Arkadaşlar kimse yorum yapmıyo yorum yapın allah için ya?

arkadaşlar 8 aylık bi ilişkim var aynı şehirdeyiz erkek arkadaşım öğrenci ama ailesi çok zengin. 8 aydır sevgilimle hiçbir aktivite yapmadık sadece buluşup bi yerden kahve alıp yürüyüş yapıyoruz ya da bankta oturuyoruz. 8 ay boyunca bi kez olsun ne bir yemek ne de bir tatlı yemedik. bazı buluşmalarımızda kahve bile almadan öyle bankta oturup kalkıyoruz. ben her şeyin erkeğin ödemesi düşüncesinde biri değilim bazen kahveleri ben alıyorum ama artık buna bile değecek biri olmadığını düşünüyorum. bir de diyo ki senin mutluluğun her şeyden önemli…defalarca konuştum tamam dikkat edicem diyo ama kafeye gitmeyi sevmiyorum aç değilim bişey içmek istemiyorum diyince de bu sefer ben ısrar edip bir şey yapalım diyemiyorum yine kendimi bankta otururken buluyorum. ben onun yanına giderken kendime özen gösteriyorum güzel güzel gidiyorum o ise özensiz. üzülüyorum yaa değer vermiyo mu sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
neden kimse doğru düzgün cevap vermiyo? aynı şey başınıza gelse aynı tepkileri mi verceksiniz? size düzgünce bi soru sordum. zengin olduğunu belirtmemin sebebi de belki parası yoktur demeyin diye. ben de zenginim çok şükür. mesele benim için çabalamaması mesele bana değer vermemesi olarak düşünüyorum size de fikrinizi sordum
Arkadaşlar kimse yorum yapmıyo yorum yapın allah için ya?