- 1 ay
Bir yandan gider bir yandan gitmez. Sürekli benden fikir alıyorsa daima kendini bana beğendirmeye mi çalışıyor diye düşünürüm. Bu sefer sürekli bana göre hareket ettiğini bunu kendine zamanla bir sorun haline getireceğini hayatını buna göre planlayacağını, acaba her gün aynı kombinleri mi yapıyorum oğlan bana ayıp olmasın diye mi güzelsin diyor. Her gün sorarak onu bıktırıyor muyum? Ya beğenmediği halde beni kırmamak için beğenmedi diyorsa gibi sorular oluşacağı için zihninde bir yandan istemem. Ama bir yandan da bana değer veriyor beni önemsiyor fikrimi alıyor diye mutlu olurum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadın soruyorsa fikrini almak için değil , verdiği karara onay almak içindir. O yüzden sormasina gerek yok, ben peşinen sihirli ayna gibi harika görünüyorsun derim. Hatta bunu söylemek için onun kombinini görmeme bile gerek yok 🤣
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Elbette hoşuma gider sevdiğim kız kombini giydiği kıyafet de bana danışsa mutlu olurum da bu arada fotoğraf da ki sen isen çok güzel olmuşsun 😍 bir kız da en çok sevdiğim giyim tarzı diyebilirim bu şekil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
u
1 ayEvet bu güzel bir durum. Eskiden çocuklarım sorardı bana nasıl ölmüşüm diye. Şimdilerde arada soruyorlar ve hoşuma gidiyor.
12 Yorumla- 1 ay
Olabilir😀
- 1 ay
İstiyorsa alsın tabii de giyinmesini bilen adamla birlikte olmayı tercih ederim.
15 Yorumlau
1 ayGiyimine kararsızlık yaşayabilir sonuçta
- 1 ay
Kararsızlıklarda yardımcı olurum da sürekli sürekli kararsız olmasını istemem.
u
1 ayTamam sevimsiz😀
- 1 ay
Hehe 😅😅😘
u
1 ay😊🌸🤍
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlar fikir almaz. Biz ne dersek tersini yapar 😂 ne giydiğinizi görelim yeter shshsj
110 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,3b cevap paylaştı. İç dış giyim atsın ben karar veririm :D
14 Yorumla- 1 ay
Tabii ki sevgilimin sabah kombiniyle ilgili benden fikir alması hoşuma gider. Bu, aslında aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu ve bana ne kadar değer verdiğini gösterir. Beni hayatına dahil etmesi ve düşüncelerimi önemsemesi güzel bir his. Tabii bu durum sürekli olursa ve kendi karar verme yetisini kaybetmeye başlarsa, belki bir noktada rahatsız edici olabilir. Ama ölçülü bir şekilde fikrimi sorması beni mutlu eder, birlikte bir hayat paylaşıyorsak, sabahın ilk saatlerinden itibaren ufak detaylarda bile beraber karar almak ilişkiyi daha samimi hale getirir. Ancak herkesin kendine has bir tarzı ve tercihleri olduğunu da unutmamak gerek. Bu nedenle bazen fikrimi söylerim ama son kararı yine ona bırakırım. Sonuçta önemli olan, onun kendini iyi hissetmesi ve seçtiği kıyafetlerde rahat olması olur, böyle bir durum bende "güven ve bağ" duygusunu pekiştirir ve hoşuma gider. Ancak bunun bir alışkanlık ya da bağımlılık haline dönüşmemesi gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Nasıl olmuşum diye foto atmasını severim ama pek bu toplara girmem ben siz kadınların sağı sol pek belli olmuyor.
16 Yorumla- 1 ay
Bu konuda sabıkalıyım biraz, yani överken hafif gömdüğüm için bir daha atmamaya yemin falan ediyorlar 😄
- 1 ay
Saçmalama Sevgi tarzım farklı diye yanlış değil bu!
Benim dilimi bilenler için her sövgü Sevgi Denizi gibidir 😄 - 1 ay
Ben gerekirse çok romantikim tamam mı
s
1 ayEvet gider ama benim her sabah kombinimi paylaşmak hoşuma gitmez😂
Biraz merak payı kalsın😂
12 Yorumlau
1 ay😀😀
- 1 ay
😂💕
u
1 ayOf uğraşamam ben ya 😂 soruyu okurken bile iç çektim. çok sıkar beni boğar öylesi. her sabah her sabah da olmaz bence
14 Yorumlau
1 ayHayret Barış itiraz etti 😀😀
- 1 ay
Hanımcıyız ama o kadar da değil :D :D
u
1 ayHadi bakalım 😀
- 1 ay
😂🌸
- 1 ay
Ne giyeceğini bilmeyen biri hiç hoşuma gitmez. Arada bir sorar sonrada dediğimin tam tersi hareket ederse nefret sebebi olur. Madem biliyorsun o zaman uyuz etmek için soruyorum der gibi 😒😏😒😏
çoluk çocuk avutacak vaktim yok benim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoşumuza gider de fark etmiyor ki anasını satayım bize soruyo yine kendi ne istiyosa onu giyiyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Başta tatlı gelse de bir müddet sonra sıkılırım. O yüzden alışverişe giderken ya da bir şey satın alırken bana danışması daha mantıklı gelir. Hiç olmazsa uyumsuz şeyler aldırmam ☺️
10 YorumlaSevgilimin her sabah kombini hakkında benim yorum istemesi tabi ki hoşuma gider. Ben de açıkça fikrimi olumlu ya da olumsuz yönde söylerim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kombinden ziyade her sabah onu görmek beni mutlu ederdi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Her gösterdiğine olur deyip geçme fikri çık aklimdan
10 Yorumla- 1 ay
Öneri de bulunmamı istemesi hoşuma gider ama zevki konusunda doğrudan etkileyici olmak istemem.
00 Yorumla - 1 ay
Her sabah sıkılırım ya arada bir yapsın
11 Yorumla - 1 ay
Gitmez kendı kararlarını kendı vermelı
12 Yorumla- 1 ay
Aynen
- 1 ay
fikir alışverişinde bulunmak yardımcı olmak çok hoşuma gider
00 Yorumla - 1 ay
Giderdi hani buluşma öncesinde birlikte seçiyorsun ya insan mutlu oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Genelde yaparlar hoşuma gider benimde hele sevdiğim detayların olduğu bir sabah sa
00 Yorumla- 1 ay
Arada bir normal ama her gün de bence biraz sıkar gibime geliyor
00 Yorumla - 1 ay
Ya zaten 3 tane gömleği var değiştirip değiştirip giyiyor bunu da bir zahmet bana atmasın
00 Yorumla - 1 ay
Her sabah gelen kombin fotoğrafı olursa neden olmasın.
00 Yorumla - 1 ay
Kombinden anlamam ben
10 Yorumla - 1 ay
tabi ki güzel olur da komse ypmaz
10 Yorumla - 1 ay
fikir veririm zevkime güvendiğimiçin:)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giderdi tabi ama kısıtlamam
10 Yorumla- 1 ay
Evet hoşuma gider
Bunu görürmüyüm bilemedim şimdi00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Aşırı sıkıcı ve itici
10 Yorumla - 1 ay
Pantolon hariç güzelmiş
00 Yorumla - 1 ay
Hayır istemem.
00 Yorumla u
1 ayAy ne güzel olur.
00 Yorumla- 1 ay
Onu görmek hoşuma gider
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. fikrini almam ama atardim her gunku kombinimi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendi yapsın kombinini
00 Yorumla- 1 ay
En çok sevdiğim şeylerden birisi
00 Yorumla - 1 ay
O sabah ki ruh hâlime göre değişir sdfsdfdf 😅✌️
00 Yorumla - 1 ay
hergun hergun olmaz tabi
10 Yorumla - 1 ay
ben erkek olsam hosuma giderdi
10 Yorumla - 1 ay
Güzel bi durummuş
10 Yorumla - 1 ay