Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarıyla tatile gitmesini sorun eder misiniz?
Gidebilir
Hayır, gidemez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarıyla tatile gitmesini sorun eder misiniz?
Sevgililerin birlikte tatil yapma konusundaki tercihleri ve sınırları kişiseldir. Her ilişki farklıdır ve her çiftin kendi kurallarını ve beklentilerini belirlemesi gerekir. İlişkide açık iletişim çok önemlidir. Her iki partner, tatil planları hakkında beklentilerini ve sınırlarını dürüstçe ifade etmelidir. İlişkide güven, temel bir unsurdur. Eğer partnerinizin karşı cins arkadaşlarına güvenmiyorsanız veya bu tür bir tatil planı sizi rahatsız ediyorsa, bu konuyu açıkça ifade etmek ve endişelerinizi paylaşmak önemlidir. Tatilde hangi aktivitelerin kabul edilebilir olduğu ve hangilerinin sınırları aştığı konusunda bir anlaşmaya varmak önemlidir. Her iki tarafın da rahat hissetmesi gereken sınırlar belirlemek ilişkiyi güçlendirebilir. İlişkide dürüstlük önemlidir. Her iki taraf da tatil planları hakkında açık ve dürüst olmalıdır. Gizli veya saklanan şeyler, güven sorunlarına yol açabilir. İlişkideki partnerlerin birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarına ve rahatlığına saygı göstermeleri önemlidir. Partnerinizin endişelerini ve isteklerini anlamaya çalışmak önemlidir. Sonuç olarak, sevgili karşı cins arkadaşlarıyla tatil yapabilir, ancak bu konuda açık iletişim ve karşılıklı güven önemlidir. Her iki tarafın da rahat hissetmesi ve ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için sınırlar ve beklentiler konusunda anlaşmaya varılmalıdır. İlişkinin temelinde güven ve dürüstlük olduğunda, bu tür durumlar daha kolay yönetilebilir.
Ben sevgili olacağım kişiyle gerçekten ciddi bir ilişki ve evlilik yolunda giden bir ilişki tercih ederim ve benim evleneceğim kadın da öyle erkeklerle birlikte tutup yok benim okuldan arkadaşım yok benim iş yerinden arkadaşım yok benim babamın arkadaşı, falan yerden tanıdığım kişi diyerek tatile gidemez ya böyle bir şey var mı aklınız hafızsanız alıyor mu benim karım benimle evliyken karşı cins erkeklerle tatile gidecek orada bikini giyecek onlar onu görecek ondan sonra alkol alacak e ben de o zaman erkeğim diye dolaşacağım ben güzel kardeşim mıyım?
Böyle bir şey kesinlikle olmaz böyle bir şey isteyen bir kadın da benim eşim olamaz
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum dediklerine. Benimde hayatımda olan bir insanın karşı cinsten ne arkadaşı olabilir ne de bu şekilde samimi olup onunla tatile falan çıkabilir.
Kesinlikle biliyorum seni
Cevap
7Cevap
Kadın-erkek fark etmez, ilişki ciddileşmiş bir vaziyetteyse başkalarını değil de birlikte vakit geçirmek tercih edilmeli. Mesela senin erkek arkadaşın gitti diyelim. Seni boynuzlamayacağı ne belli? Bu devirde cinsiyet fark etmeksizin kimse birbirine güvenemiyor ne yazık ki.
Aynen öyle katılıyorum. Başkaları ile tatile falan çıkmak yerine birlikte çıkılmalı diye düşünüyorum. Ben sevmem öyle karşı cins ile samimi olmasını falan tatilde falan işi yok. Benle gidebilir sadece tatile falan.
Medeni olacağız diye şu saçmalığa bak daha neler Olmaz öyle sey ne işi var karşı cinsle?
Karşi cins lazımsa siz varsınız. Gittiği yere yanında sizi istemiyorsa o ilişkide siz nesiniz öyleyse saksı mı?
Hayır gidemez. Önceden olsa gidebilir derdim ama o boynuzlaaar boynuzlar önceydi
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Kimse ile işi yok tatilde falan. Eğer gidecekse benimle gitmeli işi yok karşı cinsten başkaları ile. Ben asla izin vermem böyle birşeye.
Yaşadım biliyo musun😅 tatil değil de, pandemide 17 günlük kapanma sonrası arkadaşı ve eşi bunu günübirlik geziye çağırmış. Bu da gitmek istemedi, ben adamı zorla gönderdim git kafan dağılır diye. Bu arkadaşları bekar kız arkadaşlarını da çağırıyor, benim hiçbir şeyden haberim yok. Bana o gün bi fotoğraf attı, kafasında kız şapkası ama sorgulamadım arkadaşının diye. Bu bekar Kız influencer olmaya çalışıyordu. Bi gece keşfetime fotoğrafı düştü, kafasında o şapka... yani uzun hikaye cidden anlatsam film olur ama adamı zorla göndererek boynuz yedim 😅
kendi tercihidir, kız arkadaşlarıyla tatile gidebilir tabii ki ben karışmam karışamam da zaten ancak dönüşte artık benim sevgilim olmayacaktır:)
gidebilir tabii ki , ama döndüğünde beni bıraktığı yerde bulamaz
Tabiki de gidemez.. Valla gök taşı olur yagarim..😀
Gidemez giderse takıldığım kız olur
Aynen bende buna asla müsaade etmem. Eğer giderse kendi keyfi bilir o saatten sonra artık hayatımda sevgilim olarak değil sıradan bir insan olarak devam eder.
Evet mağara adamiyim ben olamaz öyle sey
Mağara kiraları ne kadar oldu
Beleş asko
Yer aç aşko
Gel asko gel mağara adamlarina kapim acik hep
Hunga bunga tivi çunga 👹
Sevgilim değildir o...
Erkek kiz, kesin birseyler olur
Cinsiyetine bağlı a /p
Gitmesin ya ben gitmiyorum
Taabii ki hayır
Taabii ki hayır
Aynen bende izin vermem böyle birşeye işi yok. Eğer çok gitmek istiyorsa tutmam gidebilir ama o saatten sonra sevgilim olarak devam edemez sıradan bir insan olarak devam eder hayatına ben olmadan.
Olmasııı gerekeennn💅
Kan çıkar
Cikssd
Hayır…
Hayır gidemez
Asla gidemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?