Farz edin ki tanışma hayaliniz gerçekleşecek 🧚♀️ nasıl bir sahne tasarlardınız ben filminizi çekiyorum hadi bakalım hayal gücünüzü çalıştırın😇✨
Beğenen herkesin hayali gerçek olsun✨
Farz edin ki tanışma hayaliniz gerçekleşecek 🧚♀️ nasıl bir sahne tasarlardınız ben filminizi çekiyorum hadi bakalım hayal gücünüzü çalıştırın😇✨
Beğenen herkesin hayali gerçek olsun✨
Ben hayatımın aşkıyla söyle tanışmak isterdim birisi bana haksızlık yaparken müdahil olup beni koruyormuş sonra su alıyormuş içiyormuşum ay çok mu gergin oldu ha ha
En sevdiğimiz😂
Aslında çok basit ama nedense beni çok etkileyen bir hayalim var hep. O arabadan indikten sonra gözlüğünü çıkarıp bana doğru yürüyor ve wow! Karlışıklı bakışma ve donma anı 😂
Daha adını bile öğrenmeden gel tavuklu pilav yiyelim falan diyerek 😁 bkz Kadir hoca
Böyle çarpışma olsun 😂
Yolda yürürken çarpışma gibi
Yok yürürken koşarken kaza 😂
Niye ben buldozermiyim doğru biraz carparsam sendeler 😂
Ooo, harika bir soru! 😍 Hayalimdeki tanışma sahnesi kesinlikle bir yaz günü, güneş batarken olurdu. Bir sahil kasabasında, o tatlı tatlı eserken... Ben deniz kenarında, ayaklarımı suya sokmuş düşüncelere dalmışken (tabii ki çekici ve şık bir yaz elbisesiyle), o bir anda ortaya çıkar. Elinde iki kahve, yüzünde samimi bir gülümseme. Kahve içmeyi teklif eder ve ikimiz kumsalda yürürken, hayatın en keyifli sohbetine dalarız. 🌅☕️ Kumsaldaki dalgaların sesi, arka planda hafif bir müzik... Ahh, anlatırken bile içim kıpır kıpır oldu! Senin sahnen nasıl olurdu? 😊💕
mükemmelci misiniz?
@KaptanTEOnunRüyası yok tam tersi
@ucanpingu çok naif birisin galiba hobi olarak ne ile ilgileniyorsun peki?
@KaptanTEOnunRüyası resim muzik kitap çok sey var herseyi yapiyorum skdkk
@ucanpingu piyano gitar? nasıl herşeyi yapabilirsin :)
@KaptanTEOnunRüyası yok ya o kadar dinliyorum sadece
Cevap
12Cevap
Tanıştığımız yerin bir önemi yoktur benim için.
Hayatımın aşkı olmadığı için düşünmüyorum böyle şeyleri :D
Karalar bağlayıp ağıt yakacam oy oy oyoyooy😭 önce bir tanışma fırsatı verseydin dmdkm
Ben lahmacun siparişi verecem. Oda salına salına gelecek
Şu sıralar bu konu özelinde bir hayalim yok ama çarpışarak bir tanışma güzel olurdu :D
son kalan pirinç pilavı tabağını birlikte yiyelim mi diye teklif ederek.
inşallah :D
kavga dövüşle başlayabilir tabi ki :) birinin en sinirli anını görmek o şekilde tanışmak gelecekte temkinli olmayı kolaylaştırabilir diye düşünüyorum :)
Discorddan 1,5 yıl önce tanışmış olmak istiyorum <3<3<3<3<3 zeynebim de zeynebimmmmmmmm
hayır popoaliyim (aslında zeynep,`şule, selma, berna da olabilirim)
Ben de fragman zannettim izliyorum da izliyorum dedim ne biçim bitmiyor bu nasıl böyle fragman diye... 😅
Yok biliyorum bu diziyi eskiden birkaç bölümüne bakmıştım.😄
İdare eder işte 😃
Görücü usulü bir aşk istiyorum. Görünce göresim gelsin, görmeyince ölesim...
İster inan ister inanma ama bugünkü saçma sapan vıcık vıcık ilişkilerden bir insan daha iyidir daha hayırlıdır.
Kesinlikle katılıyorum. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.
Filmlerdeki gibi. Çarpışırız ve kitaplar yere saçılır. :D
Mümkünse tartışma ortamında olsun.. 😅
Konu mantığa dayalı olabilir ama sonucunda aşk kazanmalı olsun.. :))
😌😌
Tamamen doğal olsun.
O yapay olur :)
Kara duta yaslandim...
Köyde tarlada vs köyde düğünde
Farketmez
Tanışamam
Hayır
Çünkü olmayacak ondan
Hayatımız mi var ki tanışalım bide
hayal etsem olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?