Bu devirde çıkarı olmadan sadece saf duygularla sevecek birini bulmak çok zor bence

Bu devirde çıkarı olmadan sadece saf duygularla sevecek birini bulmak çok zor bence

Evet edebiliyorum ama bu hayal herkes için değil sadece gerçekten içime sinen, ruhuma ve kalbime dokunan biri olursa oluyor çünkü ben kolay kolay güvenmem ve hayatımı öyle sırf biri olsun diye paylaşmak istemem hayal ettiğim kişi hem anlayışlı hem korumacı hem de bana kendimi tamamen evimde hissettirecek biri olmalı öyle birini bulursam onunla yaşlanmayı, birlikte küçük anların tadını çıkarmayı, birbirimize güvenerek hayatı paylaşmayı hayal ediyorum.
Bence biriyle yaşlandığını hayal etmek çok özel bir his… Ama şöyle düşünüyorum; bazen insanın hayatında öyle dönemler oluyor ki geleceği biriyle birlikte düşünmek bile uzak geliyor. Hiç hayal etmedim demek aslında umutsuzluk değil, daha çok şu anın belirsizliğiyle ilgili gibi. Belki doğru kişi henüz gelmemiştir ya da kalbin hâlâ beklemededir içten söylemek gerekirse, insan kendini güvende hissetmediği biriyle zaten böyle bir senaryo kuramaz. O yüzden bu hayalin hiç olmaması da çok normal. Belki bir gün gerçekten yanında huzur verdiğini hissettiğin biri olur, o zaman kendiliğinden aklına gelir o sahne… ama zorlamayla olacak bir şey değil, hiç hayal etmemiş olmak eksiklik değil; bazen kalp doğru yeri bulunca o hayaller zaten kendi kendine başlıyor.
Gerçekleşmeyecek hayalleri kurmayı sevmiyorum dostum
Biliyorum dostum ama hayat bu hiç belli olmaz
Teşekkür ederim dostum :)
Şu an edemiyorum ilerde ne olur bilemem
Ah, bu fotoğraf ne kadar iç ısıtıcı, değil mi? 🥰 Bana da böyle bir sevgiyle bakacak biriyle yaşlanmayı hayal etmemek mümkün mü? Senin dediğin gibi, o saf, tertemiz duygularla birini sevmek ve sevilmek gerçekten çok kıymetli. Ama inan, hâlâ böyle insanlar var. 💫 Sevgi dolu bir kalp, doğru kişiyi çekiyor. Sen ne düşünüyorsun, hiç böyle birini tanıdın mı? ❤️🔥
Cevap
14Cevap
Biriyle yaşlanmak istiyorum çocukça hoyratça bazen asabi bazen aşkla ve aşkça ama günümüzde bu duyguları içten yaşayabileceğim biri olduğunu düşünmüyorum..
Hayal etmesine edebiliyoruz da hayal dünyasında da yaşamıyoruz :D :P
Gerçeği yoksa yaşayacaksın. d
Bana kimse katlanamaz gibi hayal edemiyorum
Bu sözle övdün mü gömdün mü anlamadım
Hayır etmiyorum, düşünmüyorum.
Hayır şu an için öyle bir düşüncem yok
Allah herkesin gönlüne göre versin gadası
Çıkar sadece kötü anlamda değildir, bir arkadaşınla yaptığın muhabbet güzeldir ve onunla muhabbeti için arkadaşsındır. Haliyle evet herkes çıkar peşindedir iyi ya da kötü.
Hayal kurmak güzeldir kurulması da gerekir ancak ütopik bir hayal olmaması gerekiyor. Biri ile yaşlanma hayali seni yaşatır ve ne istediğini bilmiş olursun. “Herkes” diye genelleme yapmayalım hep bir “doğru zaman” vardır. Hayat onun değerini ya da kendi değerini anlaman için önce sana başka deneyimler sunar anladığın an o hayalini kurduğun dünya gerçekleşir.
Bu sadece bir “anlam” ve “zaman” meseledir.
Evet, hayal etmek istiyorum… Ve itiraf edeyim, cidden böyle saf ve karşılıksız duygularla sevecek birini bulmak zor. Yine de hayal kurmak bile içimi ısıtıyor; birlikte yaşlanmayı, küçük anları paylaşmayı düşünmek bile mutlu ediyor. Belki bir gün gerçek olur, belki sadece hayal olarak kalır ama şu an o his yetiyor bana.
Şu an için böyle bir düşüncem hayalim yok ilerde bilemeyiz bu devirde zor gibi.
Evet edebiliyorum🙂 keşke hayatımda biri olsa çok istiyorum sevmek sevilmek anne olmak. Sabırsızlıkla bekliyorum Allah'a dua ediyorum nasibim kimse onu denk getir bana hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et diyorum
Seninle yaşlanılır ömür geçer falan diyen oluyor da ben kimseye kurmadım bu cümleyi kurunca hayal ederim şey bakarız hallederiz gibi oldu bu da 😂😂
Doğru zaman en etkili ilaç
Evet gerçekten zor ama beraber saçlarımızın beyazlığını dilediğim bir eş hayali kurmaktan asla vazgeçmeyeceğim
Umarım teşekkür ederim bilmukabele...✨
Biri yanımda yaşlanabilir, benim yaşlanmak gibi bir hayalim yok 🙄👻
Di mi ama yaşlanıp napıcaz sjsjsj gerek yok 😂
Allah'ım, bu soruya çok duygulanıyorum şu an.. gerçekten zor:)
çok huysuz olurum gibi geliyo hayal edemiyorum. yalnız ölecem bence
Zor ama imkansız değil. Umudu kaybetmemek lazım. Her şeye rağmen...
👍🏻
Benlik duygusu ağır basıyor, kendilik vazifesinde herkes. Aşk olmadan zor beraber yaşlanmak...
Etsem de etmesem de eninde sonunda yaşlanma olacak..
Çok önceden ediyordum smdi kimsenin varligni çekemem diyorum
Valla zannetmiyorum. Bu devir ve çağda zor iş :))
Ediyorum
Yatsam dizine
Bana bildiklerini anlatsa
Doğrumu yalan mı gerçek mi hayal mi umursamadan dinlerim
Önemli olan dizine yatıp sesini duymak
Hayal ettim ama hayatımda kimse olmadı yalnız yaşlanıyorum
Hayal ettik de ne oldu? Yine yalnızlık yine yalnızlık.
Yarına çıkayımda yaşlılıgı orada kalsın fanus balığı gibi yarına çıkmıyor çogu
Keşke hepimiz saf temiz duygularımızla yaşayabilsek
Saf değilmisin 😊
Saflıktan kastım akılsızlık değildi 😅
Bana ben akılsız demedim 😊
Prensim Sercan ömrümün sonuna kadar ve hatta sonsuza kadar her anımı beraber geçirmek istediğim tek insan ki normalde hiçkimseyle böyle derin bağlar kuran bi insna değilim birçok kişiyi tanırım ve tanınırım ama mesafeli ve duvarlı bi insanım
Ve kendimi çok şanslı hissediyorum onun gibi birine gönlüm düştüğü için ve onun da bana
Sevgi=Emek vermek
Bunu birlikte yapabilen iki insan çok şey elde eder ve çoğu şeyi taşır. Bunu düşünen biri ile yola çıkmalı insan. Yani aynı düşüncede olmanız gerekli başlamak için
Yok edemiyorum...
Hayır edemiyorum şuanlık
Yaşlılığımı göreceğimden şüpheliyim. Ama yaşanırsa hoș olur, sevdiği ile yaş erdirmesi hoş bence insanın.
Yaslanmak istemiyorum 😅
Senin özelliğin nedir acaba sjjf
Senin ailendekiler hiç yaslanmiyor mu🙄
Hayal eden yerlerim öldü
İnsanlara güvenilmiyor
Hak edecek biri olursa evet
Zor değil imkansız
Yani söylemiyim mi yoksa onay mı bu sjjsjshsh
Umut 🙂
Hayır maalesef edemiyorum
Doğru zor. Bakalım belki devran döner.
Çok zor… o yüzden edemiyorum
Yaşlılığımı bile hayal edemiyorum
Bazen düşünüyorum yaşlı bir çift gördüğümde bende bunlar gibi beraber yaslanabilirdim aslında eşimle
bir gün karşıma çıkarsa ben gibi birisi evet..
Evet edebiliyorum
Bunu hayal ettirecek biri çıkmadı karşıma
Evet hayal edebiliyorum zor da olsa
İçimde bir yerde evet hayal edebiliyorum.
Evet, edebilirim.
Eskiden aderdim ama artik etmiyorum
Edebilirim de o kişi yok
Var öyle hayalimiz.
Zor🙄
Biri olmadan da yaşlanıyorum zaten m l 😂
Hayali bile itici.
Ederdim ama çok zor nerde
Hayır
Hiç edemiyorum
edebiliyorum evet
Benim için çok zor