22 yaşındayım.18 yaşında liseden mezun oldum.
İlk iki sınav deneyimim berbat geçti. Ondan sonra
Eve kapandım arkadaşlarımla iletişimim kesildi
Çoğu ilk ve ikinci senesinde şehirden ayrıldı.
Sürekli uyku ve yorgunluk hali aşırı kilo aldım evdeyim kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum ve uyuyorum balkon da orada burada dışarıyı seyrediyorum. Annem 65 yaşında okumamış okuma yazması yok. Halime çok üzülüyor. Sürekli Sınava gir bir şey oku git meslek sahibi ol arkadaş edin böyle evde hayata küserek bir şey elde edemezsin bak ben okumadım baban bize nasıl davranıyor yıllardır kısmetinde çıkmaz kim ev de senden haberdar olur bende yaşım geçti yaşıtlarım ilk universitelerini bitirdiler bile anne dedim özür dilerim sana iyi evlat olamadım dedim insanlar canımı acıtacak söz söyler deli derler olmadı boş ver dedim olsun sürekli gir istediğin neyse olana kadar dene dedi. Bir de
7 ay önce oynadığım oyun üzerinden bir adamla tanıştım kendisi 32 yaşında görüntülü konuşmadık sadece sesli ve mesaj yolu ile.
Beni motive edip sürekli hayat geçici kendini üzme okumak boş, kadın zaten çalışmak zorunda değil dinen kocası ona bakmak zorunda keşke senin gibi bir eşim olsa Ankara da olsan çok iyi arkadaş olurduk çok efendi ve uslu bir kızsın dedi. Sürekli kontür yüklüyor değer veriyor bana.
Ankara 'ya gel tanışalım seninle ciddiyim nikah kıyarım dedi bir de 1 hafta önce.
Kafam çok karışık
İlk iki sınav deneyimim berbat geçti. Ondan sonra
Eve kapandım arkadaşlarımla iletişimim kesildi
Çoğu ilk ve ikinci senesinde şehirden ayrıldı.
Sürekli uyku ve yorgunluk hali aşırı kilo aldım evdeyim kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum ve uyuyorum balkon da orada burada dışarıyı seyrediyorum. Annem 65 yaşında okumamış okuma yazması yok. Halime çok üzülüyor. Sürekli Sınava gir bir şey oku git meslek sahibi ol arkadaş edin böyle evde hayata küserek bir şey elde edemezsin bak ben okumadım baban bize nasıl davranıyor yıllardır kısmetinde çıkmaz kim ev de senden haberdar olur bende yaşım geçti yaşıtlarım ilk universitelerini bitirdiler bile anne dedim özür dilerim sana iyi evlat olamadım dedim insanlar canımı acıtacak söz söyler deli derler olmadı boş ver dedim olsun sürekli gir istediğin neyse olana kadar dene dedi. Bir de
7 ay önce oynadığım oyun üzerinden bir adamla tanıştım kendisi 32 yaşında görüntülü konuşmadık sadece sesli ve mesaj yolu ile.
Beni motive edip sürekli hayat geçici kendini üzme okumak boş, kadın zaten çalışmak zorunda değil dinen kocası ona bakmak zorunda keşke senin gibi bir eşim olsa Ankara da olsan çok iyi arkadaş olurduk çok efendi ve uslu bir kızsın dedi. Sürekli kontür yüklüyor değer veriyor bana.
Ankara 'ya gel tanışalım seninle ciddiyim nikah kıyarım dedi bir de 1 hafta önce.
Kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anneni dinle o adam kaç yaşında Allah aşkına iyice düşün bi
32 yaşında
Onu mu sordum sence?
Sen 22 yaşındaki genç bir kızsın ne işin var 32 yaşındaki adamla
Yaşım çok geç değil mi sence
Okul için, sinifin en büyüğü olucam
Hayır, bizim sınıfta 34 yaşında abla var. Çok güzel anlaşıyoruz. Önemli olan kişinin karakteridir
Özür dilerim ama @ptal mısın?
O Ankara’daki adam dolaylı yoldan s…. K istiyor seni
Çok kabasın tabiki aptal değilim bir sıkıntımı yazdım sadece
İkisinide dinleme işe gir çalış
git oku
Geç değil mi üniversitede sınıfın en büyüğü ben olacağım?
yok senden büyükler de olur illa
Ananı dinle
ciddi olamazsın bu konuyu çok merak ediyorum
Yo çok ciddiyim o yuzden sordum
konuşmak istiyorum bu konuda
Neden gizlisin
şimdi değilim
Peki şimdi ne yazmak istiyorsun yaz uzun uzun
özldn yazabilirmisin
ndden gizli olmayayım ki gizli olarsk yorum yaptım
Yazamam kusura bakma burdan ne yazacaksan yaz herkes gibi
amacın ne senin niye gizliden çık diyorsun o zaman merak etme yemem seni 🤣🤣🤣özür dilerim ama sen aptlsn cidden neyse başaeular hayatın da
Sana yazmadım diye mi aptalım, peki tamam
2 haftada nasıl iyi bir adam dürüst oldupunun kanısına vardın şaşırıyorum sadece bu yüzden seni peçete gibi kullanıp atarkar neyse banane hayat senin hayatın 🤣🤣🤣
2 hafta nerden çıktı değil 7 ay yazdım orada görmüyor musun?
yoo ne alakası var ister yaz ister yazma umrumda değilsin sadece okumana bak adam Ankara'ya çağırıyor diye sazan gibi atlşcan adamın kucağına 1 haftada tanıdığın adamı 🤣🤣🤣
görmedim onu olabilir insanlık hali srnde destan yazmışsın herhalde neyse o önemli değil ha 7 ay ha 2 hafta farketmez daha görmediğin bir adamın kucağına atlican peçete gibi kullanıp atar hayat senin hayatın beni ilgilendirmez
İlgilendirmiyorsa neden hala aynı cevapları değiştirip değiştirip yazıyorsun bana tamam anladım umrunda değil
Görüşün için teşekkürler
aynısını yazmıyorum boş yapma KS silmiş
neyse tamam sensin uza şimdi çok agresifsin birde iki lafa gelemiyorsun itici bir tipsin 🤣🤣🤣
Diyene bak
keyfimşn kahyası değilsin sanamı sorucam 🤣🤣🤣
tamam sensin cici kız uza şimdi
Ulan yazma o zaman yazıyorsun uza diyorsun değişik
🤫🤫🤫🤫🤫
Sen oku okuuuuuuu.
Evlenip oku sende