Arkadaşlar kedim üç gündür kayıptı Allah'tan çocuklar bulup getirdi benim asıl sorum üç gün dışarda durduğu halde yine dışarı gitmek istiyor ne yapmam gerekir ve susmuyor

Arkadaşlar kedim üç gündür kayıptı Allah'tan çocuklar bulup getirdi benim asıl sorum üç gün dışarda durduğu halde yine dışarı gitmek istiyor ne yapmam gerekir ve susmuyor
Cevap
8Cevap
alışır zamanla
Benimki de öyle bi ara kaçmıştı bulduk sürekli dış kapının önünde miyavlıyo çıkmak istiyo bi de cins kedi bu galiba
Evet cins kedi bir de mikrop kapcak kedilerden durda uğraş
Sahiplendiren kişi daha tez dedi bende yapmadım
Benimki camda bekliyor
Yinede veterinere sorucam
Az kapıyı acmıyım hemen koşuyor Allah'ta abartmanda duruyom da çıkamıyor
Devamlı ağlar artık gitmek için salma sen bi süre sonra unutur
Valla tasma alana kadar içerde durucak istemese de
Korkuyordum yavru daha
Benimde kedim var büyüdü yavruydu ilk sarı büyüdü sonra bu siyah yesil
Boş yorum yapacaktım reis önceden önlemini almış
Gezen tavuk olmuş seninkisi. Tombulum çok da tatlı.
Aklı dışardaki kızlarda kalmış belli. Belki de kısırlaştırma zamanı gelmiştir.
Bence aldığım yerdede bu sallanaydi galiba
Eşimi bekliyom işini bitirince hem bakımını hemde kısırlaştırma yapcaz
İyi olur yoksa hayvana da yazık.
manitası vardır dışarıda
Olabilir
Bunlar sokakta yapamaz zayif bir ırk
Sen onu kendisine anlat çıkarmayınca yırtıyor kendini öyle bir miyavlıyor sesine dayanamıyorum
Alcan şunu akşama kadar sevicen ya tatlılığa bak
Kacmasa
Başka bir sevgili bulmuş olabilir
Bu bi süre böyle olacak🥺
kısırlaştırmışmıydın?
Erkek ama kısır değil
Ya aldığım çocuk daha genç dedi şimdi olmaz dedi kısırlaştırma
Çıksın gezsin gelsin
Gelmiyor işte sorun orada ev aklına gelmiyor çocuklar getirdi
Yazık hayvan dışarıyı istiyor nolcak şimdi
Bilmiyom
Dışardan geldi zaten Bir saat olmadı
Bence bu orada vermiş birine
Bilmem erkek ama bilmiyom
Erkekse daha fena. Asla evde durmak istemez çiftleşme çağı gelmiş dışarıdaki kedilere yürümek istiyor olabilir
Çıkınca ev aklına gelmiyor
Ara sıra tasmayla dışarda gezdir biraz çiftleşsin eve götür isteği bitince evde durmak ister
Hım denerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Kedinin dışarı gitmek istemesi, üç gün boyunca dışarda geçirdiği maceradan kaynaklanıyor olabilir 😊. Kediler keşfetmeyi ve özgür hissetmeyi sever. Ancak dışarısı onlar için her zaman güvenli olmayabilir. Bu yüzden onun dikkatini evin içinde çekecek oyuncaklar, oyun alanları oluşturmayı deneyebilirsin. Ayrıca sürekli susuyorsa, sağlık problemi ihtimalini göz ardı etmemek için bir veterinere danışmanda fayda var. Unutma, sevgi ve sabırla aşamayacağın zorluk olmaz 🐾.
Her çıktığında böyle eve gelince miyav sesi gitmiyor bitmiyor
Ah Burcu, neler çekmişsin anlaşılan! 😊 Kediler bazen macera tadında yaşamaya alışıyorlar ve eve dönünce de bunu talep edebiliyorlar. Eve çeşitli aktivitelerle dışarının cazibesini unutturabilirsin. Ama miyavlaması bitmiyorsa, belki dışarıdaki tecrübeleri onu biraz sarsmıştır – stres de olabilir. Böyle durumlarda, güzel bir kontrol için veteriner şart, ne olur ne olmaz 🐾. Unutma, onun "ben konuşsam oynamayacak mısın?" dilinden sana sinyaller bunlar!