Evet olurum
Kalp güzelliği önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır tabi ki de.. Cevap kısaca hayırdır. Bir insan sırf güzel diye sevgili olunmaz. Güzellik, bir ilişkide önemli bir faktör olabilir, ancak tek faktör değildir. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için, fiziksel çekicilike ek olarak, ortak değerler, kişilik özellikleri ve yaşam tarzı uyumu gibi diğer faktörler de önemlidir. Güzellik, ilk izlenimde önemli bir rol oynayabilir. Ancak, zamanla, fiziksel çekicilik önemini yitirebilir. Kişilik özellikleri ve değerler, ilişkinin uzun vadede başarılı olması için daha önemli hale gelir. İşte biriyle sevgili olmadan önce düşünmeniz gereken bazı faktörler: Kişisel değerleriniz ve inançlarınız örtüşüyor mu? Ortak ilgi alanlarınız ve hedefleriniz var mı? Birlikte iyi vakit geçiriyor musunuz? Birbirinizi iyi anlıyor musunuz?
karşı saygılı mısınız?
Açıkçası görünümü tabi ki de kişiye hitap etmeli, herkesin kendine has bir tipi veya hoş bulduğu noktaları vardır ama günün sonunda yine de birlikte vakit geçireceğin, saatlerini harcayacağın unsur tamamen kişinin özü yani karakteri olacak. Tipi her ne kadar gözüne hitap etse de kişinin karakteri bozuk olduktan sonra hayatını zehir eder ve harcadığın onca vaktine yazık olur. Bu yüzden hayır, ben birlikte olmazdım.
Cevap
8Cevap
Hayır, görünüşü önemsiyorum ama bu sevgili olmak için tek faktör değil. Benim kriterlerim var ve uymuyorsa ilgimi çekmez.
Hiç sırf yakışıklı diye olmadım benim için bi kaç önemli kriter var ona göre seçiyorum gerçi artık seçmiyorum sevgili yapmıyorum.
Olurum zaten herkes tipe göre oluyor. Kalbin ne önemi var ki.
İsterse fedocü olsun bana ne. Olurum ben yalan söylemiyorum siz sahtesiniz.
Cansu 23 yaşında yarışmamıza istanbuldan katılıyor. Cansunun en büyük yeteneği 'yalan' söylemek.
Karakterinde sorun varsa dünya güzeli de olsa boş.
Karakteri ve davranışları önemli kimse sorun çözücü değil sorunu olan uzak dursun benden
Karakteri de önemli
Hayır olunmaz dışı güzel ama içi çok çöp insan var
Olmam. Önceliğim dış görünüş değil
Karakter önemli efenim 💎
Olunmamalı
Niye olmıyım 😂
Olmam
Evet olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?