İnternet & Teknoloji Snapchat kullanan kızdan olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 120 k snap hesabım gitti diye ağlıyorum 🤠Snap kullanan var mı? Snapchat kullanan kızdan olur mu? Cevapla SnapChat Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Ben de 1 ay dur başlsfım nasıl bişi diye merak ettim hep 😂🤦 Neden olmasın ki 🤔 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Sadece resim cekilip kaydediyorum onun dışında hiç anlamadığım bir uygulama 0 0 Yorumla
peacee07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl sosyal medya kullanan dan olmaz, snap kullanıyorsa hiç olmaz 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl benimde gitti hesabım herkeste seviyordu halbuki 0 0 Yorumla
Umutres21 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Senin kesin ifşan vardır orada bir yerde 0 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Puanı yüksekse olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dedin ki şimdi 😂 Yorumla therapeutic +1 yıl Erkeklerle konuşmuştur hep Yorumla Soran +1 yıl Snap atmışta olabilir Yorumla therapeutic +1 yıl Olabilir Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Snap çok fena ya ❤️🔥 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sende kullanıyon demek Yorumla FurkannBeyy55 +1 yıl E tabi, sextingler güzel oluyo Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı. olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçma bi uygulama 0 7 Yorumla mehtapalp +1 yıl saçma değil aslında arkadaşlarına videolar fotolar atabilecepin gayette güzel bir uygulama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama Instagram ne biliyim WhatsApp telegram da aynı işi görüyo o yüzden Yorumla mehtapalp +1 yıl aşkım orada daha çok efekt var. arkadaşlarla grubumuz var efktli videolar atıyoruz sevdiğimiz sevmediğimiz kişilerin yüzlerini kendimize uyduruyoruz eglenceli oluyor onun için kullanıyorum ben mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa bak bunları bilmiyodum şu şey vardı bi ara kedi köpek suratı falan yapıyodun onlarda oraya mı aitti Yorumla mehtapalp +1 yıl evett , teknolojinin gelişmesiyle şimdi cidden baya iyi efektler var tavsiye ederimm Yorumla mehtapalp +1 yıl ben hergün sevdiğim kişinin yüzünü kendi yüzüme uydurup foto çekiyorum psikolojim bozuldu hhahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa hahahha keyifli olabilri aslında kullanıcak olursam senin sayende olcak aşkom😂😘 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmaz ki 0 0 Yorumla
sima20xl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl olur 0 2 Yorumla sima20xl +1 yıl benım var Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Adın ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben de 1 ay dur başlsfım nasıl bişi diye merak ettim hep 😂🤦
Neden olmasın ki 🤔
Sadece resim cekilip kaydediyorum onun dışında hiç anlamadığım bir uygulama
sosyal medya kullanan dan olmaz, snap kullanıyorsa hiç olmaz
benimde gitti hesabım herkeste seviyordu halbuki
2015 de kalmadı mı snap ya
Senin kesin ifşan vardır orada bir yerde
Puanı yüksekse olmaz
Niye öyle dedin ki şimdi 😂
Erkeklerle konuşmuştur hep
Snap atmışta olabilir
Olabilir
Snap çok fena ya ❤️🔥
Sende kullanıyon demek
E tabi, sextingler güzel oluyo
Kullanıyorum da noldu da gitti
olmaz
olmaz.
Saçma bi uygulama
saçma değil aslında arkadaşlarına videolar fotolar atabilecepin gayette güzel bir uygulama
Ama Instagram ne biliyim WhatsApp telegram da aynı işi görüyo o yüzden
aşkım orada daha çok efekt var. arkadaşlarla grubumuz var efktli videolar atıyoruz sevdiğimiz sevmediğimiz kişilerin yüzlerini kendimize uyduruyoruz eglenceli oluyor onun için kullanıyorum ben mesela
Aaa bak bunları bilmiyodum şu şey vardı bi ara kedi köpek suratı falan yapıyodun onlarda oraya mı aitti
evett , teknolojinin gelişmesiyle şimdi cidden baya iyi efektler var tavsiye ederimm
ben hergün sevdiğim kişinin yüzünü kendi yüzüme uydurup foto çekiyorum psikolojim bozuldu hhahaha
Yaaa hahahha keyifli olabilri aslında kullanıcak olursam senin sayende olcak aşkom😂😘
Eskort olur
Olmaz ki
Kassardir aga
Hesabın ne ki
olur
benım var
Adın ne