ruh beden güzelliğiyle güzellik birer bütün.🌱
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vallahi kimse kalp güzelliğini seviyorum gibi bir cevap vermesin bu gerçekçi olmuyor illaki dış görünüşte birtık güzellik arıyorlar ve sonrasında zaten bağlanma ve aşık olma durumu oluyor tabi öncelikle dış güzellik para etmiyor onu da biliyoruz kalp kalp güzelliği her zaman ağır olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen zekaya düşerim o yüzden aşık olma olasılığım düşük. Malum ülkece IQ seviyemiz pek iç açıcı değil samanlıkta iğne aramak gibi akskskskdkdmdkdkfl
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değil diyelim ki, beğenip sevgili oldum karakteri bk gibiyse 1 2 ay sürmeden ayrılırız, demeki ilişkiyi yürüten dış görünüş değil karakterdir.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. değildir. yani tabiki etkilenme olur ama bu aşk sayılmaz. sadece dış görünüşünü severim ama onu sevip aşık olmam için kişiliğini, karakterini sevmem lazım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14-22 yaşlarındayken Evet büyük ölçüde tipe bakıyordum erkekte ama büyüyünce hayata ve insan ilişkilerine bakış açısı değişiyor, dış görünüş hevesi azalıyor daha çok karakter, iletişim, anlaşabilme, statü vb. gibi nitelikler ön plana çıkıyor. Tip yine önemli ama her şey değil, tek belirleyici unsur değil benim için.
10 Yorumla
+1 yılgüzel bir kız ise saniyesinde aşık olabilirim, ama daha güzel bir kız gördüm mü gönlüm ona kayabilir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirisine aşık olmam için dış görünüşü önemli ama aşık olma durumumu tamamen tetikleyen bir etken değil.
11 Yorumla
+1 yılHayır yeterli değil. Dış görünüşünü nekadar beensem de sevmediğim hareketleri olunca dış görünüşü bile artık kötü gelmeye başlar. d
20 Yorumla
+1 yılAsla yeterli değil. Hatta dış görünüşe bakmam severken sevdim mi karakterini severim, yürüyüşünü severim, gülmesini ağlamasını her haltını severim. Sevdiğimin suratını da “sevdiğim” olduğu için severim. Her haltı hoşuma gider valla
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki. Dış görünüş önemli fakat sadakat , sevgi , aşk , ilgi , prenses gibi hissettirmesi , saygı da önemli. Ve kibarlık enn tav olduğum şeylerden biri romantiklik falan (abartısız olsun ama ajdhd)
10 Yorumla
+1 yılYeterli bir kraker değildir, başka krakerleri de gerekli. Zaten aşk krakerine inanmıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Çat tarekr
+1 yılYok yeterince yakışıklı olması yeterince zeki olmasından daha önde bir kriter değil 😂
11 Yorumla
+1 yılDeğil. Karakter daha önemli
Karakter olmazsa dış görünüş benim için önemsiz12 Yorumla- +1 yıl
Evet ☺
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yeterlidir tabi. İnsan zaten görünüşe aşık olur.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sadece dış görünüşü değil özellikle karakteri kişiliğini bakarım benim için önemlidir.
20 Yorumla
+1 yılNe demiş şair;
Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yok,
Ne elbiseler gördüm içinde insan yok...
İnsan olmadıktan sonra dünya güzeli olsa ne olur ki : ))
10 YorumlaNe demis frenk voltayr ştaynmayer. Ne elbiseler gordum icinde insan yok ne insanlar gordum uzerinde elbise yok. Ne saclar gordum altinda beyin yok ne beyinler gordum uzerinde sac yok
10 YorumlaDış görünüş tabiki önemli ama insanların çevresine yaydığı enerji, üslubu, karakteristik özellikleri de bu görüntüyü desteklemediği sürece çok etkili değil hoşlanmak için.
10 Yorumla
+1 yılSadece dış görünüş önemli değil. İçini bir kere ısıtacak. Onunla ilgili kafanda bir şey oluşacak. Yoksa dünya güzeli kadınlar var ama ilk görüşte aşık olmuyorsun. İlla ki tanımak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDıs görünüşle sadece yatağa gidebilirim..
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTüm kesfeti ele gecirdiysen suçlu ben miyim😅
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Karşı cins genelde tanıma taraftarı oluyor biraz iş erkeğin beynini kullanma becerisine kalıyor. Yakışıklılık tek başına boş kızların işleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılhayır, asla değil. beni etkileyen şey konuşma tarzı olgun ve aynı zaman da komikse lütfen beni bi kere
10 Yorumla
+1 yılYok bir de yarı yolda birakacak, güven sorunu çıkaracak ve aldatacak biri olması lazım aşağısı kurtarmaz.
10 YorumlaHayır sadece dış görünüş ile beğenip aşık olmak yetmez ki. Bunun karakteri saygısı sevgisi ilgisi merhameti ön planda olur.
10 Yorumla
+1 yılbu hoşlantı tipi lisede kalmadı mı ya. dış görünüş önemli bir etken olsa da tek kriter değildir, huzurunuz ve mutluluğunuz için de olmamalıdır.
10 Yorumla
+1 yılHayır, sadece dış görünüş değil bütünü önemli benim için. Karakteri güzel olmayanın dış görünüşü güzel olsa ne ola ki.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmak değilde hoşlanma dersek ilk görüş için evet herkes hoşlanabilir sevebilir fakat kriter değil bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değil kalbi Dr güzel olsun ki o güzelliğe güzellik katsın. Yoksa kart postal misali göz alışır gönül soğur karakter 0 ise..
10 Yorumla
+1 yılAşk hormonal bir durum ve birinin dışına bakarak duyguların yükselebilir evet
31 Yorumla
+1 yılhayır. beğendiğim çok insan oldu ama hiçbirine aşık olmadım.
10 Yorumla
+1 yılHayır, dış görünüş etkiler evet ama kişiliğide önemli benim için
10 YorumlaDeğil dışı güzel içi boş çıkınca hüsrana uğruyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYetersiz diyen kendini kandırır herkes yalancı burada
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani hoşlantı olur konuşmaya başlarım zekasına ıq'sünü ölçerim ona göre değişir
10 Yorumla
+1 yılBeynimin olmadığını kanıtlim. Dış görünüşe aşık olim.
10 YorumlaAşık olmak özel bir duygudur. O duygu sevgiye getir bilmek içindeki niyettir.
10 Yorumla
+1 yılKadın güzel sevilir. ❤️ Kadın güzel diye sevilmez 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadınlar için en büyük kriter budur hayır v. s. demelerine bakmayın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSadece dış görünüş yetmiyor karakter de güzel yüreği olursa da eklenirse harika olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzü güzele 40 günde doyulurda huyu güzele 40 yıl geçse doyulmaz. ByBrawo 😂
10 Yorumla
+1 yılHayır değildir Bana olan davranışları ve kendini ne kadar geliştirdiğide çok önemli
10 Yorumla
+1 yılTabiki yeterli değil karakter çok daha önemli ha bir de zeka
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır anlaşamadığım birisiyle sevgili olamam. Ortak özelliklerimiz olmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılHayır, her özelliğinin bütünleşip sağlam bir benlik oluşturması lazım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey görüntü mü
Madde olanı bırakın manaya dalın10 Yorumla
+1 yılHayır. Hoşlanırım o kadar. Aşık olmam için kafa yapısının da iyi olması lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne