Onun her parçası benim için önemli, dökülen kıllarını ayrı, kestiği tırnaklarını ayrı kavanozlarda biriktiriyorum. Onu her şeyden çok seviyorum, o benim her şeyim. Arkadaşlarım bunu garipsiyor, seven insan her şeyi yapar. Siz ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oğlum uyarı levhası koysana sorunun başına. Ağzımda erik vardı geri çıkardım aguka. 🥹 Tırnak ve kıl yiyor gibiyim şu an. Çok kötüsünüz ayyhh midem. 🤣🤣
Bide bayıl istersen Feriha derler adama, sen aşkı ne anlarsın
Puhahaha adama mı kadına mı? Karar ver. Çabuk.
Ay ne diyorsun sen ya, meşgul etme beni
Otur şimdi kavanozların başına say bakalım kaç tane kıl var, kaç tane tırnak var. Asıl sevgi budur. 🤣🤣
Üstünde sayıları yazıyor etiketle zaten?
Olmaz ama onları temizlemiyor musun yani? Tek tek silmiyorsan bu nasıl aşk? 🤣
Allahım yaratıyorsun bari kontrol et şu kullarını :D tamam insan sever de bu hareketleri de yapmaz gerçi soru trol olabilir
Kafayı yersin, troll falan değilim ya anlayın artık
Yok aşkımdan ölsem de bunları yapmam
Tabiki yaptığın çok doğru sakla hepsini. Tuvaleti kullanmiyordur inssllah enişte kaba yapsın aman ha boşa gitmesin sakla
@Çiçekbal
@jakabo01ne Çok kötüsün ya gerçekten ne dicemi şaşırdım bu soruya bi cvp bulamadım @Jakabo01
Trol bu ya 😂😂😂
hahahahahahhahahahahaha güldürdügün icin sagoll
😅😅😅
Troll değilim? Kocamı seviyorum?
😀😀😀 millet kafayı yemiş Allah'ım beni normal yarattığın için şükürler olsun😀
Ne diyorsun sen ya
Anormalsin diyorum ne diyecegim şaka gibisin adamın kılını tırnagını saklıyorsun ne bileyim parfümü olur kokusu sinmiş bi tişört olur ama kıl ne cidden mide bulandırıcı , hepsini geçtim eşin buna nasıl normal bakabilir , biri benim kılımı tüyümü veya tırnağımı saklasa ben bu slkla nasıl evlendim derdim 😀 Kısa ca SAÇMA
Kes sesini saygısızlık yapma!!!
Sesimi mi keseyim... BUNA BEN KARAR VERİRİM. İstedigim şeye yorum atar fikrimi düşüncemi sunarım , burası böyle bir platform. ve sende SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN , aynı fikirde degliz diye saygısızlık olarak görmen aşırı İTİCİ Saygısızlık yok fikrimi düşüncemi söyledim ve ben dahil bütün herkes mide bulandırıcı olduguna kanaat getirdigine göre... Ve bu durum zoruna gidiyorsa iğrençliklerini paylaşma😀 ya da iğrenç olduğunu belirten yorumlar okuyunca aglama😀 KİMSE SENİ POHPOHLAMAK VE YÜCELTMEK ZORUNDA DEĞİL. Bu duruma da senin gönlün hoş olsun diye woooaaawwwwwwww nasıl aşık diyemiyoruz 😀 ZORUNA GİDİYORSA SİTEDEN UZAKLAŞ
Kes dedim sana kes!!! Tüm moralimi bozdunuz, siz aşkı nerden bileceksiniz? Hadsizlik yapmak da moda oldu!!!
Bende sana benim jeyfimin kahyası degilsin buna ben karar veririm dedim. İğrençliğin adı aşk olmuş kocana kedi kumu al ona yapsın sen onuda saklarsın midesiz😀
Evet saklarım? Ne var bunda, onun her zerresini seviyorum, ter kokusunu, ayak kokusunu. Her şeyini kısaca. Anlayamazsın
Kocasında Baska sevecek bir şey bulamamış kıl diyo tırnak diyor hala bide dışkısını saklarım diyor birde sevgiden bahsediyor😂 bazı şeyleri ayırt edemiyorsun ama ben yine de belirteyim SENİN Kİ AŞK DEGİL MİDESİZLİK 😂 ve iyi ki anlamıyorum bune be 😂
Neyse abla kıllarınla sana mutluluklar ben daha fazla mideme bu eziyeti çektiremem iyi geceler sana 😂
Sus artık Allah'ın cezası sus, sinirden ağlıyorum ziril ziril. Defol!!!
Slaaağğğyyyyyy😂
İflah olmaz karı sus artık sus
Slaaağğğyyyyyy yyyy😂😂
Seven ne yapmaz ki 😂 benimde sevdiğim olsa bende yapardım onlara baktıkça hep yanimda hissi verirdi
Saçmalıyorsun, eşinin seni aldatmasına neden aramamıza gerek yok.
Sen kafayı sıyırmışsın
Pardon, anlamadım?
Delirmişsin dedim kısacası
Of defol, siz aşkı nerden bileceksiniz ki
Aşk sevdiğinin kıllarını tırnaklarını saklamak mı cidden
Bunu mu anladın cidden... Tamam amcacım anladım ben seni
Ne söyleyebilirim ki allah akıl fikir versin sana yaptığın mantıklı bişey olsa zaten yorum atanlar hak verir sana hepside benle aynı düşüncede sencede bunda bir tezatlık yok mu
Bu biraz abartılı
İnanmıyorum
İnanma?
Iyy iğrenç
Kıskanma
Iyy midem bulandı
İğrençsin
Aferin
Bence bir doktora randevu almalısın :(
Midem bulandı
Kıskanma
Ruh hastası bir yaratığı kim neden kıskansın 😄