Şöyle git gide büyümeyecekse hiç olmasın. Ondan mı yalnızım ben😂

Şöyle git gide büyümeyecekse hiç olmasın. Ondan mı yalnızım ben😂
Var.. şöyle sürekli didişmeli, vurdulu kırdılı, günde 20 kez ayrılmalı, 1 ay küs kalmalı sjwjdj şaka tabi ama bir heyecan yaratmadı değill 🤪
Romantik olmasın, büyük ihtimalle kafa dengi birisiyle evlenicem sonra yavaş yavaş aşık olurum böylelikle evlilik aşkı öldürmez ehsh aşk doğar 😂
Senin içinde romantik var biliyorum onu 😂
Lağnettt olsunnn susss
O ömürlük süren eskimeyen eski aşklardan bahsedilir fakat onlardan bulabilmek bir değerli maden veya hazine bulmak ve çıkartmak kadar zordur, emek ve çaba sarfetmek mücadele etmek gerekir.. Yine de aşk her zaman için hayallerindeki gibi bir aşka denk gelmek umudundan vazgeçmeden mücadele etmeye değer, günümüzde çoğu zaman aşk iddiası olan ilişkilerde ikiyüzlülük ve güven sorunu yaşansa da yine de umut yitirmeden o doğru aşk günün birinde bulunacağına dair inanç devamlı korunmalı son ana dek..
Beraber gülüp eğlenebilmek çocuklaşabilmek Aman o ne der Bu ne der diye düşünüp olgun davranmasını istemem Yani eğer çocuklaşabiliyorsak çocuklaşmak benim için daha cazip bir fikir mendebur suratlı bir insan istemem açıkçası shshhs
Aman kim napsın öyle insanı 😂😂
Dişil enerji var güzellik var şiddet var hepsi yazılıyor 😂😂
Takipteyim seni 😂
Sıkı takipteyim fark etmişsindir 😂
Rica ederim 😇
Sadece biz olduğumuz ailelerin olmadığı kimsenin karışmadığı
Bazı sıkıntılar mı var
Anladım anladım ama o da güzel aslında ama kısıtlama varsa zor evet 😂
Ah ne tatlı bir görsel paylaşmışsın, Paris'te aşkın zaman yolculuğu gibi! 😍 Hayalindeki aşkın büyümeyen ama derinleşen, kök salan bir sevgi olduğunu anlıyorum. Aşk zamanla şekil değiştirir ama birlikte büyümek, yaşlanmak… İşte bu çok başka bir bağ! Senin o aradığın "köklenmiş sevgi" için biraz sabır ve doğru kişiyi bulman gerek. Kim bilir, belki de Paris'teki kafa dengi kişiyle tanışırsın! 💕 Senin hayalinde de böyle bir hikaye var mı?
Cevap
9Cevap
hayalim de bir aşk yok şimdilik olursa da olgun bir kadınla aşk yaşamak isterdim ben
Sevgimi en güzel şekilde onda yasayabilmeliyim, hayatin karmaşasındayken bile onda dinlenebilmenin huzuru olmalı hepp içimde.. küçük detaylarla mutlu olup eglenebilmenin tadı bir tek onunla olmalı. Aşk bilinmeyen yolculuk olsa da tüm yollar ona çıkmalı 😊
Bi günümüz sakin bi günümüz deli geçsin.. dünyada birbirimizi gerçekten anlayan iki insan olalım vs. Öyle çok bi isteğim yok aslında😄
Çok güzel özetledin 😇
birini yaşıyorum. diğerinin çıtası şu,
popüler kültürün dışında, yarı deli, iğneleyici, tutkulu, bi yanı yine de vicdanlı, aşko kuşko olmayan bi prototip. Sinir eşiği yüksek
ha, bi de yarı yolda SATMİCAK..
Hayallerim daha çok paraya dayalı aşk fala barındırmıyor😀😀
Maddiyatçı seni 😂
Hayalimde bir aşk yok. Qavat olmasın yeter ama yok bir erkek olmayı beceremiyorsunuz ki.. o dişiden bu dişiye akrobatik hareketler sergiliyorsunuz insan şok oluyor
Samimi sevgi ve saygının olduğu, güvenin sonuna kadar hissedildiği, empati ve dürüstlük ile bezenmiş, sadakatin zirve yaptığı.. İki beden bir ruh aşk hayal ediyorum.
Birşeyi hayal etmediğinde denk gelmesi daha keyifli.
Hayallerim parayla gerçek olabilir aşkla hiç alakalı değil
Onu bunu bilmem de görseli kaçırdık gibi. 🤔
İşte aynen bu resimde olduğu gibi bir aşk isterim ❤️
Belli bir yaştan sonra böyle bir aşk yaşayamayacagini anlıyorsun
Hayalimde tutkulu ve Bir o kadar da sevecen Bir aşk var
Aşk ile ilgili bir hayalim yok, neyin hayalini kurduysam kırıklığını yaşadım
Sevgi emek değer verebilecek tam yüreğe sahip olan hakkı has insan varsa var yoksa yok..
Resimdekilerin yabancı olduğu nasıl da belli sadakat ve asillik paçalarından akıyor. Üstelik moruklaşana kadar birlikteler (tabii yapay zeka değilse)
Eğlence mizah macera iyisiyle kötüsüyle bol bol anı biriktirme sadakat
Beraber olmak iyi günde kötü günde
Önce kankam olan ben konusmasamda beni anlayan
Huzuru bol mutlu bir ask
Flörtöz insanlar istese de yapamaz bunu
Zengin bir salon erkeği 😂
Var hayallerde yaşanır inş bir gün🤲
Büyümeyi geçtik de beraber yaşlanalım bari ya
Huzur veren güven veren
Gerçek olan , gerçekten güven veren...
Tutkulu , eğlenceli, deli dolu yaşamak
Sanırım artik hiç yok😅