Hemen gözünü kaçırıyor kankileriyle konuşuyor.
hissediyorum hoşlandığını
Bıktım artık ya. Gerçekten soğuttu hoşlanıyordum oysa. :/
Hemen gözünü kaçırıyor kankileriyle konuşuyor.
hissediyorum hoşlandığını
Bıktım artık ya. Gerçekten soğuttu hoşlanıyordum oysa. :/
Cevap
3Cevap
Utandığı için kaçırıyor ve demek ki hoşlanıyor ki bakamıyor bile
E çekiniyo demek ki sen de cesaret verebilirsin, adım atabilirsin hoşlanıyosan. İlla karşıdan beklemene gerek yok
Ben. Hahahaha
Kendine guvenmiyor. Veya kendini sana layık görmüyor. Bu bana bakmaz gibisinden
Öyle olabilir ama insan karsidanda bir şeyler görmek istiyor bu durumda
Aynı şeyler bendede. Olan şeylerdi. Ama erkek arada farklar görüyorsa ve çekingen biri ise. Bunlar yetmiye bilir.
Evet bahane. Ama şöyle düşün benim kendi düşüncemi soyleyim hoslaniyorsun birinden bakisiyorsunuz kız farklı birimlerde çalışmanıza rağmen sürekli geliyor geçiyor hani temas için. Büyük ihtimalle. Ama. Aranızda büyük farklar var. Farklar olmasada kız ile birşeyler yasiyacagini veya ileriye dönük ciddi bir şeyler olucani düşünmüyorsun veya. Onu hak etmediğini düşünüyorsun
O bana bakmaz. Diyorsun. Vs. Ben yanlış algılıyorum diyosun
Kendi içinde. Zor oluyor yani bunlar bahanemi evet ama kızdan da net birseyler görmeyince durum cikmaza dönüyor yani soylediklerinin hepsi vardı bizde. Kız çevremde geziyordu artık gezmiyor olsada geçerken bakıp gülümsüyordu uzak mesafede göz temesi kuruyorduk falan ama.
Bunların hiç biri net değil veya ben vve benim gibi düşünenler net olarak algilamiyor
Benim için çok geç artık uzak duruyor. Ama benim ondan beklediğim acaba kuruyormuyum demekten çok neylt bir şeydi bı selam vermek veya ne bileyim sosyal medya dan takip vs atmaktı. Yani onun bana ilgisini soylemesede net bir şekilde benim kurmadigimi anlamami sağlamasıydı olmadı. Büyük ihtimalle uzaklaştığına göre ben kuruyormusum dedirtti
Utaniyor cekiniyor cünku
cesaretsiz ve özgüvensizmiş
Bakar merak etme
Utanir
utanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir. Belki o da senin hakkında aynı hislere sahiptir ama belki de sadece utangaçtır. Onunla samimi bir konuşma yaparak durumu açıklığa kavuşturabilirsin. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, onunla açık bir şekilde iletişime geçmekte sıkıntı yaşamazsın. Unutma, kendine güvenmeli ve duygularını ifade etmekte tereddüt etmemelisin! 🌟