Şahsen benim var ama hiç girip kullanmam birçok kez silmeye çalıştım bir sıralar numara kullanmıyordum iletişime geçmek için kızlar onu indir konuşuruz falan dediler baktım hiç benlik bir alan değil. Ben de hiç sevmem bu tarz şeyleri o kadar yabaniyim ki wp bile artık hoşuma gitmiyor diye sileli 2 ay oldu neredeyse.
Snap kullanan erkeğin amacı bilmiyorum ya erkekler neden kullanıyor ki amaç ne yani. Çoğu istek gelmişti birgün onları hiç kabul etmedim benim orayı kullanma amacım arkadaşlarımdı iletişim mecram değişince bende uygulamayı sildim şu an hesabım duruyor lakin kullanmıyorum silinmeyen lanet bir yer.
Onun dışında uygulama ile insanları bağdaştırmak çok yanlış bir ara konuştuğum biri vardı siteden bir ss atmıştım üste snap bildirimi vardı sen Snap mi kullanıyorsun dedi dedim evet var sorun ne sana yakışmıyor orası kullanma nasıl kullanırsın iğrenç bir yer falan dedi ben olaya çok yabancı kaldım üstüne puan mi ne varmış ben de kalktım profili ss attım harbiden hiç kullanmamışsın puanın 88 demişti😄 yani demem o ki önyargılı yaklaşmakta kötü. İnsanları dinleyip anlamak lazım.
Şöyle bir durum var kız arkadaşlarım var 26 bin mi ne puanı var ama kızın tek erkek arkadaşı yok hep kız hep kızlar ekli hep onlarla paylaşıp duruyor bana saçma geliyor ama kız seviyor saygı duyarım üstüne kitle hep hemcinsi ise sorun yok yani. Amacı kötü değil der geçerim Niyet önemli biliyor musun Burada da isteyen istediğini yapar başka yerde de
Herkes başı yapar sonu da getirir ama kimse gelişme sürecini layığıyla yapamaz bir tecrübe ister. Onu da düşe kalka öğrenirler işte aman of çok konuştum yine beso 😂
Sesli güldüm Herhangi bir farkımın olduğunu düşünmüyorum. Sadece birçok olayı küçükken büyüme dönemi dedikleri dönemde yaşayıp kendi kendime olgunlaşma evresi geçiren herhangi insandan biriyim. Kitap zamanında çok okudum ama şu an pek bir vaktim yok onun dışında felsefeyr bayılırım ister istemez elimde olmadan böyle uzun uzun metinler yazıyorum sorulara ne yapayım içimden geldiği gibi de davranmayacaksam ben bu hayatın neresinden zevk alayım ki. Bu arada küçükken yazdığım bir şiir defterim bile vardı. Bilmiyorum ki niye bu kadar derbeder oldum ahah. Kızların geneli böyledir ya erkekler geç olgunlaştığı için biraz tuhaf geliyor 😅
Ahahaha 27 yaşına giriyorum yani artık bir olgunluk seviyesine geldim diye düşünüyorum. Bu durumda yaptığınız konuşmaları analiz yapabiliyorum. Normal bir konuşma değil. Seçilen kelimeler standart değil. Kitap okumanın getirdiği bir durum olduğunu düşünüyorum :D
Yok hocam estağfurullah o zmaan sizin olgunluk seviyenizi de konuşmak çok olası bir durum 😄 Birbirlerini türeten konuşmalar bunlar. Dmeek ki iki tarafın da var bir gelişim geçmişi diyelim. Olabilir haklılık payı az değil 😄
Bana sadəcə çocukça geliyor. Bunun dışında insanlar telegram hakkında da önyargılı məsəla. Ben yıllardır kullanıyorum, bilgiye (PDF, KPSS grupları vs) çok kolay erişim sağlanılan gayet de kullanışlı bir uygulama. Önəmli olan kişinin nə amaçla kullandığı, yoksa her uygulamada saçma sapan işler dönüyor, Kızlarsoruyor dahil.
bu tarz snap telegram gibi uygulama kullananlar bana hiç güven vermiyor, sanal üzerinde illaki flörtleştiği birileri vardır diye düşünüyorum, ama internet yayılmaya başladıkça aşk diye bir şey de kalmadı zaten
Elimde yok ki yetineyim 😅 Dediğiniz doğru yani böyle birini bulmak zor buna ayak uydurucak birisi illa vardır internet güzel şeyler kattığı kadar çoğu şeyi de götürüyor işte
Kimse yanlış anlamasın da bura da hadi eyw belki diycem de snapchat kullananların hiç birine güven asla olmaz ne yaptıkları belli bı ara yüklemiştim meraktan önüne gelen yazıp foto atıyor. Sildim
O zaman kısaca şöyle demek daha doğru oluyor. Sosyopat hareketler yapılmadığı ve absürt şekilde öne çıkma ve teşhircilik yapılmadığı sürece sorun yok gibi
Sonuç görmesi değil mi her türlü uygulama kötü ama nasıl kullandığına bağlı 😂basit uygulamalar işte kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez herkes isteği şeyi yapsın boş ver