Lutfen beni yargilamayin ben cok mana bulurdum yadirgardim basima geldi buyuk konusmamk gerekliymis internetten sohbetten ileri gitmedik ama asik oldum onsuz bisey dusunemiyorum esime soylemeyi dusundum olmadi dinlemedi beni cok seviyor birinden vazgecmeliyim esim sen beni birakirsan vururum diyor olum korkum yok ama onuda cok istiyorum neyapmaliyim lutfen yargilamadan cevablar verin cunku insan kalbine soz geciremiyor.
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi empati yapalım. Aynı şeyi eşin yapmış olsa sen ne düşünür ve ne yapardın? İkincisi sen evlenmişsin artık. Tamam internete girebilirsin ama bu tür sohbet sitelerinde ne işin var? Kusura bakma ama senin de içinde varmış. Oldu. Evlenelim ondan sonrada ''sanaldan tanıdığım birine aşık oldum. Yok yadırgamayın''falan. Sen kendine yakıştırmışsın bunu. Ben ne desem boş. Demek ki sevmemişsin eşini. Madem böyle yapacaktın neden eşinin hayalleriyle, dugularıyla oynadın? Şunu da söylemeden geçemiycem. Biz türk milleti olarak namus için her şeyi yaparız. Biliyorsun değil mi? Bence eşinin başını belaya sokmadan başka bahane uydur ve ayrıl. Adama da yazık etme!!! Eşin kendisini gerçekten sevecek ve asla aldatmayacak birisini bulur inşaAllah..
02 Yorumla
Soran+1 yılNr kadar kolay dimi siz erkekler yapin elinizi yikayin gecsin ben esimi bastim hemde seks yaparken evimde yatagimda ben onun gibi yapmadim sevismedim kimseyle sadece asik oldum okadar ama esim baskasina dokundu optu ve ustelik bizim yatagimizda bu esemi yazik acaba git isine yaa...
- +1 yıl
Değerli kardeşim. Bunları belirtseydin sana sonuna kadar hak verirdim zaten. Kusura bakma ama eşinin yaptığı resmen şerefsizlik. İnsan hayatını paylaştığı kadınla, aynı yastığı baş koyduğu yatağına bir başka kadını koyar mı hiç? Bence sizin evliliğiniz bitmiş zaten. Ayrıl gitsin. Sana bunları yapan. Hem de seninle aynı yastığa baş koyduğu yatağında yapan insan, kim bilir daha neler yapar. Ayrıl kardeşim ve seni gerçekten sevecek birisini bul. Her şey gönlünce olsun.
En İyi Cevaplar
Olaya hep tek yönden bakıyorsunuz arkadaş mutlu olmadığı için bence başka insanlar ile görüşüyor kocasında aradığını bulamıyor. Ayrıca kocam beni aldattı diyor kocanız neden aldattı erkeğinize gerçekten kadınlık yaptınız mı? aynı şekilde kocanız sizi seviyorum derken neden başka kadınla oluyor bunların bir muhakemesini yapın bu ilişki pek uzun süreli değil bence ortada bir sürü soru işareti var bu ilişkide
00 Yorumla
Sanaldakine duyduğun hoslanti gecebilir sen evlisin sanaldakini brak ne olacagi belliszzz güven verir ortada brakir güven olmaz ona ne kadar iyi biri olursa olsun , şu an duygusal acıdan bakiyorsun bu olaya kocanda seviyormuş ne güzel sahip cık skı skı sarıl ona burada ne mağdurlar var biliyormusun Esim beni sevmiyor benimle ilgilenmiyor napyim çok üzülyrum diyenn
412 Yorumla
Soran+1 yılHimm oylemi diyorsun
- +1 yıl
Dinle beni canim görmediğim tanimadigin biri için güzel yuvani dagitmaaa sanal bu Unutursun öyle niyetli insanlar var ki k. bkma peçete gbi kullanır bir tarafa atar sen istedimnn der ortada kalrsin eşinde tekrar kabul etmez napicaksinnn simdi dahada skı sarıl brakmaaa kocani herkesi kendin gbi görme insan yanindakne güvenemiyir brak sanalı seninle konuşurken o sanaldaki kimleelede konusuyor Allah bilirrr ;)
Soran+1 yılHakli olabilirsin
- +1 yıl
Bence dinle erkek bu alttan girer üstten girer sanalda da olsa kendine baglamayi başarirr ben seni tanimiyorum etmiyorum hislerime gvenirim hemcinsimsin olarak yanls yapmanida istemem diğer türlüde yönlendirebilirdimm ;) aklini basma al yapma acıyı yarim bırakarak mutluluğa kosamzsinn
Soran+1 yılTamam haklisin sanirim unutmaya calismaliyim
Soran+1 yıltamam elifgvn sen haklisin unutmam gerek saol
- +1 yıl
Adam olan her zaman her yerde adam dir sanal daki herkes şerefsiz o* deyil
+1 yılKocam suçlu diye mazaret olmaz sizde nette harcadığınız vakti evlilikteki sorunların çözümüne ayırabilirdiniz. Konuşmanız bile fikri aldatma kusura bakmayın ama iğrenç ötesi kimse yaşamak istemez böyle bir şeyi ya bosanın ya da milletle konuşmayı kesin..
41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
79Cevap
+1 yıl
+1 yılSen hatalısın bence.
Neden dersen evliyken gidip sohpet ediyorsun erkeklerle ya da bir erkekle.
Evliysen artık hayatında 'tek' bir kişidir 2. olursa ona evlilik denilmez. Aşık oldun ama unutman şart çünkü evli bir kadınsın bu yaptığın hiç doğru birşey değil. İhanet etme bir gün kocandan ayrılırsın o aşık oldugun kişiye, bu sefer aynı şekil sana olur o zaman kafanı duvarlara vurursun ama çok geç olur.21 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum.
+1 yılöncelikle kimsenin kimseyi yargılamaya ve hüküm vermeye hakkı yok.. hayata dair herşey normal bana göre.. önemli olan mutlu olduğun gibi yaşamaktır.. soruna gelince.. iki seçimin var.. ya ikisini birden yaşıyacaksın ya da birini seçeceksin.. çok net.. ancak yeni tandığın insanla sadece konuşmktan sohbetten ileri gitmemişsin.. geçiçi bir heves tutku heycan da olması muhtemel.. yaşamak gerek bunun için.. daha dorğudur karar vermek ya da fikir sahibi olmak için..
00 Yorumla
+1 yılPeki karti taraf
o evlimi
yani ikinizde evli iseniz sanirim
duygusal bir bosluk anında birbirinizi bulmussunuz diyebilirim
Ama o bekar birisi ise
Bunun icin esini yuvani hatta cocuklarini dagbitma..
unutmayi dene11 YorumlaSeninki aşk değil heves aşk insanın teninden geçtiği gibi kalbine düğümlenir sen bir kararsızlığın ilgisizliğin içine düştün için böyle bir yanlış davranış sergilemişsin emin ol eşini sevmeseydin aşık kalmazdın ona heves olana bağlanma dağların bile kurdu var :) aklında bulunsun
00 Yorumla
+1 yılBir marketten telefon alırken, kendin ne aldığını görürsün.
Ama internette sipariş verirsin, hıyarda çıkabilir. Paran çöpe gider.
Senin olayın buna benziyor.
Gerçek hayat daima sanaldan iyidir.20 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
@sohore adlı üyeye dikkat et... Kadın erkek farketmiyor, herkese yazıyor... Sakın mesaj atma gibi bir hataya düşme kendisine...013 Yorumla
Soran+1 yılTanimam o kisiyi tanimakta istemem benim askim tek ve bir onu hicbirseye degismem ve artik icimde yasiyorum zaten
- +1 yıl
Profilinde senin bu soruna cevap verdiği ve onlarca yorumda seninle tanışmak istediğine dair ısrarcı tutumunu görünce uyarmak istedim sadece...
Soruna gelecek olursak, evli olmak aşık olmaya engel değil... Umarım içinde değil, aşkını sevdiğin adamla yaşarsın...
Soran+1 yılTesekkur ederim beni tek yargilsmayan insan sizsiniz saolun benim oyle insanlarla isim olmaz artik insanlari cok iyi taniyorum inanin ben istemedikce zarar veremezler bu konuda olgun oldugumu düşünüyorum
- +1 yıl
Ne mutlu size... Evli olmanız, kalbinizi, duygularınızı, arzularınızı gömmeniz anlamına gelmiyor... Bu yüzden toplum baskısını da göz ardı etmeden gizli aşkınızı yaşamaya çalışın, kalbinize gömmeyin...
Soran+1 yılBenim köklü bir ailem var esim var onu bitirmeden bir aska baslayamam hernekadar esim beni aldatmis olsada ben bunu yapamam kendime aileme o yuzden kalbimde yasiyorum askimi
- +1 yıl
Arkadaşım aslında anlatmak istediğim şey de bu, yani bir tarafta sonunu bilmediğin bir aşk, diğer yanda hali hazırda sürdürdüğün bir evlilik...
Belki de aşık olduğun adamın amacı sadece tek gecelik bir ilişkidir, bu yüzden boşanmayı göze alman çok mantıksız bir davranış olur...
O kişiyle ilişkini kaçamak olarak yaşamaya çalış, eğer bir gelecek olduğuna emin olursan boşanma kararı alıp aşkını özgürce yaşa...
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim ama erkeklerde su var benim icin evliliğini bitiren kadin baskasi icinde beni bitirir o dusunce varsa yol alamayizki biz bu askta
- +1 yıl
Öyle bir düşüncesi olup olmadığını evliliğini bitirmeden öğrenmen senin açından daha iyi değil mi?
Soran+1 yılEvet haklisiniz
- +1 yıl
Evliliğinizi de aile yapınızı da umursamıyorum açıkçası... Önemli olan duygularınız ve sizsiniz... Kendiniz için doğru olanı yapmak istiyorsanız bu ilişkiyi bir şekilde gizliden bir süre devam ettirmeniz gerekir...
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Kendini düşün sadece...
Soran+1 yılPeki tesekkurler
sanalda tanıştığın bir insan için böyle birşey düşünme derim sanalda bir çoğunun amacı bellidir kullanacak kadın arıyorlar yazıktır yuvanı yıkma ne olduğunu bile bilmiyorsun
00 Yorumlademekki neymiş ilişkini sağlıklı yürütebilmen için interneti bırakman gerek birinden birini seç şaka bir yana Allah yardımcın olsun böyle duruma kimseyi düşürmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanaldan reeele dökersen bu görüşmeyi sonu yatağa gider bu böyledir sonra terk edilirsin bir anda eşine bunu açıklayamaz vicdan azabı çekersin bir de hamile kalırsan o aralar gerçekten çok kötü olur evet arkadaş olarak konuş ama evlisin evli olmasan görüş tanış derdim. güvenme eşin var ne güzel ayrıca aklında bulunsun sanalda ki insanların çoğu konuştuğunun karakterinin tersidir sanalda rahat ederler ancak bunu unutma ;) ^*^
00 YorumlaBence sen zamanında hiç birşey görmemişsin ve eşinde sanırım senin ilk ya da ikinci erkek arkadaşın nasıl evlendiniz merak ettim bana kalırsa bu yüzden bu sanal arkadaşlığın gerçek bir aşk değil hoşlantı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılMüge zanlıyı izleyin ya da 2. sayfa haberlerini okuyun ibret ALIN hala almıyorsan sonucuna katlan. Kocan gelir ikininizi vurur bir tane kafasına sıkar çocuk varsa yetiştirme yurduna sonra büyüdümü Fatiha okumaz mezarınıza tükürür Akllı ol un biraz
10 Yorumla
+1 yılgenç yaşta evlenirsen, evde de birbirinizi severek yaşamıyorsan öyle olur. Kaçınılmaz son. Geçmiş olsun
00 YorumlaBırak hacı ya Sizin gibiler zaten evliliğin adını çıkarıyo evliliğe ihanet ediyor insan evlenmeye cesaret edemiyo evliyken başkasını sevmek ne demek ya masum eşlerin canını yakıyonuz başka yaptığınız bişi yok
00 Yorumla
+1 yılEvliyken baska erkeklerle konusmanin mantigi nedir hic mi esine sadik insan kalmadi bu hayatta
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Başına gelmesini kendin istemişsin..
SOHBET ETMEMEN GEREKİRDİ..00 Yorumla
+1 yılSanaldaki evli olduğunu biliyorsa amacı seninle yatmak ve amacı sadece seninle yatmak olan biri için kocandan vazgeçmek pek akıllıca değil
10 Yorumlamutlu giden bir evliliğini nedn bitiriyosunn girme nete..
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlumu nerden cikardiniz bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocugunuz var mı .
Karsidaki bekar galiba.
İnsan kalbine soz geciremez Asik olmussindur yargilayamam haddime degil.
Ama mantikli davranmaya calismalisin.
Evliligine sikica sarilmalisin yapacagin baska hicbise yok :(01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok o evlenip ayrilmis kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum
+1 yılİşte böylelerini görünce insan ileride eşine nasıl güveneceğini düşünüp duruyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Işte bu yuzden ilerde evime bilgisayar almicam
Ah pardon evlenmicem dicektim30 Yorumla
+1 yılDuygu boşluğuna düşmüşsün. Unutacaksın. Belki aynı şey defalarca gelecek başına. Uzaklaşmak en iyisi. sanal ortamdan yani...
00 Yorumla
+1 yılEvliyken muhabbet ediyorsan erkeklerle... Kocana cidden yazık olmuş. Üzüldüm adama...
16 Yorumla
Soran+1 yılButun yazışmalar oku burada ozaman esime acımaz bana uzulurdun
- +1 yıl
Sen neyin kafasındasın?
Soran+1 yılOkumak zormu geldi esim dedigim kisi beni kendi yatagimizda aldatti nasil acik anlatiyim baska ben onun yaptigini yapmadim sadece karsidan asik oldum gozune bile bakmadim
- +1 yıl
Soruda yazmıyor.
Soran+1 yılAciklamak istemedim ama herkes bana yuklendi bende aciklamak zorunda kaldim
- +1 yıl
Ama eşinin seni aldatması seni haklı çıkarmıyor. Ya boşanacaksın ya da evli olduğun halde başka erkeklerle konuşmayacaksın.
yav arkadaş ya :D yav ablacım sen evliysen neden internetten biriyle konuşursun saçma sapan şeyler yapıyosun ya hiç sevmem senin gibi tipleri
00 YorumlaDemek ki neymiş evlenince internet iptal
153 Yorumla- +1 yıl
internete gerek yok yapacak olan her türlü yapar ;)
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Aynen öyle yapacak olan her türlü yapar
+1 yılLütfen yapma. Evliliğini bozma. Lütfen ablacım. İçten söylüyorum bak
11 Yorumlasakin sanaldan uzak durr esinle gecir snaaldaki hersey yalan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Esıne soyledn ve esın bırsey demıyormu anlamadım.. Sohbettın asıkmı olunur yahu ıyıce tanı o ne oyle asık oldun falan..
10 Yorumlabence eşini sevmediğin için soğudun için sevgiye ilgiye alakaya ihtiyacınız var oda sizi bunu vermiş ama güvenmeden yuvanızı bozmayın bin kere düşünün bir karar vermeden önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet öyle kalbe söz geçmiyor ama gerçekten bir kez buluş en azından öyle karar ver.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende senle aynı durumdayım zor gerçektende anlıyorum seni ama evliliğin çocukların bunlar bilmiyorum ya zor gerçekten.
Soran+1 yılCocugum yok 3 yillik evliyim evlilik kolay kurulmuyor ama bir anda yikilabiliyor. Sizin durumunuzdami ayni ozaman sizden baska kimse beni anlamaz
Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Erkek aldatinca pezo olur kadin aldatinca ne olur acaba?
00 Yorumla
+1 yılEig seçtiğin bayanın aynisi.. Tekrar oku bir daha yazmiyim
10 Yorumlaahaha nasıl bişey bu ya :D hani marjinal bizdik? söyle herife de interneti elinin altından alsın başka işler açma başına
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa boşan gitsin kocana maddi olarak külfet olmazsan razı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi diyorsunuz
- +1 yıl
Aynı durumda olsam tercihim bu olurdu. Ben de yeniden sevebilir evlenebilirim ama karşımda beni aldatma ihtimali olan biri istemem
+1 yılgönlü genişsin anladık ama eşin nasıl seni halen kapının önüne koymuyor onu çözemedim
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun gonlu genislikle ne alakasi var bak buyuk konusma
- +1 yıl
Büyük ya da küçük insan haddini bildikten sonra sıkıntı yok
+1 yılgönül bu, haklısın... kimse gönlüne söz geçiremez tabi ki, önemli olan bu geçiş sürecini en az hasarla atlatabilmek bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanaldaki veya eşin... Senden birine aşık olduğunu düşünse ne hissedersin ona ne önerirsin. bir bunu düşün.
Eig e de katılıyorum00 YorumlaBaşkalarıyla konuş, ya da internete ara ver. Boşlukta kalmışsın, boşluk dolduruyorsun.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum Allah yardimcin olsun uzak dur bence
00 YorumlaKevoşlara ölüm.. Türk kadını kutsallığını yitiriyor böyle kokuşmuş peynirler yüzünden..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bence kendı kuruntunuzdan başka bırsey degıl , kendınızı dizginleyebılırsınız !!!
00 Yorumla
+1 yılkoca cinnet geçirdi eşini dövdü oluyo snra niye cinnet geçirdi niye dövdü bu adam
00 YorumlaCanım gelip geçici bunlar takma kafana aldanma boşuna üzme eşini
00 YorumlaSizin gibiler de sonra anneyim diye geçiniyor
122 Yorumla- +1 yıl
zamanla bir arkadaşa katılmaya başlıyorum. doğal seleksiyon mudur nedir :ASdASD:
+1 yılbirde hemen aşık olanlar yok mu? * . q bize neden denk gelmez burkına faso da mı yasıyoruz @mq.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu tip kadınlar yüzünden evliliğe artık sıcak bakmıyor insanlar. Yazık valla en çok erkeklere üzülüyorum. Onlar snaıyor ki eşleri evde oturmuş onları bekliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine söylüceksin durumu oda seni boşucak yol yakınken bir baş belasından kurtulmuş olucak sende yoluna gdiceksin tabi gittigin yol yol ise
00 Yorumla
+1 yılSanalda birinden etkilenirsin bu geçicidir benimde geçti, gerçek hayatına odaklan.
00 Yorumla
+1 yıleşinin ilgisizliği ilgilenirse unutursun yoksa ayrılık gözükür inşallah ayrılmazsınız
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin çocukla ol kocanı öldür sevdiğin yapmış süsü ver sen sağ ben selamet :)
00 Yorumlayoo gayet geçirebilyor.
ama isteyip istememek meselesi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan sizin yüzünüzden evlenince eve internet bağlamıcam mk
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yaparsin
+1 yılTürk kadını kutsalııgı gerçekten yitiriyor. böyle kaşarlar yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum kendini toparlamalısın ailen var unutma kendini kaptırma!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanaldakiyle cinsel ilişki kur gittiği yere kadar gitsin. Eşinle de normal devam et.
00 Yorumlaçocuğunuz var mı bu arada
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılKesinlikle haketti. bir anlatsam sasardiniz
Soran+1 yılYok bosverin
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Sanal Hayatlar filmini izle.
01 Yorumla
+1 yılEvlisin neden sanalda baskasiyla konusuyorsn?
00 YorumlaEvlilere internet yasağı gelmeli !
20 Yorumlaya kalbin ya evliliğin seç birini
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026