Bir erkek normal bir şekilde arkadaş olmak istediği bir kadına çikolata alabilir mi? Bu yanlış anlaşılabilecek bir şey mi?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurdun altında birkaç tane kafe var ve o kafelerden birinde yakın zamanda benim yaşlarımda bir kız çalışmaya başladı. Kızı ilk gördüğüm gün kızdan etkilendim ve birkaç gün flört etmeye çalıştım, ama şimdi öncelikle arkadaş olup sonra zamana bırakmanın daha doğru olacağını düşündüm. Bu sabah ise kıza çikolata almayı düşündüm, hatta 1 tane Nestlé Damak çikolata aldım; ama çikolata aldıktan sonra kafeye gittiğimde kız yoktu. Muhtemelen yarın akşama doğru gelir. O zaman gittiğimde 1 tane Nestlé Damak çikolata alıp kıza versem güzel olur mu? Kız beni yanlış anlayabilir mi? Kızın yanında genellikle başka çalışma arkadaşları da oluyor, ama ben hal ve hareketlerimle hepsine nasıl biri olduğumu göstermeyeçÇalıştım.
Bir erkek normal bir şekilde arkadaş olmak istediği bir kadına çikolata alabilir mi? Bu yanlış anlaşılabilecek bir şey mi?