Annem başka bir erkekle konuşuyor?

Telefondan önce faceden konuştular şimdi what's appa geçmiş olabilirler ondan emin değilim neyse konuyu anlatıyorum çocuk arkadaşım annem bundan 10 yaş falan büyük 45 yaşında kadın ve 30 yaşında adamin konusmalari hani ergen kız ve erkekler kankadan yürümeye başlar ya o tarzda kanka falan diyorlardi şimdi ne aleme bilmiyorum elinden tel düşmüyor bir kere söyledim baya olaylar yaşadık inkar ediyor konuşmadım falan diye ulan mesajlatıkları gözümün önünde kaç kere gördüm sık aramalar bölümünde Messenger'da ilk o adam çıkıyor sil dedim silmedi niye siliyim çocuk falan yok mahalleden tırı vırı öf az öncede bildirim geldi bide özel ayarlamis saf anladı anladigim geldi başka yerden geldi imajı veriyor nefret ediyorum ne yapmaliyim? Daha öncede başka bir adamla msn de konuşmuştu bu msnnin ilk olduğu zamanlar akraba diye yalan söylüyordü ama değil kesin sonra bişe oldu konuşmayı kesti şimdi başımızda daha büyük bela var napicam ben 😔 lütfen duzgün cevaplar yazın
Güncellemeler
+1 yıl
Annem evli babamla.
Güncellemeler
+1 yıl
Annem yaptığı şeyin ciddiyetini farkinda degil sanım adı çıkar çocukla konuşuyo diye gözü kör olmuş gibi davraniyo
Annem başka bir erkekle konuşuyor?