Annemi mi dinlesem yoksa internette ki adamla bir gelecek mi kursam?

22 yaşındayım.18 yaşında liseden mezun oldum.
İlk iki sınav deneyimim berbat geçti. Ondan sonra
Eve kapandım arkadaşlarımla iletişimim kesildi
Çoğu ilk ve ikinci senesinde şehirden ayrıldı.
Sürekli uyku ve yorgunluk hali aşırı kilo aldım evdeyim kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum ve uyuyorum balkon da orada burada dışarıyı seyrediyorum. Annem 65 yaşında okumamış okuma yazması yok. Halime çok üzülüyor. Sürekli Sınava gir bir şey oku git meslek sahibi ol arkadaş edin böyle evde hayata küserek bir şey elde edemezsin bak ben okumadım baban bize nasıl davranıyor yıllardır kısmetinde çıkmaz kim ev de senden haberdar olur bende yaşım geçti yaşıtlarım ilk universitelerini bitirdiler bile anne dedim özür dilerim sana iyi evlat olamadım dedim insanlar canımı acıtacak söz söyler deli derler olmadı boş ver dedim olsun sürekli gir istediğin neyse olana kadar dene dedi. Bir de
7 ay önce oynadığım oyun üzerinden bir adamla tanıştım kendisi 32 yaşında görüntülü konuşmadık sadece sesli ve mesaj yolu ile.
Beni motive edip sürekli hayat geçici kendini üzme okumak boş, kadın zaten çalışmak zorunda değil dinen kocası ona bakmak zorunda keşke senin gibi bir eşim olsa Ankara da olsan çok iyi arkadaş olurduk çok efendi ve uslu bir kızsın dedi. Sürekli kontür yüklüyor değer veriyor bana.
Ankara 'ya gel tanışalım seninle ciddiyim nikah kıyarım dedi bir de 1 hafta önce.
Kafam çok karışık
Annemi mi dinlesem yoksa internette ki adamla bir gelecek mi kursam?