Ben o gün işten geç çıktım eşim hiç merak edip aramadı dayanamayıp ben aradım dedim ne yapıyorsun? İşteyim işler uzadı dedi dedim böyle olmaz genelde nerdesin felan derken arkadaşımlayım işte onla oturacağız felan dedi sonra eve gelince tartışıp kavga ettim mesajlarını kurcaladım abisine eşime isteyim dedim gel görüşelim yazmış o da başka sefere yazmış ama abimle de arkadaşımla da görüştüm diyor abinle görüştüğünü neden gizledin diyorum abim öyle istiyor diyor ne alaka diyorum bir bildiği vardır diyor çok saçma değil mi ya ben nereden bileyim abisiyle görüştüğünü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHemen kötü düşünme. Belki ailevi bir konudur ya da kendisinin maddi manevi içinden çıkamadığı ama sana da yansıtıp üzmek istemediği bir durumu olabilir. Aklına hayatında biri mi var diye kötü düşünceler getirme. Güzel bir yuvan seni seven eşin varsa yazık olur o düşüncelerle mutluluğunuza🌹
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmaktan ziyade daha çok senden bir şey gizliyormuş gibi ama bu durum sanki kendisini de ilgilendirirken aynı zamanda karşı tarafı daha çok ilgilendiriyormuş gibi. Yani duyduğun da karşı çıkacağın ya da sinirleneceğin, tartışma yaratacak bir durum söz konusu olabilir. Belki ailesiyle ilgili ya da bilemiyorum arkadaş ortamıyla alakalı bir şey olabilir ama dediğim gibi duymanızı istemediği bir durumdur.
Aldatacak olsa bu kadar gelişi güzel davranmaz. Daha çok gerilir üste çıkmaya çalışır belki size suç atar? Ya da daha başka başka fonksiyonlar gösterir ama dediğim gibi durumun aldatmakla alakalı olduğunu sanmıyorum diğer yorumların aksine
Umarım her şey gönlünce olur21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım tatlım teşekkür ederim ama dediğim gibi abisi ile görüştüğünü hep söyler yani o gün ilk defa gizledi
Senden gizlemek istediği ailevi sebepler olabilir. Kötü düşünme, anlayışlı ol. Bir kaç gün sonra karşına alarak meselenin ne olduğunu öğren. Önemli olan ne olup bittiğini öğrenmen değil, sana neden yalan söylediğini öğrenmen. Bu bence ne olursa olsun kabul edilebilir bir şey değil. Bunu ona söylemelisin, sen onun eşisin, senden gizlisi saklası olamaz. Bu anlamda tavrını net koy.
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum zaten dikkat edeceğim dedi
Soran+1 yılZaten sorun yalan söylemedim zaten sadece abimle görüştüm demedim ne var bunda diyor yalan söylediğini bile kabul etmiyor
Soran+1 yılAbimle görüştüm diye yaptıklarına bak dedi
Soran+1 yılİnş
Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Aldatma gibi bir durum söz konusu değilse kesinlikle bi sorun yok abisi falan varmış işin içinde demek aile içi bi sorundur belki bi sırlarıdır sana söylemek istememiştir üstüne gitme adamın bi yalan söyledi diye ha aldatma gibi bi şeyse sç azğına ama diğer türlü bi şeyse hiç kurcalama uğraşma adamla boş ver salla gitsin her şeyi inciğine boncuğuna kadar sana açıklıycak hali yokya ozaman bırak köpeğin olsun istersen en iyisi
04 Yorumla
Soran+1 yılAma abisiyle görüşünce görüşeceğiz diyor bende sorun yapmıyorum abim bilinmesin istiyor diyor
- +1 yıl
Ozaman belki bi terslik olabilir verilen yanıtları okudum bi tanesi hayvan çocuk yetiştircekmişsin gibi falan yazmış sende ona uymuşsun öncelikle eşin dahi olsa kimseyi esir alma yani rahat bırakmak gerekiyor doğrusu köpeğin yapmada ne bileyim telefonunu falan kurcala bi incele bakalım ama aldatma falan yani senlik bi şey yoksa seni ilgilendirmez o yosoyla denen kişiye fazla uyma derim yanlış konuşuyor onun dediği gibi sağlıklı ilişki olmaz onun dediklerini uygulama
Soran+1 yılPeki teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhaksızsın. güvenmiyorsan neden evlendiniz demek ki yalancı biriymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılValla çok rahat yalan söylüyor
Kızlar aklınızda bulunsun
Böyle bişey yaşadığınızda fevri davranıp hemem gidip hesap sorarsanız onun hata yapma olasılığını azaltırsınız. Karda yürüyeceksiniz izinizi belli etmeyeceksiniz. Bu adam bi daha mesaj bırakır mı bırakmaz. Daha temkinli, daha gizli halleder.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Belli ki fazla güvensizsin.
- O sana rahatça yalan söylüyor.
- Bir işler karıştırıp senden gizliyor.
- Sen bunu bilip rahat duramaz gibisin.
- Hani fırtınayı gelirken görürsün ya, aynen öyle hissettirdi sorun bana. Bundan daha iyiye gitmeyecek gibi ilişkiniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah’a dua etmekten başka durumum yok gibi Allah bir şeyi varsa çıkarsın karşıma
Soran+1 yılGüvenimi kıracak şeyleri oldu rahat yalan söylüyor
+1 yılBir yalanını yakaladığın kişinin 40 doğrusunu sorgularsın
32 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
- +1 yıl
Dikkatli ol
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılAbisiyle konuş ama tüm aile varken. Aldattıysa da ortaya çıkar, abisi öyle dediyse de utanır.
27 Yorumla
Soran+1 yılBana diyor ki asla abime deme
- +1 yıl
Yalan söylediği oradan belli :/ yapabiliyorsan trlefonundan konum geçmişine bak bence
Soran+1 yılDoğru dedin kız onu unuttum 😂😂😂
- +1 yıl
En rahat yöntem konumu açıksa😅😅
Soran+1 yıl@ayabasanmaymun dün baktım dediği yerde görünüyor ama arkadaşıyla buluştum dediği saatte toplu taşıma kullanmış abimle görüştüm dediği alanda görünüyor öyleydi yani arkadaşıyla felan buluşmamış bence
- +1 yıl
Yani bu ilk vukuatıysa bence sessiz kal takip et, tekrar hata yapacaktır
Soran+1 yılYani bakacağız artık normalde abisiyle otururken hep haber verirdi bilmiyorum belkide söylemek istememiştir sadece ama doğru olmamış yaptığı
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma aşırı hemde. Bayatlamış numara. Devlet sırrımı saklıyorlar. Ne alaka. Buluşşsunlar konussunlar yani saklamak niye.
11 Yorumla
Soran+1 yılEve geç gidemiyormuş abisi o yüzden bilinsin istemiyor dedi ama karısı için bu kararı verebilir senin evliliğine yalan zarar getiriyor sen söyleyeceksin dedim
+1 yılOrtada net bir yalan var abim öyle istiyor yok bir bildigi vardır falan hikaye bu konunun üstüne gitmelisin bence ama onun çok üzerine gitmeden gizlice yap ve ağzını ara onu dene sürekli
10 Yorumla
+1 yılaldatıyo diyemeyiz görmeden ama al karşına adam akıllı konuş sonra tavrını koy bidaha yapabiliyo mu bakalım
33 Yorumla
Soran+1 yılSöz verdi beni ne kadar üzdüğünü ne kadar şüphe çektiğini söyledim dikkat ederim tamam dedi
- +1 yıl
ne güzell insallah öyle olur canım ama hemen canımlı cicimli olma yine de sennn
Soran+1 yılGarip işler işte
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Bnce aldatma yom ama ailevi bi sorun var seninn duymani istemiolar garip ama nedenini bilmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonuna uygulama falan yükle ne yaptığını göreceğin uygulamlar var ataştır. Gizlice yükle. Kontrol et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKardes arasıan gırme bırak rahatca konussunlar şayet dogruysa tabıkı.
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sefere görüşelim demiş ama görüştüm diyor aramışlar birbirlerini kayıtlar var ama görüştü mü bilemiyorum bende
- +1 yıl
boş ver evham yapma
+1 yılPeki abim diye kaydettigi numara baska birine ait olabilir mi? ;)
20 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun bir şey yapmış ama ne yaptığı belli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum
Bence aranızda bir sorun var ondan dolayı abisiyle veya arkadaşıyla konuşmuş olabilir, başka biri olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş adam ne duruma düşmüş abisi ile bile korkarak buluşuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKorkacağı bir şey yok ki yalancıymış demeye dilin varmıyor
- +1 yıl
Evliyim. Bu duruma düşmek istemezdim
+1 yılbi kere yalan söyleyen hep söyler sende tavrını ona göre sergile
016 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım mesela
- +1 yıl
ayna gibi onun yaptıklarını yansıt
Soran+1 yılMesela bir örnek verir misin hani şöyle yap diye aklıma gelmiyor benim
- +1 yıl
o nasıl davranıyorsa sende öyle davranıcaksın sorumsuzsa sorumsuz yalancıysa yalancı gerektiği yerde manipüle etmesini biliceksin üste çıkmasına asla izin vermiceksin taa ki davranışlarını düzeltene kadar
- +1 yıl
bıktırma taktiği kısaca
- +1 yıl
sözünü dinlemesinin onu daha mutlu ve huzurlu yapacağını onun zihnine yerleştiriceksin
Soran+1 yılBir deneyelim bakalım
- +1 yıl
önce sözlü uyar ama bi kaç sefer ondan sonra buna başvur
- +1 yıl
her senin istediğin gibi olduğunda onu öv poh pohla bunlar çocuk gibi hayvan eğitiyormuş gibi düşün
Soran+1 yılHahahaha valla başka türlü olmuyor çok haklısın
- +1 yıl
böyle böyle karşı koymanın sadece sıkıntı yarattığını anlıyorlar bende öyle bi sevgiliyle mücadele ettiğim için biliyorum normalde bu tiplere baştan şans vermemde işte yaptık bi hata
Soran+1 yılBen hatanın en büyüğünü canı sıkıldıkça yalan söyleyen bir eşle evlenmekle yaptım bu ilk yalanı değil son da olmayacak
- +1 yıl
benimki artık kronikleşmiş en ufak şeyde bile yalan söyleyen biriydi şimdi söylemeye cesareti yok yoksa olacakları biliyor
Soran+1 yılSenle arkadaş olalım bana taktik ver belki bu da yola gelir pek sanmıyorum ama
- +1 yıl
başta baya uğraştırır hemen düzelme olmuyor
Soran+1 yılİstek attım
Yok yok dırdırını duymak istemediği için öyle demiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben buluşunca bir şey demiyorum
Soran+1 yılCanım yapmış ne demek
Soran+1 yılGenelde slk zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına verin gazı boşanmaya kadar gitsinler
32 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBunlar böyle bacım 😂😂😂
Aldatıyor olabilir haberin olsun. Bu iş hiç normaş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞüphe ettiğin ne varsa haklısın yalan bulmuş o da hiç inandırıcı değil
22 Yorumla
Soran+1 yılBelki abisi ile bile değildi çünkü başka sefere demiş nereden bileyim abisi olduğunu
Cevap sahibi+1 yılYani hareketleri konuşmaları tavırları şüphe uyandırıcı hepsi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklına kötü bir şey getirme bir kaç gün bekle belki ama sana süpriz yapmaktır abisinden yardım alıyordur sen yanlış anlamışsındır
01 Yorumla
Soran+1 yılİşteyim dedi ama abisiyleymiş
Haklısınız siz bir gözlemleyin onu fakat çaktırmayın
20 YorumlaAşırı saçma olay. Bi şey dönüyor bence, abim diye kaydettiği numaraya bi bak farklıysa ara ama o yanındayken. işler farklı çıkarsa hesaplaşırsın abisi çıkarsa misafirliğe davet et gitsin. Kafan rahatlar
00 Yorumla
+1 yılhaklisin ona sorun yok gibi davran ama isin peşini birakma
10 Yorumla
+1 yılBelki de abim diye kaydettiği numara başka bir kadına ait?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok abisi o konuda eminim
+1 yılEsinin telefonuna gizli casus uygulaması yükle telden ve gercek hayatta takip et
12 Yorumla
Soran+1 yılBu çok saygısızca ama yapmak zorunda kalabilirim
- +1 yıl
Canim evli ciftlerde özel hayat olmaz
+1 yılHmmmmmm ya aldatmış ya da aldatmaya çalışırken kız bununla bulusmamiş. Basit ya durum telefonuna casus bir uygulama yükle kanıtla ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda ben olsam geç gelecem derim bitti kimseye hesap vermem
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sen evlenme kimsenin başını yakma bu değer verdiğin için söylenir hesap verme olarak algılama
+1 yılKesin abisiyle birlikte bir yere gideceklerdi. İnanma şüphelenmekte haklısın
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir yere
- +1 yıl
Kanka anlasana işte
Soran+1 yılAçıkça de
+1 yılAbla türkçe yazsaydın belki soruna cevap verebilirdik
01 Yorumla
Soran+1 yılsen hangi kafayla okudun
+1 yılAcaba abisi bi haltlar karistirio da seninki ondan mi sana söylemek istemio
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela?
- +1 yıl
Gizli bişey yapiodur ondan sana demek istemedg içn gizlio olabilir
Soran+1 yılKarısı da bilsin istememiş
Doğruyu soyleme ihtimali yüksek ama senden de saklanan bir durumlar var
08 Yorumla
Soran+1 yılSence bu ne olabilir
Soran+1 yılYani duymamak en son seçenek olabilir
Soran+1 yılYani dümdüzce bilinmesin istedi ama bu da saçma işte neden yani
Soran+1 yılDoğru buradan yazdığım kadarıyla anlamak zor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın tabi güvenin sarsılmış
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılEvet saçmalamış altını kurcala
10 Yorumla
+1 yılHaklısın aldatmış olabilir
10 Yorumla
+1 yıl1 yalan 9 doğrudan şüphe ettirir.
10 YorumlaŞüpe etmek insanın en doğal hakkı ama anlamadan ön yargılı olma bence
00 Yorumla
+1 yılBence hayatinda baskasi var... herseye hazirlikli ol
00 Yorumla
+1 yılHemen şüphelenme biraz daha gözün kulağın üstünde olsun ve evlilikte herkes hesap vermek zorunda
00 YorumlaYalan dolan eşinin hayatı olmuş ya kabullen ya da boşa ya da hiç kurcalamadan yutkunacan
00 Yorumla
+1 yılYalan güven zedeler
19 Yorumla
Soran+1 yılZaten o kadar da terapi desteği aldık ki anlatamam yani bu resmen herşeyi başa sardı
- +1 yıl
Seni aldatmamış orası belli yoksa abisiyle yazışmmaz
Soran+1 yılEvet ama neden gizledi
- +1 yıl
Anlatmıyor mu
Soran+1 yılAbim eve geç gitmek istedi diyor eşi bilmesin eşler bilmesin dedi diyor
- +1 yıl
Yahu bunun detayı ne bu çok genel
Soran+1 yılBende anlamadım ne iş bu bu kadar diyor çünkü
- +1 yıl
Belki de bu kadardır erkekler düz varlıklar
Soran+1 yılÖyle evet
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer yalan elbet çıkıyor ortaya
04 Yorumla
Soran+1 yılBeceremiyor da zaten
- +1 yıl
o zaman yalan söylemeye neden kalkıyor :)
Soran+1 yılİşte belki kandırır diye ama yemez
- +1 yıl
Tebrik ederim sizi gözü açık birisiniz
Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Arada kalmış demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılKim için arada kalacak
Soran+1 yılTamamda ne alaka bilsem ne olcak buluşmayın diyen yok ki evimize giren insanlar bunlar küs değil bir şey değil abisi öyle dese bile okey demicek evliliğini olumsuz etkiliyor
Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Güvensiz varsa o evlilik fazla ilerlemez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Gerçek ortaya çıktıysa haklısın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılarkandan iş çeviriyorlar
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılErkek milletine güven olmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmemek icin bir sebep daha gördüm su an
02 Yorumla- +1 yıl
askim sence bu bahane mi
Abisi başka bir şey olmasın
00 Yorumla
+1 yılBu devirde hep yaşanan şeyler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın aldatmış belki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKandırmış hemen boşanın
10 Yorumla
+1 yılHaklısın git yapış kenen gir. dur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Haklısın
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Haklısın şüphe etmekten
10 Yorumla
+1 yılŞüphelenmekte haklısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin güvenin yok sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılEe hani olsa zaten bunlar olmaz
- +1 yıl
Ayrıl o zaman
Daha öncede güzevşn sarsılıyor birde - +1 yıl
Sarsıldıysa*
Soran+1 yılYalanlar ile sarsılıyor dışardakiler de aynı halt kime güveneceğimizi şaşırdık
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer çocuğunuz yoksa boşanmak için geç değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor net
16 Yorumla
Soran+1 yılAbisine eşime işteyim dicem gel görüşelim yazmış
- +1 yıl
Abisinin yanında seni aldatan kız vardır büyük ihtimalle
- +1 yıl
Eşini takibe al
Soran+1 yılBugün tüm gün de evdeydi yere bir saç teli düştü ama pijama felan var yani o saç nereden geldi hiç anlamadım eve misafir bile gelmedi saç benim değil o kadar eminim ki ama tüm gün evdeydik saç nasıl nerden geldi anlayamadım
Soran+1 yılSen abisi yanına kız felan mı getirmiştir diyorsun
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın altıncı hislerim epey kuvvetli tahminlerim doğru çıkıyor
+1 yılAbi diye aralarında şifre olmasında
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abisini aramış ama abisi mesajda başka zaman görüşelim demiş
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi