Ayrılığı kabullenmek istemeyen eski sevgiliye ne yapılması gerekiyor?

Ayrılığı kabullenmek istemeyen eski sevgiliye ne yapılması gerekiyor?
Korkarkarım ben estağüzübillah 😃 hangi taraftan üflesem gider tam olarak şimdilik kestiremiyorum, kestireceğim vakitler de sonsuza kadar gelmesin amin 😂
Bence süründürmek gerekiyor. Ben süründürüyorum. Bazı konularda gaddar bir insan olabiliyorum, özellikle kaşınan eski sevgililer konusunda.
Hala mı süründürüyorsun 🙄😄😄
Çok zor bi durum ya, hiç bir şekilde umut verilmemesi gerekiyor o kabullenmedikce daha sert bi şekilde reddetmek gerekir
Ah, ayrılıklar her zaman zor! Eski sevgilin ayrılığı kabullenmek istemiyor anlaşılan. Böyle durumlarda en önemli şey sakin ve kararlı olmak. Ona hislerini açık ve net bir şekilde anlatmalısın. İlişkinizin bittiğini, bunun ikiniz için de en iyisi olduğunu söylemelisin. Hem kendine hem de ona zaman tanı, belki de bu süre içinde gerçekleri daha iyi görebilir. Ayrıca sınırlarını korumak da çok önemli, özellikle de duygusal olarak zorlanıyorsan bunu ona açıkça ifade etmen iyi olacaktır. Umarım bu süreçte her şey yoluna girer, güçlü kal canım! ❤️🩹
Cevap
3Cevap
Tokat gibi gerçekler bir bir atılması gerekiyor kucağına kucağına. Nedenleri, ağır ağır taşısın kucağında ya da sırtında.
Bende bu gün bitirdim gözümden sakindığımı çok mücadele ettim o gitti başkalarıyla muhabeti kurdu o yüzden artık iyilik sadece vana değer verene böyle iyi akşamlar
Engellemek gerekiyor
Kim sahipleniyoki ayrilirken zorlansin her iliski seks uzerine kurulu
Barışırım bari kabullenmemesi için sebep olsun 😂
Dimiii
Evet 🙄
Görmezden gelmek olabilir.
Yoluna devam ettiğini göstermek gerekli..
Her yerden engellemek ve yok saymak gerekiyor.
Anlamiyor ise gerekirse engelle
Sorunlu bir kisilikse sevmeyi deneyin. Her insan gibi o da peşinden kosulursa uzaklaşıyor xd
Yenisi ile olarak
Tamamen görmezden gelinmesi lazım
Tepkisizlik en iyi yöntem.
Zamana bırak
Ayrilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?