Aşk İlişkileri Sevgiliniz sabah erkenden “Kıymalı Tava Böreği” istese yapar mısınız? fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ah biri olsa yapsa da yesek be..😛@fİtsuFlee#fİtsuFlee Güncellemeler+1 yıl Not:Herkese benden yine +1..😅 Sevgiliniz sabah erkenden “Kıymalı Tava Böreği” istese yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. sevgilim olsa evet 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal kardeşime👍
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaparım tava böreği yapmasında ne var, mutfakla aram iyidir uğraşmayı severim. Ayrıca sevdiğini biliyorsam o istemeden yaparım istemesini beklemem. 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Vay be helal işte görmek istediğim performans ayakta alkışlıyorum👏🏻 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Sevgili, sabah sabah kar yağdır dese yağdırmak zorundadır seven, bunu bilir bunu söylerim. 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Vay helal👍 Yorumla ankaranın_rengi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değecek biriyse üşenmeden yaparım. Ama o yer benim kahvaltı yapma alışkanlığım yok 1 8 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Tadı çıkmaz biri yiyip biri baktı mı 😑 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl O yer ben izlerim. d Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Ama o börek yenmez mi ya bol kıymalı kaşarlı hof hof😋 , açıktım🥺 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Canım çektı. d Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Olsada yesek sıcacık şöyle asıldığında kaşarı uzayacak gidecek dumanı üstünde fkdkxmsksmms Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Of off sdddds Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Neyse iyi geceler daha fazla acıkmayalım 🙂 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl 👍😇 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yufkayı ben acmıcaksam tepsi böreği bile isteyebilir. 1 5 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl El açması olacak yok öyle hazır😬 Yorumla _infinitum +1 yıl Yok yapmam sabah erken birde uyurum ben 🥹 o hazırlasın beni uyandırsın 😌 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Çok şey istiyonuz ohoo😏 Yorumla _infinitum +1 yıl Evet 😎 benim manitam yapar 😌 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Peki bakalım hayırlısı😅 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir gün eşim olursa ona yaparım hiç yapmadım ama 1 5 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Olmasını bekleme kendin için dene👍😏 Yorumla Güneşimikaybettimmm +1 yıl Tamamdır 😄 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Foto isterim he bakalım becerebilmiş misin👍😅 Yorumla Güneşimikaybettimmm +1 yıl Bişey e benzerse atarım 😱 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Peki bakalım👍😅 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl isteme ihtimaline karşı bi gece önceden yapmışımdır zaten 2 0 Yorumla
morganapendragon77 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yaparım, o sırada o da çayı demlerse ve masayı hazırlarsa tabi ;) 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Uyuyacak o😅 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Midesi yanar kıyamam ona 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Yanmaz o tümsah gibi iştahı midesi😅 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl O zaman feda olsun ona ☺☺ Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Yaparımm 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Bravo👍 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Yardım edecekse olur yoksa olmaz yapamam. 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Yardım olursa tadı kaçar Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Bir işin içinde ben varsam tadının kaçması cıks. 🤣🤣 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Üşenirim ben 😏 1 5 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Olmadı bu 👎 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Canı isteyen kalkar böreğini yapar. Beraber yeriz 🙄 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Ohoo seni alan yandı gitti he😅 Yorumla Yaleleyyalelee +1 yıl Ondan evde kaldım ben 😂😂 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Belli 👍😅 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok seversem yaparım.. 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Umarım seversin yoksa işi zor.. Yorumla Rose83 +1 yıl 😅 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hayır yapmam 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Yapan olursa yeriz bro👍😅 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaparım beraber yeriz 🙂 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal be işte👍😏 Yorumla ѕüтʟüĸαнve +1 yıl 🌸🌸 Yorumla
hayaltamircisii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O öyle şeyler istemez. Çünkü yok 😂 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Olunca isteyince yaparsın ama😅 Yorumla hayaltamircisii +1 yıl Olunca bakarız şimdi acele yok Yorumla
Hislibirkız Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Galiba yapmam. Yanlışlıkla biraz fazla akıllanmışım ben. 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Yapmayı bilmediğim şeyler bunlar 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaparım 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Helal👍 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl onun için değil kendim içim oda yiyebilir tabii ki Yorumla
Handsomeboy1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl cok severim yapılsın isterim 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Aynen bende brom😅👍 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl he yaparım 😌 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Sen harika bir detaysın helal😅👍🤚 merakettimmişte +1 yıl biliyorum 😌
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Beraber yapardık. 1 2 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Sen yap istiyor beraber değil.. Yorumla Bravehrart +1 yıl Yaparım sıkıntı yok. Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yaparım 1 1 Yorumla fİtsuFlee +1 yıl Güzel👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sevgilim olsa evet
Helal kardeşime👍
Yaparım tava böreği yapmasında ne var, mutfakla aram iyidir uğraşmayı severim. Ayrıca sevdiğini biliyorsam o istemeden yaparım istemesini beklemem.
Vay be helal işte görmek istediğim performans ayakta alkışlıyorum👏🏻
Sevgili, sabah sabah kar yağdır dese yağdırmak zorundadır seven, bunu bilir bunu söylerim.
Vay helal👍
Teşekkür ederim
Değecek biriyse üşenmeden yaparım. Ama o yer benim kahvaltı yapma alışkanlığım yok
Tadı çıkmaz biri yiyip biri baktı mı 😑
O yer ben izlerim. d
Ama o börek yenmez mi ya bol kıymalı kaşarlı hof hof😋 , açıktım🥺
Canım çektı. d
Olsada yesek sıcacık şöyle asıldığında kaşarı uzayacak gidecek dumanı üstünde fkdkxmsksmms
Of off sdddds
Neyse iyi geceler daha fazla acıkmayalım 🙂
👍😇
Yufkayı ben acmıcaksam tepsi böreği bile isteyebilir.
El açması olacak yok öyle hazır😬
Yok yapmam sabah erken birde uyurum ben 🥹 o hazırlasın beni uyandırsın 😌
Çok şey istiyonuz ohoo😏
Evet 😎 benim manitam yapar 😌
Peki bakalım hayırlısı😅
Bir gün eşim olursa ona yaparım hiç yapmadım ama
Olmasını bekleme kendin için dene👍😏
Tamamdır 😄
Foto isterim he bakalım becerebilmiş misin👍😅
Bişey e benzerse atarım 😱
Peki bakalım👍😅
isteme ihtimaline karşı bi gece önceden yapmışımdır zaten
Yaparım, o sırada o da çayı demlerse ve masayı hazırlarsa tabi ;)
Uyuyacak o😅
Midesi yanar kıyamam ona
Yanmaz o tümsah gibi iştahı midesi😅
O zaman feda olsun ona ☺☺
Yaparımm
Bravo👍
Yardım edecekse olur yoksa olmaz yapamam.
Yardım olursa tadı kaçar
Bir işin içinde ben varsam tadının kaçması cıks. 🤣🤣
Üşenirim ben 😏
Olmadı bu 👎
Canı isteyen kalkar böreğini yapar. Beraber yeriz 🙄
Ohoo seni alan yandı gitti he😅
Ondan evde kaldım ben 😂😂
Belli 👍😅
Çok seversem yaparım..
Umarım seversin yoksa işi zor..
😅
Hayır yapmam
Yapan olursa yeriz bro👍😅
Yaparım beraber yeriz 🙂
Helal be işte👍😏
🌸🌸
O öyle şeyler istemez. Çünkü yok 😂
Olunca isteyince yaparsın ama😅
Olunca bakarız şimdi acele yok
Yaparım da sevgilim değil karım istese yaparım
Galiba yapmam. Yanlışlıkla biraz fazla akıllanmışım ben.
Bilmiyorum ki yapmayı..
Öğrenirsin be
O anki ruh halime bağlı
Yapmayı bilmediğim şeyler bunlar
Yaparım
Helal👍
onun için değil kendim içim oda yiyebilir tabii ki
cok severim yapılsın isterim
Aynen bende brom😅👍
he yaparım 😌
Sen harika bir detaysın helal😅👍🤚
biliyorum 😌