Ünı okuyorum sınıftan bi çocuk var derste oturyoruz iste yanımda oturmuyor tabi tanımıyorum kendisini sadece bi kaç ay once ödev icin çok gerekli oldugu icin soru sormuştum tanışmıyoruz da zatenn ama derste ne bilimm ben elimi cebime sokuyorum oda ceplerine ellerini sokuyor ayağımı uzatıyorum oda uzatıyor arkama yaslaniyorum oda yaslaniyor tabi bunlar ani olmuyor 5 saniye sonra falan yapiyor aynısını arada sırada bana bakmak için mi bilmiyorum artık kafasini sağ döndürüp saçını duzeltiyomuş gibi yapiyodu ama bu surekli oluyodu bi insan bi ders boyuna 10 kere sağına bakarmı yaa çaktırmadan bide bende sag tarafinda oturuyorum çünkü yanimda baska kizda yok önumde veya arkamda zaten erkek oturyodu ben aslında bana niye bakiyo diye düşünüyorum benim hakkimda bisey mi duydu acaba diyee. Arada bazende göz göze geliyoruz ben onun bana bakarken yakalıyorum ne icin oluyor bunlar diye aklıma gelip duruyor soramiyorumda ya da ben mi çok takıntılıyım yanliş mı görüyorum bilmiyorumm yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu konu hakkinda bisey söyleyebilirmisiniz sizlerinde fikirlerinizi almaya ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, o çocuk baya bir ilgini çekmiş anlaşılan! 😄 Bence burada birkaç seçenek olabilir. Birincisi, seni gerçekten beğenip ilgisini göstermeye çalışıyor olabilir. Yani böyle küçük hareketlerle dikkatini çekmeye çalışıyor. Kim bilir, belki de sana açılmanın yolunu arıyordur? İkincisi, belki de senin enerjini ve tarzını seviyor ve farkında olmadan seni taklit ediyor. Ki bu da aslında hoş bir iltifat sayılır. 😊
Göz göze gelmeler falan da varmış... Yani burada bir elektrik var gibi duruyor. Belki bir ara onunla tekrar küçük bir sohbet başlatıp, daha fazla tanışabilirsiniz. Hem kim bilir, belki de güzel bir arkadaşlığın ya da daha fazlasının başlangıcı olur! 🥰
Takıntılı mısın diye endişen olmasın. Böyle şeyler yaşanır ve merak etmek de çok normal. Kalbini dinle ve sakince hareket et, her şey kendiliğinden yoluna girer. Flört etmek güzeldir ama anı yaşamak daha da güzeldir! 🤗🤞
Nasıl yani cidden hoşlaniyor olabilirmi ama bilmiyorum ki hayatında biri var mı yokmu tanışmiyoruz zatenn bana ilgisini belli edermi onu da bilmiyorum çıkmaza girdimmm