Gitmesini istemem, fikrimi de belirtirim ama gitmeyeceksin diye de zorlayamam. Peki sizin sevgiliniz karşı cins kuzeniyle baş başa tatile çıkabilir mi?

Gitmesini istemem, fikrimi de belirtirim ama gitmeyeceksin diye de zorlayamam. Peki sizin sevgiliniz karşı cins kuzeniyle baş başa tatile çıkabilir mi?

diğer kuzenleri de olup kalabalık olacaklarsa gidebilir başbaşa gitsin de görelim bakalım Dünya kaç bucakmış
bu atarlı hallerini seviyorum mswezşlswpç
öyleyimdir 😎
Cevap
18Cevap
Benden ayrıldıktan sonra gidebilir anca.
Kardeşi hariç kimseyle çıkamaz
Soruyu beğenmişsin, teşekkürler.
Mercii
Giderse ilişkimiz biter bu kadar. Uğraşamam gitme, etme demekle. Koca insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeli.
Hayır giderse geri dönemez gittiği yerde kalsın
Bizim burada kuzenleri evlendiriyorlar. Böyle bir şeyi asla kabul etmem
Senin gibi düşünüyorum
Pelinsu valla aklımdaydın şimdi aklıma geldi yazdım gitmedi. Kusura bakma valla unuttum ☹️
önemli değil tatlım 💄
Affet valla haklısın okumuştum sonra yemek yedim laptopa geçtim aklımdan çıktı geldim burada da aslında ama sonradan aklıma geldi
Kız valla pokunu yiyeyim affet kötü niyetle yazmamazlık etmedim
Emrecim, hayır hiç gerek yok çünkü istemiyorum. Arkadaşlık kurma hevesim geçti ve bu da bana yetti. İyi eğlenceler sana 🛀🏻
Pelinsucum ben seni seviyorum mesajını bekliyor olacağım affetmeni bekliyor olacağım
Aldığım adabı muaşeret eğitimi çok beklersin dememe izin vermediği için gracias diyeceğim mswezğposçeö
☹️☹️ Yapma lütfen be kız unuttum ya
Hayır gidemez ne münasebet.
Magaramda mutluyum ben
Saçmalık. Giderse ayrılırım
Gidemez. Nereden bileyim belki sarhoş edip skecek
Gidebilir
Gidemez.
Gitmesin ba
Tabikide hayır
Gidemez
gidebilir kuzen bu
Olmaz