Annem internette erkeklerle konuşuyor, ne yapayım?

2 sene önce babamı kaybettim babamda annemde birbirlerini sosyal medyadaki insanlara karşı aldatırdı ben 7-8 yaşından beri babamın arkadaşlık sitelerinde insanlara yürüdüğünü görerek büyüdüm babama da saygım kalmamıştı anneme ilk başlarda kızmadım ama gittikçe bu durum arttı annem internette 3-4 farklı erkeğe konuşup onlara para gönderiyor çıplak fotoğraflarını gönderiyor bundan haberim yok sanıyor en son parayı isterken yakaladım bu yüzden böyle hatasında onu 7 dümene rezil edeceğimi söyledim ve bıraktım dedi ama bırakmadı tüm hesapları bende bu durum cidden beni aşırı yordu ne yapacağımı bilmiyorum imalı imalı laf sokuyorum dursun diye anlamıyor geçen doktora diye bir adamla otele gidecekmiş bende senle geliyim dedim zar zor ikna ettim randevu da bulunmadı almamışım ya diyip geçiştirdi napacağım bilmiyorum maddi imkanlar yüzünden evden de uzaklaşamıyorum onun parası çok ama benim yok ayrıca sınav senem büyük ihtimalle mezuna kalıcam bu olaylardan çok yıprandım yoruldum annemin kötü bir kadın olması rahatsız ediyor
Annem internette erkeklerle konuşuyor, ne yapayım?