BUNALDIM PATLAMAK ÜZEREYİM?

Kız arkadaşım ile beraber yaşıyoruz, eski sevgilisi ile birlikteyken benimle görüşmeye başlamıştı. Daha sonra kendisi eski sevgilisinden darp sebebi ile ayrıldı. Bir süre sonra biz konuşmaya başladık yaklaşık 1 yıldır beraberiz. İlişkinin başında yaklaşık 1 ay sonra eski sevgilisi ile halen konuştuğunu öğrendim. Bırakıp gitmeye karar verdim fakat kendisi ısrar etti ve denedim. Arkadaşlar son 3 aydır sürekli kısıtlama çabasında, ailemin yanına gitmeye karar verdiğimde daha dün kapıdan çıkarken tartışma çıkardı. (Gittiğin her yeri haber vericeksin, bir arkadaşım var ve onunla sadece bir gün bir yerde kahve içebilir mişim gibisinden.) Ailem hakkında ileri geri konuşuyor, Benim paramı burada kız arkadaşım ile beraber çok fazla harcadığımı, ve kız arkadaşımın benim paramı yediğini düşünüyormuş ailem ona göre. Bu tarz durumlar var. Dün bir otobüs parası bir taksi parası verdim yarı yolda dönmezsen şöyle olur böyle olur beni üzgün bıraktın gidiyosun gibisinden şeyler yazıp geri döndürdü. bende öğrenciyim cebimden 1000 lira çıktı 2 saatte benim için de az değil bu problem değil fakat böyle bir tehdit ile geri çevirmesi problem. Geldiğim de kahve içmek için bir yere çıkmak istediğini söyledi gittik konuştuk ettik eve geri geldik sanki hiçbir şey olmamış gibi oturduk oyun oynadık. Bugün yine gitmek için hazırlandım ve bana yine hiçbir yere çıkamazsın ailenin evine git sonra eve geri gel gibisinden konuşunca bende bardak taştı bana bir daha emir kipi ile konuşma kötü olur şeklinde konuştum. Eğer gittiğinde dışarı çıkarsan bir şey yaparsan bak ben ne yapıyorum yapmazsam dıııt dıııt çocuğuyum gibisinden konuştu, tabakları tezgaha sert bırakmalar vesaire. Velhasıl kelam ben yine gidemedim taksi kapıdan döndü üstelik taksici 5 dk beklediği için ona da para vermek zorunda kaldım. Şimdi de sen benim umrumda değilsin ne yapıyorsan yap gibisinden konuşup gitti giyindi parfüm vesaire sıktı evden çıktı. Bende evde oturdum bunları buraya yazıyorum. Ben ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bu işin çıkar yolu nedir?

BUNALDIM PATLAMAK ÜZEREYİM?