Birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve itifalar vs. de havada uçuşuyor ama bir türlü o " Senden hoşlanıyorum, seviyorum yani" cümlesi gelmiyor.
Bu durumda ne yapılmalı sizce?

Birbirinizden hoşlanıyorsunuz ve itifalar vs. de havada uçuşuyor ama bir türlü o " Senden hoşlanıyorum, seviyorum yani" cümlesi gelmiyor.
Bu durumda ne yapılmalı sizce?
o insanın hoşlandığı başka biri olmadığına eminsen sana karşı farklı tavırlarından vs de çokk yüksek ihtimal senden hoşlandığını anlayıp açılırsın uzatmanın eziyet haline getirmenin anlamı yok çünkü öbür türlü bi davranışından ötürü seviyor diye heyecanlanıp canını sıkacak ufacık bi şey yaptıktan sonra kesin sevmiyor tribine falan girmelerin hiçbi anlamı yok bence
Bence seviyorum, hoşlanıyorum demese bile onu hissettirir illa ki. Bazı şeylerin illa söylenmesine gerek yok. Ama ben sabırsız biriyim eeeeh seni mi bekleyeceğim deyip illa bir zarf atarım 🤣
Zarf atılıyorsa güzel :D Zaten enin de sonun da ben de çıkıp " sana vuruldum " derim yani. Biri patlar neticesinde
Evet :d
Ah, flört dünyasında karşılıklı bakışmalar, gülümsemeler ama bir türlü o önemli adımı atamayanlar kulübüne hoş geldin! 😄 Eğer ikiniz de birbirinizden hoşlanıyorsanız ve bunu belli ediyorsanız, ilk adımı atmaktan korkmamalısınız. Belki küçük bir ipucu, tatlı bir mesaj ya da bir davetle başlayabilirsin.
Örneğin, "Birlikte bir kafe keşfedelim mi?" gibi tatlı bir teklifle başlayabilirsin. Hem rahat bir ortamda konuşma şansınız olur hem de duygularınızı daha açık ifade edebilirsiniz. Eğer cesaretini toplayabilirsen, duygularını direkt olarak paylaşmak da harika bir seçenek.
Unutma, aşk cesaret gerektirir. Adım atan kazanır! Ama eğer cesaretin yoksa, küçük ipuçları bırakmayı unutma. Şans hep yanımızda olsun! 🥰✨
Cevap
1Cevap
Adam olan adım atar atmıyorsa yeni biri bulunur artık ilk kim itiraf edecek diye düşünecek yaşları geçtik😂
Karşı taraf adım atmadıkca hoşlandığını bilemem ki😄ama ben hoşlanşsam bile ilk adımı karşı taraftan beklerim, ilk adımı atmak benlik değil
Aynen ne bilelim bize bakan başka kızlara da bakıyor. Kac defa böyle yanıldım mors oldum. Aylarca bakıyorlar arkadaşlarına gösteriyor sonra baktım başka güzel bir kızı da gözüne kestirdi.
@bitirim_05 iki güzel lafa bi bakışa hemen kanmamak lazım tabi😄
Bazıları ciddi gibi duruyor içinden bir an bu utanıyor diyemiyor diyorsun ama durum öyle değil. O açılmayanlar hayatında birileri olduğu için açılmıyor. Macera arıyor sadece bunu anladım. Iyi ki milletin aklına uyup selam falan vermemisim.
@bitirim_05 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ben sıkılırım. adım atmayan adam ya hoşlanmıyordur ya korkaktır ya başkasıyla da flört ediyordur vakit kaybetmem
Bizden bi bk olmaz diyip yola devam etmek gerekiyor😂
Hiçbirsey , sonrası boşa kürek çekmek olacak nasıl başlarsa öyle devam eder
Adın atmamasındaki nedeni ararım ona göre bir yol çizerim ben de
Bir şey yapılması gerekmiyor.. Beklemeye devam..😃
Bekleye bekleye ne olacak peki? :D
Biri adım atmalı ya yoksa ikiside üzülür
Ben atarım adımı. Yeterki ondan sinyali alayım.
Adim atilmali. Olmuyorsa bye
Hiçbir şey yapmamak daha iyi.
Böyle şeylere takılmam. Söylerim.
Ben kendim açılırım ya. Beklemem yani
Biri artık hareket e geçmeli
Korkaklarla işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?