Yaşlanınca kesin böyle olacağım dediğiniz bir hayaliniz var mı👒

Zamanında yaşayamadıklarım için pişman olmadığım bir yaşlılık hayal ediyorum ve bunun için elimden geleni yapıyorum. :) Hatalarımla, yenilgilerimle, başarılarımla, hayatımda olan tüm iyi ve kötü her şey için iyi ki diyeceğim bir yaşlılık hayal ediyorum. Nerede ne yaptığımın önemi yok. Mutlu yaşlı bir teyze olayım bana yeter:)
Bir tatil beldesinde; ormanla denizin kıyı kıyıya olduğu, elimde oltam ve tuttuğum balıklarla tekneden inip torunlarımla ahşap evimize yürüyoruz. Herkes evdeymiş meğer, bana sürpriz yapmışlar. Çıkarken basamaklardan ahşap merdivenden çıkan ses beni yokluk dolu çocukluğuma götürüyor. Babamı beklediğim Yeşiltepe mahallesindeki evimize..
Birden çocukların cıvıltıları beni an'a döndürüyor. İçeriden mis gibi kokular da geliyor. Camda fesleğenlere dokunarak parmak uçlarımla içeri giriyorum..
Yüzümde şaşkın ifade büyük bir sevince dönüyor. Herkes orada, gelinim kahvemi getiriyor. Eşim her zaman ki gibi güzel. Üst kattan iniyor.
"Hayatım hoş geldin"diyerek sarılıyor bana. Hala çok güzel kokuyor..
Arkası yarın...
𝔖𝔲𝔫𝔰𝔥𝔦𝔫𝔢
İviit🙊
Eig için teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.
Her şeyden elimi kolumu çekip, yalnız kalacağım bir diyara gitmek, insanlarla ve işlerimle uğraşmak yerine sadece hobileriyle uğraşan bir insan olmak istiyorum, kısaca keyif pezevenkliği sürdürmeyi düşünüyorum.
tse1.mm.bing.net/th
böyle bisey olurum herhalde
Cevap
43Cevap
"Albay arabayı niye oraya parketti" 🤔 😂 şaka bı yana bir orman evi isiyorum gol kıyısında odunumu kendim topladigim balık tutmaya gittiğim hatunumla beraber yürüyüşlere çıktığımız kitap okuduğumuz sık sık seyahat ettiğimiz güzel günler iste.. turist gibi elimde bı fotoğraf makinası ben doğayı çekerim toprakta beni.. toprak bı sure sonra galip gelir zaten 👍🙂
Yataklara düşmeden elden ayaktan kesilmeden ölecek kadar yaşlanmak
Sakin sessiz bir sahil kasabasında sahilin esintisini hissettiğim , sallanan sandalyemde kitabımı okurken denizin dalgalarını duyduğum , haftanın 4 gününü o denizden çıkardıkları balıkları yiğerek e tabı yanındada güzel bir salata , bu böyle gider
Sevdiğimle çocukluğumun geçtiği yerde, Marmaris’te. ♥️ Sahilde bir dükkan, istediğimiz zaman açıp istediğimiz zaman kapatabildiğimiz, balkonunda gülüşlerimizi paylaşabileceğimiz, sağlıklı, aşkla dolu, deniz kokulu bir yaşlılık istiyorum. ♥️

Sanırım böylee amaa deli doluuu içindeki çocuğu her zaman yaşatan.. 🎈🎉
Yaşlılık hayal etmiyorum mümkünse 65-70 yaşında öleyim ha ama ölmedim o zaman torunlarım la zaman geçirir kocamla eskileri hatırlar ağlardık.
Sevdiğim kadınla doğa manzaralı bir evde mutlu ve sakin bir hayat geçirmek köpeğimiz olur yol arkadaşlığı eder bize çocuğumuz olur uğrar arada sırada evli olacağını düşünürsek onun
Herşey yerinde ve kararında olsun kafi. Yaşlılığı da yaşlı gibi yaşamak gerek. Ne demişler yaşlıların en hayırsızı gençlere benzeyendir. Her yaşı yaşına uygun yaşamalı.
Sağlık olsun, kendi kendime yeteyim. Kimseye yük olmadan son nefesimi vereyim yeter. Hiç ölmeyecek gibi dünya için, yarın ölecek gibi ahiret için taşıyalım. 😎😊
Allah uzun ömür verirse sağlıklı olurum çünkü sigara yok, alkol yok, uyuşturucu yok. Formumda olurum kiloma dikkat ederim. Bir yerim sarkarsa botoks yaptırırım. Genç ve dinç olurum öyle şldnsls
Sahil kasabasında, tek başıma, sabahtan akşama kadar balık tutarak geçirdiğim bir yaşlılık istiyorum.
Eşimle torunlarımızı sevelim yaptığım işi zirvede bırakayım aklıma geleni yapmış olayım hiç keşke demeyeyim
Mustakil bir evim ciceklerim kedilerim allah nasip ederse torunlarim 😊 olmezse ya da ben olmezsem esimle 😅😊🙈
Ya klasik arabamı mahallede emeliye ayırıp müzeye vermiş olsam, küçük dükkanda emekliliğin tadını çıkarırdım ya da köyde bahçe evinde olurdum.
Aynı olduğum kalmayı tercih ediyorum. Yaşlanan sadece bedenlerdir fikirlerim ve ruhum hep aynı kalacak 🤘 Keyifli günler..
Sallanan sandalyeye oturmuş sırtında şalı elinde örgüsü fonda mûsiki çalan torun yolu gözleyen bir ninelik 😁
Zirve yalnızlık, bunun için de yaşlılığı bile beklemeye niyetim yok...
Tanrı ve köpeklerinden uzak, sakin bir yerde yaşam süren bir bunak olmak istiyorum ben...
Sağlıklı, maddi manevi güçlü, hayallerini gerçekleştirmiş bir yaşlı olmak isterim
Maddi zorluk yaşamadığım. Sağlık içinde olayım yeter
Bi koltuktan oteki koltuga gecip yaaaah hayat ne hizli gecip gitti diyecek bir yaslilik.
Torunlarla parti vericez partide karımdan gizli tatlı falan yiyecem çünkü şeker hastası olacam
Eşimle birlikte başımızı alıp gezmek. Hatta bir karavan yapıp koy koy sahil sahil gezmek.
emekli astronot ve astronomi bölümü öğretim üyesi 2 çocuk babası birisi işte
Yaşlılık bana göre değil ya öyle 70 yaşında bastonu hayal edemiyorum kendimi
var hatta resmimde var. teknemde güzel vakit geçirirken:)
Bende yaş 70 olsa da iş bitmez. Heyecan, adrenalin, tutku, libido hız kesmez ömrüm olduğu sürece.
emekli bir psikolog hala kitap okumayı seven, bahçesinde çay yudumlayarak kitap okuyor 😂
Benim ki biraz karamsar. Iyisimi yazip. kimsenin rubunu sıkmayayım
Rabbim kimsenin eline düşürmeden üç gün yatak ertesi gün ölüm versin. Çok yasamak istemiyorum zaten
Torunlarla motorla gezicez.
Kanser olmayayım yeter ya 😢 Allah korusun hepimizi
Kırsalda yaşamak isterdim, küçük bir arazi, meyve sebze yetiştirmek, ne insanlara çok yakın ne de çok uzak olabilmek. Sakinlik, sessizlik, huzur ve önemlisi sağlık
Merhaba,
Tatlı çok konuşan ve anlatan sevimli bir nine🥰
Benn yaşlanırsam allah ömur verirse çok sevecegım torunlarımla vakıt geçiren modern bakımlı yaşlı taylı huysuz kadınmıyım acaba
Beyle ve bu yemek yiyorum mutluyum falan ooohh huzur.. Gezebiliyorum yürüyebiliyorum vb vb bunlardan işte
Ulu orta yerde osurup duran bir dede olurdum büyük ihtimalle
Bitmiş tükenmiş bir halde hayal ediyorum bakım evine gönderilmiş
@Hintlimintlii sana diyor 😂
muzip bir yaşlılık :D :D
Aynen böyle bir teyze olurum sanırım.
Aynen bu görselde ki gibi
Renkli bir yaşama biçimi 😂
erken ölsem daha iyidir bu hayatta.
gençken ölmeyi hayal ediyorum
Ihtiyar delikanli olmak isterim.
eşimle mutlu huzurlu bol bol gezerek
Yaşlılık hayal etmiyorum desem
Foto haybeden güçlü kadının sonunu göstermiş
Bol bol uyurum herhalde
Yaşlılık hayalimiz görseldedir
O kadar ileriyi hiç düşünmedim 😄
şu an sevdiğim insan Yanımda olsun o anımda da fakir kalsam da olur
Yaşlanmayı düşünmüyorum.
35 yaşıma kadar yaşamak istiyorum
Aynı fotideki gibi bir yaşlılık hayalim var
Hayal kırıklığım olmasın diye hayal etmiyorum
Görseldeki gibi
Fotodaki gibi
Renklı kısılıkmış baksanıza... Rengarek...
huysuz ihtiyar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?