Eşimin işini riske attığım için suçlu ben miyim?

Eşimle 3 yıl önce severek ve genç evlendik (o 20 ben 19 yaşımda) o zaman normal maaşlı bir işten asgari ücretin biraz üzerinde kazanıyordu ve her şey geçen sene başladı bir organizasyon şirketi kurdu bir süre zorluktan sonra kısa sürede yüksek paralar kazandık ve adını veremeyeceğim çok büyük bir firma bize sponsor oldu istediğimiz lüks evi tekneyi arabayı altımıza tahsis etmeye başladı bu firmanın yönetiminde olan.. hanımda doğal olarak eşimle çok vakit geçirmeye başladı kendisi çok bakımlı zengin ailesinden dolayı varlıklı ve güzel bir kadın ve bekar😔 her gördüğümde flörtöz davranan bir kadın ne zaman yanlarında olsam gerçek anlamda benden daha iyi anlaşıyor birbirlerinin espirilerine daha çok gülüyorlar ve gerçekten karısından daha iyi anlaşıyor başka bir kadınla ve 2 hafta önce iş seyahatine çıktıklarını ve eşimin ofisinden eteğini düzelterek çıktığını beni görünce bir an afalladığını aklıma getirdim o an hiç şüphelenmemiş ama hepsi birleşince kafayı yedim orada kavga çıkarttım şirketten birkaç önemli yetkili daha vardı ve eşimin rezil olmasıyla sonuçlandı üstelik kadın eşime alt kesimle fazla takılma aşkım dedi kavga esnasında ve kalktı gitti sizce haklı mıyım gerçekten aralarında bir şey var mı yoksa boş kuruntu mu yapıyorum gerçekten köylümüyüm bunu yaptığım için çok korkuyorum zenginliğe alışıp aklının çekinip beni bırakmasından napacam ben
Eşimin işini riske attığım için suçlu ben miyim?