Üniveristeden bi çocuk benim hareketlerimi taklit ediyor bana baktığını hissediyorum?

Ünı okuyorum sınıftan bi çocuk var derste oturyoruz iste yanımda oturmuyor tabi tanımıyorum kendisini sadece bi kaç ay once ödev icin çok gerekli oldugu icin soru sormuştum tanışmıyoruz da zatenn ama derste ne bilimm ben elimi cebime sokuyorum oda ceplerine ellerini sokuyor ayağımı uzatıyorum oda uzatıyor arkama yaslaniyorum oda yaslaniyor tabi bunlar ani olmuyor 5 saniye sonra falan yapiyor aynısını arada sırada bana bakmak için mi bilmiyorum artık kafasini sağ döndürüp saçını duzeltiyomuş gibi yapiyodu ama bu surekli oluyodu bi insan bi ders boyuna 10 kere sağına bakarmı yaa çaktırmadan bide bende sag tarafinda oturuyorum çünkü yanimda baska kizda yok önumde veya arkamda zaten erkek oturyodu ben aslında bana niye bakiyo diye düşünüyorum benim hakkimda bisey mi duydu acaba diyee. Arada bazende göz göze geliyoruz ben onun bana bakarken yakalıyorum ne icin oluyor bunlar diye aklıma gelip duruyor soramiyorumda ya da ben mi çok takıntılıyım yanliş mı görüyorum bilmiyorumm yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu konu hakkinda bisey söyleyebilirmisiniz sizlerinde fikirlerinizi almaya ihtiyacım var
Üniveristeden bi çocuk benim hareketlerimi taklit ediyor bana baktığını hissediyorum?