Bunu bildiğin halde neden orada kaldın kendine hiç mi saygın yok kimsenin yedeği olma biraz kendinle ilgilen zaten seninle ilgilenecek bir erkek olacak karamsarlık yakışmıyo söyleyeyim
Der ki kim ki sevmezse asla sevilmez. Umutsuzluğa kapılma elbet çıkacak karşına biri hobilerini geliştir ekstra hobiler edin topluluklara katıl emin ol birisi çıkacak ama önce kendinle ilgilen sonra bi başkasına ilgi ver
Kendimi sevsem de birinin beni sevebileceğine inancım yok maalesef hayatımda ve kalbimde kimse yokken daha çok kendimle barışık olduğumu fark ettim ilişkilerim bugüne kadar beni sadece yaraladı benden götürdü o yüzden özgüvenim kalmadı bir erkekle tanışırken sorun değil ama beni özel biri olarak görmesi imkansızmış gibi geliyor uzaklaşıyorum ben de
İşte sen böyle düşünürsen millet ne düşünür bir tahmin et. Negatif olmamayı öğrendiğin zaman çok şey değişiyor insanın hayatında inan bana. Bir insan için özel olabilmek için önce kendi içinde kendinin özel olduğunu anlamalı ve aşılamalısın kendine geçmişte tek kanadı kırılan sen değilsin ne ilksin ne de sonuncusu hepimizin başına geliyo o önemli olan çabuk toparlanmak. Öyle bir an olur ki hiç beklemediğin bir yerde aşk çıkar karşına kalakalırsın öyle demedi deme kendini sev
Çıksa bile güvenemiyorum o insanlara da zaten beni sevdiklerini gözüme gözüme sokup kanıtlamaları gerekiyor hiçbir erkek de bunu yapacak karakterde değil bu zamanda
İyi de kaç kere aşık olur bir insan ayrıca karşılıklı olmadıktan sonra aşk olmuyor o sevilmedigin yerde de durma zaten anlamıyorum bunları baştan görüp ilişiği kesmek varken devam ettirip uzulmenin anlamı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neden özgüvenin yok önce onu söyle bunu düşünmende ki ana sebep ne
Hiçbir aşk ilişkisinde gerçekten değer görmedim hep ikinci üçüncü hatta onuncu planda oldum onlar için insan yerine konmadim
Bunu bildiğin halde neden orada kaldın kendine hiç mi saygın yok kimsenin yedeği olma biraz kendinle ilgilen zaten seninle ilgilenecek bir erkek olacak karamsarlık yakışmıyo söyleyeyim
Kalmadım zaten buna rağmen diğer ilişkilerde de buna benzer şeyler yaşadım artık bana göre olmadığını düşünmeye başladım özgüvenim kalmadı
Der ki kim ki sevmezse asla sevilmez. Umutsuzluğa kapılma elbet çıkacak karşına biri hobilerini geliştir ekstra hobiler edin topluluklara katıl emin ol birisi çıkacak ama önce kendinle ilgilen sonra bi başkasına ilgi ver
Kendimi sevsem de birinin beni sevebileceğine inancım yok maalesef hayatımda ve kalbimde kimse yokken daha çok kendimle barışık olduğumu fark ettim ilişkilerim bugüne kadar beni sadece yaraladı benden götürdü o yüzden özgüvenim kalmadı bir erkekle tanışırken sorun değil ama beni özel biri olarak görmesi imkansızmış gibi geliyor uzaklaşıyorum ben de
İşte sen böyle düşünürsen millet ne düşünür bir tahmin et. Negatif olmamayı öğrendiğin zaman çok şey değişiyor insanın hayatında inan bana. Bir insan için özel olabilmek için önce kendi içinde kendinin özel olduğunu anlamalı ve aşılamalısın kendine geçmişte tek kanadı kırılan sen değilsin ne ilksin ne de sonuncusu hepimizin başına geliyo o önemli olan çabuk toparlanmak. Öyle bir an olur ki hiç beklemediğin bir yerde aşk çıkar karşına kalakalırsın öyle demedi deme kendini sev
Çıksa bile güvenemiyorum o insanlara da zaten beni sevdiklerini gözüme gözüme sokup kanıtlamaları gerekiyor hiçbir erkek de bunu yapacak karakterde değil bu zamanda
Özgüven eksikliğinden veya duygu yoğunluğun olmamasından olabilir.
Aynen öyle
Duyu yoğunluğum olsa da sonuç aynı oluyor tabii
Daha çok mantıklı bir ilişki sana göre olan. Aidiyet duygun az. Daha çok saygı çerçevesinde bir ilişki sana uygun gibi
Aradığın şeyleri bulamıyor da olabilirsin karşı tarafta bazen ne istediğini bilmezsin karşına çıkınca işte bu dersin
Ben de artık aşk istemiyorum fu*kb*dy istiyorum
ıyy yetersiz şeyy 🤢🤮
Çünkü aşık olmadın ayrıca yaşam biçimin de önemli
Oldum ama beni yanında bulundurmadılar bile
Nasıl yani daha detaylı anlatır mısın
Hiçbir aşk ilişkisinde gerçekten değer görmedim hep ikinci üçüncü hatta onuncu planda oldum onlar için
İyi de kaç kere aşık olur bir insan ayrıca karşılıklı olmadıktan sonra aşk olmuyor o sevilmedigin yerde de durma zaten anlamıyorum bunları baştan görüp ilişiği kesmek varken devam ettirip uzulmenin anlamı yok
Sever gibi yaptılar hayatlarına asıl almak istediği kişileri sakladılar ben farkına varıp uzaklaştım onlar birlikte ve mutlular ben hep yalnızım
Arkadaşın yok mu
Var da yok gibi öylesine yaşıyorum
Bayağı çöküntü icerisindesin iyi misin?
Bu arada burcun ne
ne bilek biz kendini boşu boşuna yeriyosun bence
Kendine güven verecek birşeyler yap.
İnsanlar benim özgüvenimi zedelediler hep
Hayallerin olsun seni ayakta tutacak. Her konuda en güçlü sen ol. Başarılı güçlü insanlardan ilham al.
Bedensel hazların mı ön planda
Guvensizsin
Aşk ne ki?
Sevgi aşk fark etmez birine bakarken onu özel bir şekilde görebilmek farklı bir yere koymak
Aşk adını kelime anlamını eskittik