Aasosyal olmayı seven biriyim, tıp öğrencisiyim dersler zor ve derslerin zorluğu beni sessiz tek takılan bir insan yaptı zamanla. Bundan dolayı benim sevgilim hiç olmayacak mı?
Hiçbir kız bana yaklaşmaz mı sizce? Birçok kız sürekli beni süzerek belli ediyor aslında. Ama işte ben gidip açıldığım zaman da arkadaş olarak gördüklerini söylüyorlar bu yüzden de ben artık açılmıyorum
Hiçbir kız bana yaklaşmaz mı sizce? Birçok kız sürekli beni süzerek belli ediyor aslında. Ama işte ben gidip açıldığım zaman da arkadaş olarak gördüklerini söylüyorlar bu yüzden de ben artık açılmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani insanlar genelde böyleler hoşlananla arkadas olmak isteyende bakabiliyo karistiriliyo ondan misal bende asosyalim arkadaslarim olsun diye insanlarla etkilesim kurmak istiyorum her hareketim flort algilanirsa nasıl ilerliycem ki
Ben arkadaş olmak isteyen ile hoşlanan beğenen birlikte olmak isteyen kız bakışlarını ayırt edebiliyorum. Arkadaş olmak isteyen öyle dolu dolu bakmaz
O zaman niye arkadaş olarak gördüklerini söylüyorlar
İşte ego kasıyorlar, bu yüzden ülkemiz kızlarını pek sevmiyorum. Siz niye açılmıyorsunuz diyoruz biz kızız asla açılamayız siz açılın diyorlar. Biz erkekler olarak normalde kızlar da açılmalı diyoruz ama kızlar bu konuda ısrar edince tamam eyvallah diyip kendimiz açılıyoruz ama bu sefer de kız ya korkaklıktan dolayı sevdiğini söylemiyor ya da ego kasıyor
Arkadaş olarak görüyorum diyip ego kasıyorlar erkekler açılınca.
Bırak allah aşkına hoşlandigini söyleyen tüm duyduklarim arkadaslarim sonradan pişman neymis bi tartisma olunca veya yeri gelince sen hoşlandin ya benden sen acilmadin mi bana hep hatirlatiliyomuş
Valla ben orasını bilmem tartışma olursa usulünce tartışılır ben öyle saçma sapan konuşmam sen açıldın diye. Problemleri Biraz olgunca çözmeye çalışan birisiyim ben
Diğer herkesten duyulan bu valla nadir yapmayan vardır elbet kendi söyleyen kizlar bunu diyo başa kakiliyo yapmayin böyle şeyler diye
Sana bir şey söyleyeyim mi bu hayatta cesur olan kazanır bence. Bu işin kızı erkeği yok. Kız isen bile cesur davranıp sevdiğini elde edersin. Eğer başa kakılırsa zaten yanlış kişi olduğunu düşünür ayrılırsın olur biter.
Ya bebegim bak knkam da yapmisti zamaninda ml dedim napiyon diye aradan yil geçince söyleniyo sen sevdigin insandan o zaman yıl geçti başına bu durum kakildi ayril akıl veriyon dinlemiyo bu sefer ben bağlandım dedi ne çok ağladı
İyi de saçmalığa bak Allah aşkına yaa. Başına nasıl kakılıyor? Başına kakılınca ne oluyor ki anasını satıyım. Ne diyor şimdi Sen güzelsin bu yüzden ilk teklifi sen yaptın diyerek mi başa kakılıyor? Çok saçma değil mi bu işin kaşarlıkla ne alakası var seven sevdiğini söylediği için kaşar olmaz ki? Eğer o erkek öyle söylüyor ise zaten birlikte olunmaması gereken erkektir ve bunu görüp derhal ayrılman gerektiğini anlarsın. Şimdi o bahsettiğin başına kakan erkek gelip kıza açılmış olsa ve o şekilde sevgililik veya evlilik başlasa ne olacak? O adam eğer başa kakacak kadar kötü ise ilk teklifi kendi yapmış olsa bile bu sefer farklı yerlerden o kızı iğneleyecek sözler söyleyecek hatta belki senin o dediğin başa kakma olayından daha kötü yakıştırmalar yapacak o kıza ilk açılan kız olmadığı halde?
4. cümlede "güzelsin" değil "kaşxxxarsın" olacaktı. Sistem sansürledi sanırım
İşte gelde bunu insanlara anlat
4. cümlede sansürledi ona dikkat ederek oku güzelsin kelimesi yok
Of işte ilk adimi erkekler atsin bitti gitti ya madem evlilik teklifini de biz yapalim tektasi da biz takalim neymis bu prenseslikleri erkeklerin de heee
Evlilik teklifi ni yapın demedim ki lafı çarpıtma. İlgini belli edecek şekilde bir yerlere davet et birşeyler yiyip içmeye. O sırada ben anlarım benden hoşlandığını ve ona göre hareket ederim gelip evlilik veya sevgililik teklifi yapın diyen yok. Sadece sevdiğini net gösterecek bi adım atın yeter gerisi bizde zaten onu diyorum
Yav arkadaslik için bsieyler içelim dedigim insan demek ki yanlış anliycak şu hale bak ya kimseye bsieyler yiyelim icelim de denmiycek
Prenseslikle alakası yok. Erkekler de insan belki hep reddedilmek ağrına gitmistir. Belki bulunduğu süreçte bir sıkıntısı vardır aylarca süren. Bir sürü şey olabilir. Bu yüzden bence kız da net adımlar atabilmeli. Her şeyi ama her şeyi erkeğe yüklediğinizin farkında mısınız? Bir de bunların üstüne hanımcılık adı altinda erkeğin size hizmet etmesini istiyorsunuz ayıp vallahi. Ben eğer açılıyorsam en azından bana karılık yapacak bana itaat edecek birisi olsun isterim evlilik için olacaksa. Öyle kocasına laf geçirmeye çalışan kızla işim olmaz.
Alt tarafi bi acilcaksin amma büyütüyosun ozguven problemin mi var
Arkadaşlık için mi? Sen erkeklerle arkadaş olup onları başbaşa birşeyler yemeye içmeye mi davet ediyorsun? Bu ne samimiyet? Senin erkeklere açılmaktan korktuğun kadar asıl bu özelliğinden korkman gerekir. Arkadaş olduğun erkekle başbaşa dışarda birşeyler mi yiyip içiyorsun?
Basbasa da oluyo arkadaslarla da kimse gelmezse yemek yemeyelim mi
Yani sen arkadaş olduğun bir erkeği dışarda birşeyler yemeye içmeye davet edip o etkinliği gerçekleştiriyorsun ondan sonra da o erkekle hadi senle arkadaşız enerjisiyle yaklaşıp arkadaşlık ilişkisine devam mı ediyorsun?
Bunu yapmak bir kıza açılmaktan çok daha zor sanki.
Bir erkeğe pardon
Ya da bir erkeğe net bir sinyal vermekten
Tabi özellikle birini restorana davet ettigim yok kalabaliksa kalabalik 2 kisi kalindiysa 2 kisi
Ben kız erkek arkadaşlığına inanmıyorum. Siz kızlar da bunun bilincindesiniz ama bence sa xxx lağa yatıyorsunuz. (Sistem sansürlemesin diye x kullanıyorum)
Insanin her turden arkadasi olabilir ya o da sende o gözle bakmiyosan olunur mesafeyi koruycan hergun yazmiycak aramiycak olay bitti
İşte diyorum ki erkeklerin çoğu arkadaş olarak göremez ve bunun böyle olduğunun kızlar da farkındadır. Buna rağmen arkadaş ayağına devam ederler. Sen de bunun bilincindesin her kız da bunun bilincindedir. Benim arkadaşça konuştuğum bazı kızlar bile bunu itiraf ediyorlardı
Ben şahsen seti çekiyorum eğer hoşlaniyosam arkadaş demem insana
Valla onu bunu bilmem. Bir kız eğer güya arkadaş olduğu bir erkeği dışarıya birşeyler yeme içmeye davet ediyorsa hoşlandığı erkeği hayli hayli davet etmesi gerekir. Çünkü hoşlandığı erkekle hep vakit geçirmek ister 🙂
Birbirimizi kandırmayalım gerçek bu 🙂
Hoslandigim biri olursa zaten davet ederim ama hoslandigimi söylemem neresini anlayamadın
Tamam işte o daveti etseniz yeter. Gelip açılın demiyorum zaten sen neresini anlamadın?
Zaten buluştuktan sonra aradaki etkileşimden de anlaşılır senin hoşlandığın. Gerisinde iş erkekte, sıkıntı yok yani
Ama işte kızların çoğu hoşlandığı erkeği dışarıya başbaşa birşeyler yapmaya davet eder mi? Asıl önemli olan soru bu.
Iyide benim dedigim bak misal zaten yemek yencek erkek kaliyo gidelim mi diyorum ozellikle dışarı cagirmiyom kimseyi yani yapmazlar bence
Ben artık reddedilmek istemiyorum. Açıkçası bu şekilde de mutlu olabiliyorum kızlar olmazsa olmaz değil benim için. Kendi başıma da mutlu olabiliyorum. Ben ancak doktor olup atanınca kızlara açılırım üniversitedeyken asla bir kıza daha açılmayı düşünmüyorum. Ama eğer bir kız çok ilgiliyse çok net bir şekilde beni istediğini belli ediyorsa o zaman ben de yanaşırdım zaten problem olmazdı sevgilim yapardım onu bir şekilde.
Ya seni de anliyom kim reddedilmek ister ki takma be kafaya zaten sevgilin olsa bile onla bi hayat olmuyo genelde ayriliniyo hep kafada kaliyo baskasiyla evleniyosun acaba o sevgilimle olsa nolurdu hayat diyosun boş ver ondan
Evet haklısın ☺️ ben de bu yüzden sevgili yapmak için sevgili yapmak istemiyorum. Gerçek bir ilişki istiyorum. Bu yüzden beni gerçekten seven bir kızla birlikte olurum sadece. Sana yemin ediyorum sınıfımdan bana ilgisini belli eden bir kıza yüz vermedim çünkü benle konuştuğu gibi farklı bir erkekle de arkadaşlık yaptığını gördüm bizim sınıftan. Samimiler idi. Ben bu kıza bu yüzden yüz vermedim kılımı kıpırdatmadım bu kız için. Bir iki hafta sonra kampüste birbirlerine sarılarak yürümüş olduklarını gördüm. Onu istememekle ne kadar haklı olduğumu anlamış oldum böylece
Onu istememekle ne kadar haklı olduğumu gördüm
Yani herkese samimi davraniyo kim önce davranip ilgilenirse onla olacak birinden hoşlandığı felan yok benimde bahsettigim buydu işte sen zannediyon ki dolu bakiyo aslında sana özel değil işte
Aynen. Başıma daha neler geldi bir bilsen.. Bir kızı da beğenmiştim üniversitenin ilk zamanlarıydı. Kız benimle konuşuyordu samimi ve ilgili bir şekilde. Hiç çekinmiyordu bana karşı ben de çok mutlu olmuştum çünkü kızı beğeniyordum ciddi anlamda. Sevgili olup ilerde evliliğe bile gideriz diye hayalini kuruyordum kız bana samimi davrandıkça. Bir hafta sonra falan yanındaki normal arkadaşı ile konuşuyorlardi ben de yanlarında idim dersteydik. Birinden bahsettiler ben de sordum bahsettiğiniz kişi kim diye bana erkek arkadaşım dedi. O an şok oldum ve tabi sinirlendim ama bir şey de diyemezdim ona hesap da soramazdım çünkü sadece birbirimize yakın davranıyorduk adı konmuş bir ilişkimiz yoktu. Ders bittikten sonra o kızın yanından kalktım o günden sonra bir daha da asla selam vermedim ona. Bir ara pratik dersinde yanıma geldi benimle konuşmak için bense bakışlarımın yönünü değiştirerek onunla muhatap olmak istemediğimi gösterdim hiçbir diyalog kurmadan. Kız baya bozuldu. Sonra bir iki ay sonra kampüsteki merkez kütüphanesinde başka bir erkekle dip dibe gördüm kendisine baktığımı gördü ve aklınca beni kıskandırmak için o erkeğe sarılırcasına yakınlaştı bana bakarak. Ben de kendi içimden aptl a bak beni kıskandıracağını sanıyor herhalde diyip ordan uzaklaştım. Ve bir kez daha anladım kızların çoğunun ahlaktan nasiplerini almadıklarını...
Bence senin ondan hoşlandigini anladı erkek arkadasi da var ama seni yedekte tutmak isteyen bi yolluymuş sende uzaklasinca bi de duygularini tartiyo baskasina yaklasarak olabilir bu tur seyler nitekim bende yaşadım benzeri şeyleri insanlar canli oyuncak seviyo kötü kalpli olanlar bunları ayirt etmek lazım biz saf kalpliyiz de yavas yavas ogreniyoz işte sende mutlu olacagin birine denk gelirsin böyle oyunlar yapmayan inşallah
İnşallah öyle birine denk gelirim. Ya inan ki iyi kalpli insanlar çok azalmış bu dünyada. Ben adam gibi delikanlı gibi bir ilişki yaşamak istiyorum. Ama etrafımda hep bu türden insanlar oldu ne yazık ki. Ne yapsam bilemiyorum. Görücü usulü evlilik mi yapsam diyorum bazen...
Sana anlattığım bu olayların haricinde daha absürt bir olay daha var ama sürekli anlatıp seni de sıkmak istemiyorum
Daha absurt ne oldu ki zaten sende ne varsa tersini çekersin cok iyiysen kotulerle sınanırsin derler
Beğendiğim başörtülü ama altta da pantolon giyen bir kız vardı. Yanına gidip tanışmaya sohbet etmeye çalıştım ders arasında. Ben normal sohbet ederken öyle okuldan falan bahsederken kız ikide bir sohbete sevgilisini katıyordu. Yani bana sevgilim var ve benden uzak dur demeyi ima ediyordu. Oysaki ben sadece havadan sudan konuşuyordum okulla ilgili. Neyse kız öyle ima edince ben de bir daha yanına gitmedim sadece gördükçe selam veriyordum o kadar. Bir iki hafta sonra kız derste geldi benim yanıma oturdu. Bana sevgilisinden iki gündür ayrıldığını söyleyip bizim sevgili olmamızı ima etti. Ben de iki gündür sevgilisinden ayrılıp benimle nasıl sevgili olmak istiyor anlamıyorum dedim kendi içimden beni kullanmak istiyor olma ihtimali çok yüksek dedim içimden. Hem öyle olmasa bile iki günde başka birini bulan kız samimi değildir diye düşündüm. Ve ben de ona imalı bir şekilde konuşup istemediğimi belli ettim. Halbuki kız çok güzeldi. Benim yerimde başka erkekler olsa kullanmak için bile evet derdi muhtemelen. Neyse kız baya bozuldu hayal kırıklığına uğradı yanımdan ayrıldı. Bir iki hafta sonra barıştı sevgilisiyle. Bu arada benimle tam 1 sene boyunca konuşmadı inanır mısın 😂 Ben de zerre umursamıyordum onu. Bir sene sonra bir gün gelip benimle konuşmaya çalıştı ama aramızdaki iletişim yine de yeteri kadar iyi olmamıştı eskisi gibi olmaz işte iletişim.
Sonuç olarak ben hep böyle kızlara denk geldim. Oysaki samimi gerçekten seven bir kız karşıma çıksaydı diğer erkeklerle araya mesafe koyan bir kız karşıma çıksaydı bugün belki de nişan için birlikte tarih belirlemeyi düşünür olurduk. Ama olmadı belki de benim bu dünyadaki imtihanım da budur ☹️😑
Oluruna bırak knk ben öyle yaptım valla çünkü zorladıkca daha kötülere denk geliniyo 😄 bosyere ruhen kendini yorma
Zaten bu yüzden diyorum ya artık kimseye açılmak veya yanaşmak istemiyorum diye
okulu bitir doktor ol peşinde koşarlar sıkma canını
Okulu bitir zaten sırf paran için senle birlikte olacaklar. Kızlardan arta kalan zamanda da maaşımız az diye eylem yaparsın
Doktor olunca yaklaşan çok olur merak etme
Öğrenci iken yaklaşan olmaz mı 😂
Çok çalışıyorsunuz diye olmaz djsjsj
Haklısın 😑😑
Ama aynı bölümden olursa neden olmasın güzel olurdu
Valla güzel olurdu tabiki de, birkaç kıza açıldım benden hoşlanıyor gibi davranan birkaç kıza farklı zamanlarda hangisine açıldıysam arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Ben de artık açılmak istemiyorum ben de insanım benim de bir gururum var
Tıp fakültesinden aynı sınıftan açıldım ama işte hep böyle sonuçlandı. Şimdi benden hoşlanıyor gibi davranan iki kız daha var eminim onlara açılsam onlar da öyle dicekler. Oysaki diğer erkeklere davrandıklarından daha farklı davranıyorlar bana. Yani ben yanlış anlamıyorum gerçekten de daha özel davranıyorlar bana
O zaman bir süre kimseye açılma beğenen varsa mutlaka sana yanaşmaya çalışacaklardir
Nasıl yanaşır mesela? Kız bana selam verip bana gülümsüyor ondan daha öteye gitmiyor pek son zamanlarda. Hoşlanan kız nasıl daha öteye gidebilir nasıl yanaşır?
Bu işler hemen olmuyor önce arkadaş olursun sonra aranızda karşılıkli bir çekim olur bir bakmışsın sevgilisiniz
İşte o kırılma noktası nasıl oluyor? Mesela benden hoşlandığını düşündüğüm bir kız vardı sınıfımda benimle ilgiliydi. Beni ne zaman görse hemen heyecanla selam verirdi gözleri parlardı beni görünce. 15 kişilik uygulama dersleri için toplanıp hastanede hocaları beklerdik işte o esnada fırsat buldukça sohbet ederdik fakat bu şekilde olduğuyla kalıyordu. Daha öteye gitmiyordu daha öteye gitmesi için ne olması gerekiyordu mesela? Benim onu dışarlarda bir yere davet etmem ya da onun davet etmesi gerekiyordur herhalde, fakat ikimiz de öyle bir girişimde bulunmadık. Instagram da hikayelerimi beğeniyordu o kadar. Daha ötesine geçmiyordu. Ne dersin? Hani "bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz" dedin hani?
Kiz hikayelerini beğenip ilgisini belli etmiş zaten bir kahve içmeye davet edebilirsin veya okul dışında mesajlasabilirsin yani flört etmen gerekiyor kısacası
Yani sevgili olabilmemiz için illaki benim davet etmem gerekiyor öyle mi 😂
O davet etse giderdim ben mesela
E yani senin ilk adımı atman gerekiyor TR de biliyorsun kızlar ilk adımı atmaz😅
Gerçekten bu kadar mı zor ilk adımı atmak kızlar için?
Uzun uzun anlatmak isterdim çok uykum var🥺
Peki tatlı kız yarın da anlatabilirsin 😃😃
Gerçi kız dedim ama belki de evli bir kadın da olabilirsin 😂😂
İyi gecelerr
Evli değilim günaydin bu arada 😅
Kızlar ilk adımı atınca erkeklerin gözünde değersiz olurlar diye bir algı var sanırım ondan kızlar ilk adımı erkekten bekliyorlar sjsjs