+1 yılBu durumu ben de yaşadım hoşlandığım bir kız vardı servis serviste hostes gibi kuruma gidip geldiğin serviste güzel bir şekilde sohbet ediyorduk önce kızı tanımaya çalıştım evlilik konusunda ilişki konusunda hayat konusunda fikri olup olmadığını öğrendim sonra da hangi işlerde çalıştığını öğrendim öncelikle yani duygusal olarak ya da fiziki görünüm nedeniyle etkilenebilirsin bunu kabul ediyorum ama önce tanımalısın, yani kültürü sana uyuyor mu uyumuyor mu buna dikkat etmelisin Ben mesela o kızla sohbet ettim ama kızım barda çalıştığını falan öğrendim ve bana uygun olmadığını anladım zaten mantıklı düşündüğüm zaman olmayacak bir şeydi o yüzden hiç açılmadım Eğer senin böyle bir durumun yoksa açılacaksan açık bir şekilde duygularını ifade et yani bu kötü bir şey değil.
Ama alacağın tepkileri de yani olumlu olumsuz her şeyde hazırlıklı olmaya bak hayatını da bitirme olmadı diye Her şey nasip kısmet.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arka planda korkuların var. İnsanlar genelde en kötüsünü düşenmez düşünmek istemez. Ama en iyisi düşünmektir rahatlatır cesaretini artırır. Öncelikle neden korkuyorsun Rezil olmak mı Alakası bile yok Hayır derse değersiz olduğunu mu düşüneceksin yine alakasız. Onun vereceği karar tüm erkekler için mi gečerli hiçmi hiç alaksı yok misal
02 Yorumla- +1 yıl
Ya cepte görmesini istemiyorum sadece
- +1 yıl
Bütün kadınların ortak korkusu cepte. görünürüm 🤣 harbi unutmuşum bunu çok basit aslında Öncelikle kadının açılıp başarılı olduğu ilişkilerde var. Bizzat kuzenim itiraf alan taraf oldu evliler şu an 😄 peki cepte görülme varsa neden bu oluyor. Kadınlar olarak. duygusal canlılarsınız o yüzden tabi haliyle duygu yükü yoğun olabiliyor. Yani itiraf ederken aşırı istekli dünden rağzı bir görüntü yaklaşım sergilenmesine sebep oluyor. Buda karşı tarafı neden bu kadar istekli Evde mi kalmış bu şeklinde düşündürebilir. Yani mesele ne dediğin değil nasıl dediğindir. Ciddi ol net ifadeler kullan ve karşıdan cevabının net olmasını iste ona göre yoluma bakıcam de çekip gidecek pozisyonda olduğunu niyetinin ciddi olduğunun farkında olsun O zaman cepte görme basit görme olayı olmayacaktır zaten Yuvarlak cevabı hayır olarak kabul et Yani bilemiyorum gibilerinden bunuda kabul etme evet veya hayır gibi net cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeli misin divane misin yani hiç mi aynaya bakmadın ya da ne yaşattılar sana kızım on numara karısın on üzerinden birlik bir adamla takılmak istiyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
Attığım cpcuk bana bakmıyor bu arada
Cevap sahibi+1 yılbana bir takip açsana demiştim
Cevap sahibi+1 yıl
herhangi bir psikolojik sorunun yok değil mi- +1 yıl
Hayır yok
+1 yılAçılamayacak bir durum değil aslında. Sonuçta alacağın en kötü sonuç reddedilmek olacak, bu da birçok insanın başına gelebilecek durum. Bilinçaltında toplum etkisi var fark etmesende. Genelde toplumda erkek açılan taraf olmalı diye beklenir ve daha çok ilgilenen. O tabular dışında duygularına göre hareket etmelisin.🌺🍀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHoşlanıyorsan git açıl en fazla red yersin bir şey olmaz en azından yapmadım etmedim demezsin ya da onu bakışlarınla test et sen bakarken sana bakıyorsa oda sana karşı boş değildir unutma...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence söylemeniz lazım yani cesaretinizi toplayıp bir şekilde kendisine açılmanız gerekiyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence söyle aklında kalacağına
12 Yorumla- +1 yıl
Yapcammm
- +1 yıl
Hadi hayırlı olsun o zaman 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyin gitsin kaybedecek bişey yok...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek söyle bence
10 Yorumla Birine açılmak zor ama bunu kolaylaştıracak bir kaç taktik var. Öncelikle onunla arkadaşlık kurman gerek, aranızda bir samimiyet olursa daha kolay açılırsın hem belki oda sana karşı bir şeyler hisseder. Eğer senden hoşlanırsa sana sinyaller verecektir ve bu senin işini kolaylaştıracaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızların işleri kolay aslında. Şöyle ki; " Merhaba, nasılsın, senden hoşlanıyorum ve ne düşünüyorsun? "Bu kadar... Bakire değilsen, her erkek kabul eder. Çünkü, baya güzeldin. Bakireysen, evlilik düşünen veya seninle bıkana kadar seks yapacak karaktersiz erkek kabul eder ki bir kızın bekaretini alıp sahip evlenmemek bana göre karaktersizliktir. Asla da tasvip etmem. Hep bakire olmayan kadınlarla, ilişki düşünürüm.. Ancak şunu da bilmen gerekir ki;
Erkeklerin temel stratejisi cinselliktir. Bir erkek, bir kadınla cinsellik yaşayamaz ve onunla evlilik düşünmezse; ilişkiyi bitirir. Ben ise, dört buluşma bitene kadar seks konuşmazsa; ilişkiyi bitiririm. Zira Karabükte Türbanlı kadınlar bile, zencilerin üstüne atladıysa; açıkların çoğu hayli hayli evlenmeden seks yapıyordur bana göre. Seks yapmak istemiyorsan, saf erkek bulacaksın. Saf erkekler, utangaçtır ve seks teklif etmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ne anlatıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünerek bir şey edemeyeceğiniz fark etmeniz gerek.
Sihirli bir çubuğun harekete geçmesi gibi bir şey ancak hikaye ve romanlarda evet bir de filmlerde olur.
Tanışmalı , sohbet etmeli, zaman gecirmelisiniz.
Hayatın içine girmelisiniz.
Tanımalisiniz.
Ama acele etmemelisiniz.
Yerinde zamanında gereği neyse onu yapmalısınız.10 Yorumla
+1 yılMedeni cesaret ve öz güven çok önemli.. Ayrıca karşılığının olup olmadığını da hissetmen lazım bu konuda.. belki de o ışı göremedin diye açılamıyorsundur..
10 Yorumla
+1 yılAçılma ablam erkekler böyle şeylere alışık değil gtleri kalkıyor kayboluyorlar ortadan. O seviyorsa gelir kendi açılır, ne kendimde ne çevremde ne sosyal medyada bir tane olumlu başlayan ve mutlu sonla biten bi hikaye görmedim kızın açıldığı, mutlaka adam ego kasıyor ya da cepte görüyor evet dese bile kızın burnundan getiriyor eninde sonunda. Gerek yok bazı şeyleri erkekler yapmalı, hiç sevmem bu cumleyi ama cidden bazı şeyler öyle.
42 Yorumla- +1 yıl
açıldığınız adamlarda hep * sikip bırakan tipler efendi adamı yanınızda gezdirmezsiniz kuzenimde açıldı serseri birine yatıp bıraktı olay çıktı ruhunuz kaşarlaşmış
- +1 yıl
Aynen abim bütün erkekler skici irzdusmani biz de aaaaalayimiz irzdusmani kovaliyoruz sensinnnnnn tamammmmmm
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cik karsisina herseyi pat pat syle olmaz byle cekinerek. Benimde byle bazi durumlarim var ama ben artik ugrasmak istemiyorum kiz evi0 naz evidir kafasindan cikmali bazi kadinlar, hosuna gidiyorsa gidip cat cat konuşmalı en azindan havadan sudan zaten erkekte canım degilse anlar.
00 YorumlaÇekincelerinin üstüne git teklif et. Hiçbir şey borçlanmıyorsun, baktın göklere çıkan mabadı bir süre sonra inmeden istikrarlı yörüngede dolaşıyor, ghosting yaparsın. Tekrar söylüyorum "borçlanmıyorsun"
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetinize bağlı. Ne sıklıkla bir araya geliyorsunuz vs. Nadiren gördüğün, pek muhabbetinin olmadığı birine dan diye açılmak olmaz. Bir araya gelip keyifli vakit geçirmeye çalışırsan karşı taraf da anlar niyetini.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öncelikle Sevdiğin kişiyi tam tanıman lazım nasıl biri olduğunu bilmeden açılma Eğer huyu düzgün Sevgiyi bilen adamsa söyle Oda seni severse kabul edecektir Ne güzel bir şey keşke beni seven kızda olsa 😥
10 YorumlaGüzel bir kızsın. Bence sen açılma. Açılırsan onun bağlılığını ilişki boyunca sağlamakta zorlanırsın. Ona açılacak ortamlar yarat. Önce sen onu etkile, o gelip sana açılsın...
10 Yorumla
+1 yılcanım yaşında genç gez toz yaşa hayatını biliyorum hayat arkadaşı istiyorsun kendine buda güzel bişey ama eğer içimde kalır diyorsan erkek bu yani güzel kızsın git açıl seni kabul etmeyen erkek gaydir ahaahhajs
11 Yorumla- +1 yıl
Yerimmmmm seniii
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Deli gibi ilgini ver. Sonra pat diye kes. canım olsun ne olduğunu bilemesin. Zaten karşı cinsten çok ilgi gören biri değilse senin yokluğunu anlayacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Deniycem saol
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Korkarak hayatini yaşayanlar sadece baskalarinin hayatini izlerler. direkt söle.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın eldnsööwwşmssm
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılYeterince hoşlanmıyorsun. Yoksa çoktan konuşurdun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini pencereden atman gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılbence direk söyle neden zamana bırakıyorsun ki ne kaybedersin?
10 Yorumla
+1 yılona açılman kötü bir şey değil kendini buna ikna et ikna ettiğinde ona söyle
10 Yorumla
+1 yılÖnce bi gözle bakalım sana olumlu sinyaller gönderiyormu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYol yap o sana yürüsün.
Yürüyecek gö7 yoksa zaten sal gitsin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılLan ben varya ben seni seviyorum diyosun mevzu bitiyo
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBor süre geçsin ve hislerinden tam emin olduğunda söyleyebilirsin. ( bence)
10 Yorumla Bence cesaretinizi toplayıp söyleyin gitsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m +1 yılSevdiğini belli edersen karşı taraf kendisinden hoşlandığını anlar.
10 Yorumla Söyle gitsin yoksa başkasıyla izlersin bu dediğim kızlar içinde geçerli erkekler içinde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılCesursun, iyi bir şey itiraf edeceğin kişinin karakteri önemli bu durumda.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Kızların açılması saçma geliyor bana. İlgini belli et yeterli.
10 YorumlaAşkını bir sır gibi senelerdir sakladım 🎶 zorlama kendini anı yaşa, olacağı varsa seni bulur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Direk açılmasan dahi atağa geç belli et yürü, sonrasında açılırsın açık bir şekilde.
10 YorumlaYa korkar geri durursun ya da cesaret eder kazanırsın bu kadar basit
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçılmayacaksın zaten. İlgili olman yeterli. Gerekirse mesajda yazabilirsin. Çocuk boştaysa değerlendirir birazda olsa çabanı görererek.
02 Yorumla- +1 yıl
İlgili davranıyorum zoru oynuyo
- +1 yıl
Fazla takıntı yapma. Biraz ilgilen ilgisini al, davet ederse edecek.
Pat diye söyle. Aklında varsan zaten hanenin kabul edecektir. Yoksan da yapacak bir şey yok önüne bakarsın sen de aklında soru işareti kalmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılarkadasinmis sıkıntılı is o da sana yakin davraniyosa karsiliklidir belki bence ondan adım bekle red yemekten iyidir
02 Yorumla- +1 yıl
Evet yakın davranıyor ama adım yok
- +1 yıl
bence belli eder ya her sekilde anlarsin sen bilirsin ama ben olsam atmazdim o adimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hoşlandığını belli et net şekilde isteği varsa kendisi yanaşsın , arkadaşca gidip yanaşma nede arkadaşı olmaya çalışma bekle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSoyadı atılgan olan biri nasıl atılım gösteremez?🤣🤣🤣
03 Yorumla- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Yurtseven kardeşler vatan haini çıkmış gibi bir şey bu🤣🤣
- +1 yıl
Bu arada tipik Ankaralı tipi var sende🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. İlginiz olduğunu belli edecek eylemlerde bulunun.
Örneğin; Sohbet etmeye çalışmak02 Yorumla- +1 yıl
Yaptım zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu guzellikle kime acilsan hayir diyemez bu ne cekicilik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sansliymis valla ben olsam kabul ederdim hemen 🙈
10 Yorumla
+1 yılpat diye söyle diyenleri dinleme önce cocugun ortamında hafiften görün bı baksın sana ıncelesın kafasında olusmussan bu sefer mesaj yoluyla acıldıgında kabul eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOda sen ben gibi bir insan niye utaniyorsun ki açıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu açılma konusunu kadınlar neden bu kdr buyuruyorlar anlamıyorum sanırım egolarına yediremiyorlar
00 Yorumlaİlgilendiği belli et eğer tepkisiz kalırsa ya sevgilisi vardır ya da seni beğenmemiştir.
00 Yorumla
+1 yılNormalde bu durumu erkekler yaşıyorda demek ki sizde yaşıyorsunuz zor demi bence açıl ne olabilir en fazla
10 YorumlaGit yapış yakasına de ki olum seni seviyorum aklını başına al bu saatten sonra benimsin de bir şaşırsın manyak olsun
10 Yorumlaherkezın basından gecenseyler ama zaman gectıkce keske acılsaymısım dıyecegını kaybetmeyı goze alarak acılmanı tavsıye ederım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalacağına git konuş cocukla ne kaybedersin
12 Yorumla- +1 yıl
Onu kaybederim
- +1 yıl
Yoo kaybetmrzsin bnce cesaretli ol
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakasından tut ya benimsin ya gara dopragin de 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiliyor musun aynı durum bendede var ve çok canım yanıyor 😔
06 Yorumla- +1 yıl
Alışıyorsun bir zamandan sonra :(
Cevap sahibi+1 yılSen söyleyecek misin
- +1 yıl
Evet bizden iyisini nerde bulcaklar sende söyle
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru söylüyorsun se in için inşallah hayırlısı olur ama ben soyleyemem çünkü sevgiliyle ugrasamam diyen biri o
- +1 yıl
Sende şöyle yapabilirsin onunla vakit geçir ona karşı daha ilgili göstersen erkek dayanamaz diye Umut ediyorum bu yararlı olur senin için
Cevap sahibi+1 yılPeki deneyeceğim çok teşekkür ederim size
+1 yılSöyle gitsin dünyanın sonu değil ya
01 Yorumla- +1 yıl
Yapcammmm
+1 yılGüzel kızsın sana yok diyemez hayatın da biri yoksa mesaj yolu ile açıl en rahat öyle açılırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Deneyebilirim
- +1 yıl
Dene ne kaybedersin
+1 yılAçılmama gerek yok yeşil ışık yak yeter yürür açılırsan değerini kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılboş ver be kanka bi dünya dert çekersin kendinle mutluysan kimseyle derdin olmaz
10 YorumlaO da senden hoşlanıyor mu acaba bir kişi vasıtasıyla öğren derim
10 Yorumla
+1 yılValla içimde kalacagina söylerdim ben olsam hep söylüyorum zaten belki de bu yüzden kaybediyoruz
10 YorumlaBir anda şöyle gitsin sonra kaç eğer arayıp dorarsa karsiliklidir😁
10 YorumlaSoyle gitsin ben hep gidib soylerdim cevabi ne olursa olsun sende cekinme
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar