Ama böyle 10 15 yıllık arkadaşlar. 1 hafta tatile gidecekler. Tepkiniz ne olurdu?
Sevgiliniz en yakın karşı cins arkadaşıyla tatile gidebilir mi?

Ama böyle 10 15 yıllık arkadaşlar. 1 hafta tatile gidecekler. Tepkiniz ne olurdu?
Sevgiliniz en yakın karşı cins arkadaşıyla tatile gidebilir mi?

Beni en yakın arkadaşı ve dostu edinmeyen bir erkeğin en yakın arkadaşı ve dostu kesinlikle ben olmam bir başkası olur çünkü en yakın arkadaş ve dost her zaman için sevgili ve eş olmalıdır en makulu ve mantıklısı, en güvenilir olanı bu.. Bir erkek bana arkadaşlık dostluk ve güven atfediyorsa bir başka kadına arkadaşlık dostluk ve güven atfedemez. Onunla birlikte benimle birlikte veya ayrı olarak hiçbir seyahati ve tatili gerçekleştiremez. Karakterli ve kararlı bir erkek beni sevgili ve eş olarak istiyorsa en baştan benden başka hiçbir kadını merhaba merhabadan öte arkadaş ve dost, sırdaş, kanka, yoldaş, abla, can ve başka her türlü söylemde yakınında bulunduramayacağını bilir ve isteyerek kabullenir. Aksi takdirde tüm o kadınlarla gider tatile, sadece ben gelmem..
O bensiz hiçbir yere gitmez kiiiii🫠
Soruyu kıllık olsun diye sordugunu biliyorum
Gitsin!
Kendisi olmaya her zaman hakkı var. Nedem karşı cins acaba? düt korkusu mu? Onu her zaman istediği kişi ile istediği yerde yapar engel olamazsın. Sen ona yeterli geliyorsan sosyal ve duygusal olarak o buna ihtiyaç duymaz.
İnsan olma erdemlerine sahip
Kişiliği olan biri olan biri aldatmaz
Cevap
27Cevap
Beni kaybetmeyi göze alıyorsa buyursun gitsin.
Hayır gidemez gadası
Olur olur. Güneş kremini de ovalayarak sürsün vücuduna, bikinisinin ipini de sıksın, denizde suyun içinde kucağına da alsın, akşam da sarılıp uyusunlar.
Sevgilim bir erkekle baş başa tatile gidiyorsa, o kişi kuzeni olsa bile eski sevgilim olur artık. Aynı anne babadan öz kardeşi ve kendi babası hariç hiçbir erkekle gitmemeli. İstiyorsa gitsin ama artık ben olmam. Mağaramda mutluyum.
Vallahi kanka gitsin dersen güzel kardeşim olursun gitmesin desen maço olursun ikisini de demezsen çok sessizsin derler işte bunlar kadındır ve bunlar ne zaman ki tecavuz korkusu yasacaklar yabancı devlet askerleri ırzlarina geçecek o zaman kadin olurlar
Erkek olsam arkadaşı gayse belki zeree kadar olan bir ihtimal ile git derdim
Kız olarakta asla yollamaz kızı tekte yakalar sağlam bir korkuturdum
Ben neden gitmiyorum ki? Eşim bensiz onlarla yemeğe bile gitmez çok şükür ama diyelim ki gidicem dedi, ben de karşı cins arkadaşlarımla giderim
Gidemez sen de iyice çıldırtacaksın bizi he adam yoldan mı çıksın 😀😀
Bensiz nereye gidiyoo acaba kesinlikle yanında ben olmadan tatili bırak hiç bir yere gidemez o adamm benimsee heryere benimle gidicekk...
İnsan arkadaşıyla neden tatile gider? Saçmalık, isterse defolup gidebilir. Birlikte mutluluklar dilerim onlara
İsterse ömürlük arkadaş olsun yine de asla, her şey loş bir ortamla biraz kıyak kafaya bakar. Bu yaştan sonra kendimize g*vat dedirtecek değiliz.
güzel kardeşim olarak ilan edilmek isteniyorsaniz tabiki müsade edersiniz gitmesine
Yok artik gitsin ayni yataga da yatsin nolcak dimi
Karşı cins arkadaş çok yakın olmamak kaydıyla olabilir de, tatil derken?
Hayır kesinlikle gidemez. Eğer giderse artık sevgilim değildir.
Yok daha neler oldu olacak aynı odada kalsınlar
En yakınsa düğünlerini de yapmadan göndermemeli bence 😂
Olur olur hatta kayganlaştırıcıyla prezervatifi de ben alırım tam olayım diye...
Poposunun üstüne oturamayacağini kabul ediyorsa olur
Hayııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kimler izin veriyor diye bakmaya geldim merak ettim var mı cidden ya
Kessinlikle gitmemeli karşı cinsler hormonsal yapımızdan dolayı baş başa kalınca en yakın arkadaşımızda olsa kötü şeylere yöneltebiliyor
cehennemin dibine gitsin. en baştan öyle bir adamla muhatap olmam zaten
Benim sevgilimin en yakın karşı cins arkadaşı olamaz bide tatil öyle mi haha güleyim buna
Mümkünatı yok...
Gidebilir, eski sevgilim*
Gitmeyi bırak teklif bile etse... Ağzına
Hayır gidemez
Öyle bir dünya olamaz!
Bu pek hoş olmaz
Gidebilir en yakın karşı cins arkadaşı benim
Gidebilir bunda hiç bir sorun yok
Gidemez
Sevgilimin en yakın arkadaşı ben olmalıyım
Gidemez ne münasebetle
Gidemez tabii ki.