Bazen aklıma gelir hiç bu yaşlarda evlenip 60-70 yaşında aynı aşk ve sevgiyle birinin gözlerine bakabilecek miyim acaba diye

Bazen aklıma gelir hiç bu yaşlarda evlenip 60-70 yaşında aynı aşk ve sevgiyle birinin gözlerine bakabilecek miyim acaba diye

Bu soru madem popüler erkeklere söylüyorum.
Kadınlarla yaşlanma gibi bir hayaliniz olmasın.
Hiçbir kadın ilişkide ona kıymet vereni sevmez. Kadın her zaman daha üst olanı seçer. Bizleri sadece son çare olarak görürler.
Eğer bir kadın seninle yatmiyorsa o kadını namuslu olarak görme, muhtemelen pcin birine barda veya başka yerde veriyor.
Kadının o mantıklı ve insani yanı güçlü olan karşısında tamamen erir.
Sana vermiyorsa paran yoktur veya kız çevren yoktur, o kız namuslu değil. Eğer kız çevresi olan popüler bir adam yanına gelip onunla birlikte olmak isteseydi o kadın orada bile namusunu bozabilir.
Sanmıyorum.
Okadar çok sık sık ilişki degiştirdim ki, şimdi biri çıkıp dünyaları ayaklarımın önüne serse yine yok derim sanırım.
Çok uzun süre biri olunca benim özel hayatıma müdahale ediyor gibi geliyor.
Arada bir bunu hayal ettiğim oluyor, beraber yaşlanmak dünyanın en inanılmaz bağı olurdu muhtemelen. Bunu dedemin ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala onula birlikte yattıkları odada yatamayan anneannemden biliyorum. Umarım bir gün onlarınki gibi bir aşk deneyimleyebilirim saf ve huzurlu.
Hayal etmemek daha iyi ya, edince olmuyor en azından olunca da şaşıralım biraz şaşırmak istiyorum sıkıldım planlı yaşamaktan her şeyi düşünmekten oluru varsa kendiliğinden olsun nasibim diyim yorulduk galiba 😄
insanlar yoruyor cidden
Cevap
24Cevap
Dün manitayla dondurma yerken yaşlı yürüyüş yapan bir çift geldi dedim bizde böyle olalım falan diye hayal edebiliyormusum😄
O ne dedi😀
Güzel olurdu.. biriyle yaşlanma fikri iyi günde kötü günde hastalıkta hep yan yana yaşlanınca iki inatçı huysuz.. işte öyle.
Soruyu okuduktan sonra bir düşünmeye çalıştım da hayır edemiyorum o derece ki bana uzak 😂
Birisiyle yaşlanıp, birlikte anı biriktirme fikri bazen aklıma düşüyor..
Edemiyorum çok sıkıcı...:)))
Hayır biriyle yaşlandığımı hayal edemiyorum. bana zor geliyor birine güvenmek aile kurmak yuva kurmak.. aşkı bulmak. ama hayat ne getirir bilemem bakalım. bu zaman da özellikle bu ülkede aşkı bulan yürüten şanslıdır.
Evet ediyorum gadası
Bunu düşündürecek kimse çıkmadı ki karşımıza, durup dururken hayal edemiyorum.
Evlilikten ziyade gönül bağımın olduğu biriyle karşılıklı bir ömür geçirmeyi hayal kurduğum, kurduğumuz oldu evet.. Önemli olan da bu zaten gönül bağı kurabilmek..
Abilerimle beraber yașlanacağımı düşünüyorum hep :d diğerlerini ahirete uğurlayacaz, en küçük abimle de yașlanıp gideriz kim önce ölürse artık kader :p
Benim genetiğimde sanırım ömür boyu biriyle olmak yok.
Evet ediyorum.. Ben yaşlanınca da süslü olurum.. 😅
Ben çok yaşayacağımı zannetmiyorum ama nasip olur inşallah. Birlikte bir ömür geçirip birlikte ölmek , birbirlerininin her anında yanında olmak gibisi yok bence. tatmadım bu duyguyu ama öyle düşünüyorum.
Evet. Torunlarınla geleneksel yemekler yapmak, onlara maceralarını anlatmak, başarılı biriysen havalı bir büyükanne olmak ya da yaşıtlarının ileri görüşlü bulduğu, eğitimli, zarif giyinen cumhuriyet kadını gibi biri olduğumu düşlüyorum...
error hata 404 not found 😂😂 ederim ki ne kadar zor olabilir
😂😂
Hayal edebiliyorum yalnızlık insanı değilim çok güzel aşık olurum
İnşallah çıkar
Henüz edemiyorum. Daha aklım genç iken yapacaklarımda. 🌝
Umarım yapabiliriz 🤝
.. vefalı insan yaşlanır tâbi vefa duygusu olanı bulunursa
Olur mu olur hayat neler getirdi neler götürüyor
Uzun yıllar biriyle hayat arkadaşı olmak, aile olmak bence hepimizin bu hayatta köklenmek için ihtiyacı. Ama sanki çok şanslı özel insanlara nasip olurmuş gibi geliyor artık bana.
Eğer bir gün hayatımı kesinlikle birleştirmem onunla beraber geçirmem gerekiyor dediğim birisi olursa o kişi için elimden ne geliyorsa yaparım ömrümün sonuna kadar olurum.
Evet bunu başaran insanlar olduğunu gördüğüm için tek eşliliğe yatkın aldatma potansiyeli olmayan kişilerin başarabileceğini düşünüyorum
Genelde boyle seyler dusunmem ama ilginctir ki bugun aklima geldi. Benim sevgimin bitecegini dusunmuyorum. Yillar gectikce kök salar.
Karşıma öyle birinin çıkacağını hiç sanmıyorum bide ben çok huysuz olrum yaşlanınca yaa o yüzden kimse beni çekmez herhalde 🙂
Yaşlandığımda aşık olmayı hayal ediyorum daha çok. 😃 Gerçek falan olur şimdi ay hiç güleceğim yoktu 😂
Ben de düşünüyorum bunu. Ama yaşamak için öyle birinin olması lazım. İnşallah herkes yaşar. Öyle umut edelim
Edebiliyorum, çiflikde yaşamak güzel olurdu sevdiğimle, sevdim mi bırakmam ben yaşlanacak benle mecbur😂
Ediyorum ve çok güzel nine ve dede olacağız Allahın izniyle
Süslü bir anneanne olurum ben.. 😂😂
Ben hayelini bile kurmakta zorlandım 🤣 bu devirde insanlarin birbirine tahammül seviyesi sıfır , ne varsa eskilerde var 👍🤗 var öyle çiftler ve insan gerçekten imrenerek bakıyor bize de nasip olur mu beee 😂 nasip olur mu beee 😂
Sadece 1 kişi de hissettim bu duyguyu.
Hayal etmesi kolay birsey değil.
O biri olsa hayal edecem şimdilik hayal edemiyorum
Hayır hayallerimin arasında evlilik karşı cins ya da insanlara ait bir şey yok
Yaşlandıktan sonra birisi olacak mı yanımda, bunu hayal ediyorum.
Evet. Yaşlılığın huysuz olur senin dediğim biri var çok şükür.
Edemiyorum imkansız gibi geliyor o kadar birine tahammül etmek..
Şimdilik düşünmek istemiyorum. Yaşayıp görelim.
Hayır hayal etmedim. Bende 60 yaşına geldiğim zaman nasıl bir hayatım olur bilemem.
Yaşlanmak bir tercihtir ben evlendiğim adamla gençleşmeyi hayâl ederim her zaman.
Güzel olurdu ama öyle insanların nesli tükeniyor
o yaşa kadar aşk sürmez ki bence yani aşık olsam o kişiyle evlensem bile 60/70 yaşımda saygı alışkanlık ve sevgi kalır yalnızca
Hiç hayal etmiyorum. Böyle bi hayalim de olmadı
Eskiden ettim.. Şimdi herhangi bı hayale girmiyorum
Ben inanmıyorum neden çünkü bu zamanda böyle bir insan bulmak gerçekten zor
Ben güneş kremi sürüp yaşlanmamayı hayal ediyorum 🥗🩰
Evleneceksen böyle olacağını düşündüğün biri ile evleneceksin. Yoksa boş işler
Ettiklerimde hep hevesim kursağımda kaldı, artık etmiyorum.
Off o kadar haklisin ki🥺
Yesss
Edemiyorum 😬
etmicem etmicem benim değil mi etmicem djfjs
Tabii evimde kalacam :D sokakta mı kalayım ben¿
Yaş ilerledikçe bu sorunun cevabı daha da olumsuz oluyor maalesef ki
Evet edebiliyorum ama sanırım bu erkekler artık edemiyor veya kadınlar
Hayır, cevap evet olduğunda evlilik sebeplerinden biridir zaten
Edebiliyorum. O yakısıklı , sinirli, asabi beyle ömürde geçirilir yıllarda 😍🥰😘😘
Öyle bir hayalim yok
Eskiden yapıyorduk bunu
Ediyorum bakıyorum evet
Hayalimde öyle biri var..
Hayal etmedim ama yapabileceğimi düşünüyorum.
Töbeler olsun kabus gibi.. 😅
Hayırlısı bakalım. 🤣
Hayır yaşlanana kadar yaşayabileceğimi sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?