Sorunlarımız bitmek bilmemeye başladı is yerindeki kızdan sürekli bahsediyor ve sürekli cevrimiçi sevgilinim kızdan bahsetmen doğru degil diyorum ama anlamıyor hala bana gelmis diyor ki bana ilgisi var mı benden hoşlanıyor mu beni gerçekten seviyor olsa bunları bana yapar mı? Nedn çevrimiçisin diyorum ss istiyorum bana annemle konusuyorum bana güvenmiyormusun diyor bir insan annesiyle gece yarısına kadar konusması imkansız diyorum görülmesini bile kapahmaya başladı son günlerde ne yapmam gerekiyor arkadaşlar seviyorum ben oysaki..:(
Bu çocuktan hemen ayrıl ve engelle sana resmen gelip başka kız hakkında benden hoşlanıyor mu gibi laflar etmiş bana biri böyle yapacak ben sakin kalacam ve hâlâ seviyorum diyecem. O saate kadar da kimse annesiyle konuşmaz bence o kızla konuşuyor. Kendine azıcık saygın varsa ayrıl. Seni yıpratmasına izin verme.
Her şey ortada fazla zorlama bence tükenmişlik sendromu geçirtiyor böyleleri bir an önce o yükten kurtulmalısın hele hele en sinir olduğum şey kız arkadaşına asker arkadaşıgibi başka kızlardan bahseden o pişkinler yüzsüzler onlardaki o rahatlık genişlik evrende yok saygısızlar amaçları her neyse artık Allah cezalarını versin onların bu hareketi ayrılmaya yeter akla zarar ağzına ne geliyorsa söyle ayrıl
Kız aklında kalmış ilgisi olmasa aklı kaymasa hiç bir erkek bu şekilde kızdan falan bahsetmez ikincisi ise kesinlikle %100 yalan söylüyor 3. Gerçekten luabali bir şekilde sana bunu bahsedip soruyor sen eminmisin böyle biriyle hala sevgili kalmaya? Senin için üzülüyorum adam zaten şerr miş
her şey bukadar ortadayken neyi anlamıyorsun güzellik🌺 senin ilişkin bitmiş okeye dönüyor , bu kadar üstüne düşüpte kendini değersizlestirme bir kendi haline bırak arama yazma sonra tepkisine göre bir karar verirsin
Anam boynuz burdan görüldü dahada annesiyle mi konusuyo diyosun jdjdjdjdjdjd geçmiş olsun bacım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
göz göre göre boynuzluyo kızım sen nasıl izin veriyosun sana böyle şeyler söylemesine sevgilim dediğim bana böyle söylicek ümüğünü sıkarım onun s*refsizin teki bu bas tekmeyi beş para etmez tiplere kapılıp üzme kendini
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitiricem ama o yürek yok işte bende salağım bu yüzden 😞😞😞
Bitireceksin. kendine saygın olsun bak benim eski sevgilimde aldattı bi arkadaşımdan rica ettim yazması için kıza cevap yazdı sevgilin var mı diye sordu kiz arada oluyo dedi terkettim. inkar etti köpek gibi yazdı seviyorum seni aldatmadım eskisi gibi olalım dön diye ama dönmedim çok zorlandım ama affetmedim. aldatmanın affi olamaz. resti cekiceksin bende o cesaret yok diye bişey yok istersen aşkından Çok yaşa ama bunu yapmak zorundasın
Evet, taraflardan birinin veya her ikisinin de gözü dışarıdaysa frekansları birbirlerine uygun olmadığı içindir. Değiştirmeye çalışmak yerine kabullenmek daha doğru olur.