Annem her yere peşimden gelmek istiyor?

30 40 dakikalık il merkezi var biz ilçedeyiz il merkezi çok güzel bir yer daha konforlu daha büyük bugün annem ben arkadaşım üçümüz gittik gezdik hastane çıkışı sonra işte annem şey dedi yine geliriz buraya beraber geliriz falan yaptı ama konuşmalarından anlıyorum ki arkadaşımla da olsa yollamak istemiyor beni birde kendisini mi acindiriyor anlamıyorum bana iyi geldi çok iyi oldu ay kafam dağıldı sırf onu yanımda getireyim diye yaptığını düşünüyorum ama bende gencim insanım zaten kendi ilçemde gezilecek eglenilecek yer yok her yere de onu peşime takamam ki? 25 yaşındayım artık bunaldım bu durumlardan önceden daha çok sıkbogaz ederdi düşünün aylarca evden çıkmasam az arkadaşımla çıkayim desem hemen eve gel çok gezme yapardi ikidebir arardı kız kısmı çok dışarıda gezmez derdi sürekli şu an biraz daha iyi ama beni çok kısıtlıyordu bana birde bugün diyor ki seni gezidirim buraya getiririm ya ben 25 yaşına gelmiş insanım ya ben mi saçmalıyorum ben konuşunca her şeyde benimle kavga etme diyor ama kim dayanır buna ya
Annem her yere peşimden gelmek istiyor?