Arkadaşlar 1 aydan biraz daha fazla oldu sevgilimle ayrıldım. Nefret ettiğini soğuduğunu vs söyledi. Ama aşırı öfkeliydi ve ben bunların öfkeyle olduğunu düşündüm. Son konuşmamız dün gece oldu orada da hayatımdan çık gibi şeyler söyledi. Ben hala düzeltmek istiyorum. Nasıl düzeltebilirim. Ayrılık sebebi ilgisizlik ve kıyafetine karışmam. O 17 yaşını bitiriyo ben yeni 19 oldum. Rica ediyorum bana yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu yaşta ne kıyafet karışmasi anası babası karışmıyor
Daha kıskandırmalar artacaktir senden ses soluk alamadikca durtucektir en son yazacaktır kıskanma ses etme
Kadinlarin sabrı fazladır beklemede kal kanka
Aynen öyle merak eder illaki ama senden ses çıkmaması lazım duygunu belli etmemen lazim
Cidden merak eder ve yazar doner mi bilmem ama yazar yazdıktan sonra ki senin tutumun çok önemli hemen atlamaman lazim
@hahahsshsh yok hemen atlamam bu sefer cepte görür yine gider. Mümkün olduğunca salmam ama direk yanıma da almam tekrar flört gibi başlamaya çalışırım
Eski sevgilinin yeni birini bulmadigini nerden biliyorsun
onu öğrendim bir şekilde. ama ayrıldıktan sonra eski flörtüyle biraz konuşmuş biliyorum
Hemen ayrilir ayrilmaz eski flortune kosmus demek... Hımmm
biliyorum saçma bir durum ama inadına yaptı diye düşünüyorum ve yalnızlıktan aşırı korkan biri o çocuğun da zamanında ondan hoşlandığını biliyodu
Belkide senle birlikteyken bile akli ondaydi.. Hemen konusmaya basladigina gore
ya aslında bana deliler gibi aşıktı onu biliyorum ama ben çok fazla ittim onu kendimden zamanında soğuduğum için ve aşırı ilgisiz davrandım hele son 2 ay falan sürekli kavgaydı
Daha 1 ay bile olmadan eski flortu ile konusmaya baslamasi ilginc ama.. Dsha siz birlikteyken konusmaya baslamis olmasinlar.
yok onu öğrendim konuşmamışlar hiç. ve ben gerçekten beni deli gib sevdiğine emindim sevgiliyken. hatta ayırlıktan 10 gün falan önce ben sinirle bunun yanından kalktım gittim. o bana bana bir daha yazma hayatımda yerin yok artık vs yazdı. sonra ben bunun bi arkadaşıyla konştum o bana sormuştu noldu diye. ben de soğudum vs dedim bana çok özledim lütfen barışalım yazdı.
Duzelmez
neden
Tecrube diyelim
peki olur da ondan sonra mı yürümez yoksa hiç mi olmaz
Hic olmaz çünkü kızlar sevdikleri zaman çık hayatımdan demez
hmm bu üzdü beni ama aradan vakit geçse öfkesi dinse özler mi? çünkü hiç uzun süre iletişimsiz kalmadık 2 haftada 1 konultuk en geç
Yok kardeş biliyorum kızlarda öyle şeyler olmuyor istersen tecrube et gor ama kendini çok assalara çekme taklaya getirirse seni sürüm sürüm sururunduryr
çok aşşağı çekmem ama en azından her şeyi yüzyüze konuşmak istiyorum. onu nasıl yapabilirim. beklemem mi lazım konuşmak için
Yok konuşma teklifini kabul edecektir sırf egosunu tatmin etmek için gittiğinde karsilascan manzara çok sıkıntılı olcaktir
nasıl bir şeyle karşılaşırım sence
Farklı bir insanla karsilascaksin
Yapacağın en mantıklı hareket tutabiliyorsan kendini tutup gerekirse 5 ay 6 ay ona gözükmemek ne story atmak ne bisi yapmak o zaman mutlaka dönecektir ama dayanamazsın yasin genc
ama ne gibi sence onu düşünerek belki hareket ederim. yani eskiden olduğu gibi damarına basıp duygusallaştırmam mümkün mü yoksa tepeden mi bakar
o kesin dönücekse tutarım aslında ldofhadhf. ama o zamana kadar unutadabilirim bilmiyorum. sence kesin dçner mi
Kesin doner bunu yaparsan ama baya zaman alır
Tepeden bakacaktir it muamelesi cekecektir
anladım reis. peki sana bir soru atsam okur musun yorumlarıyla? orada her şeyi gayet net anlattım. ona göre yprum yaparsın belki
o zaman şimdi gitmem yanlış olur
Kanka kızlar kafadan çabuk bitirir ilişkide olurum sana yapamam sensiz ama bir bitirirsen o anında siler taa ki senden ses soluk olmayınca merak edene kadar
anladım ama ses soluk olmazsa geri döner mi ki
yazar mı yani
Mutlaka doner merak eder en büyük zaaflari
Seni bırakır bırakmaz da eskisini yoklamistir
anladım reis eyvallah. peki dediğim gibi sana bir soru atsam okur musun yorumlarıyla? orada her şeyi gayet net anlattım. ona göre yprum yaparsın belki
Kanka ayrıntılar önemsiz dediğim gibi herkesin başına aynı sey geliyor
evet muhtemelen eskisini yokladı ama ben geri istiyorum ya nasıl başedicem o hisle bilmiyorum
o zaman sen sal diyosun ve onun gelmesini bekle diyosun
Onu öğrenmen lazım hayat boyu böyle olacaktir yeni bir kızla da aynı şeyi yasayacaksin
Aynen öyle salacaksin
inşallah öğrenebilirim valla sağolasın. ama ben daha erken özlesin istiyorum ya. çünkü her an birlikteydik nerdeyse en son dün gece konuştuk orada da çok egoist vs konuştu. her yerde anımız var bir sürü güzel olay biriktirdik. 1 senelik ilişkiydi nerdeyse. bunlar özleme veya merak etme süresini kısaltır mı