Bir erkek neden kıza çikolata verir?

Bir kaç hafta önce sevdiğim çocuğa mesaj üzerinden sevdiğimi söyledim. Bayağı hos karşıladı hatta hoşuna gittiğini ve böyle düşünmeme sevindiğini söyledi. O günden sonra bana hanımefendi demeler, işte derslerde dönüp gülümseyerek bakması, onu seven bir iki kız daha var onları sevmedigini , benim onu sevdiğimi falan en yakın kız arkadaşlarına anlatmış iki tanede erkek arkadaşı biliyor her neyse ben kolidorda dururken habira oradan geçip bana bakıyor, bir keresinde kolidorda duruyorduk o iki arkadaşıyla geldi bizin hemen yanımızda durdular bana baktıgını görüyordum yandan arkadaşım geldi bana dediki"Paçasını düzeltiyormuş gibi yapıp sana baktı bakışını görmeliydin"dedi, karşımda duvara yaslanıp arkadaslarıyla gülümseyerek bana bakıyorlar, beni tenefüslerde takip ediyor bugünde okulda kavga oldu bayağı bir kalabalık vardı ben köşede bakıyordum bir baktım ki bana bakıyor, arkadaşı benimle onun için"Böyle büyük bir aşk görülmedi"demisti sonraa ingilizce dersinde ben bir cümleyi çevirdim"En sonunda birbirlerine aşık oldular"ben diyince arkadası hemen gülerek onu dürttü ve arkadaşı sürekli bana ailemle ilgili sorular soruyor onun yanındayken mesajda eski sevdigim çocuğu falan sormuştu gecen hafta cuma günü ona çikolatalı sütle petito verdim bugün sıramın altında browni buldum ama sabahleyin yoktu son derste oradaydı ben ceketimi falan katlayıp sıranın altına koyarken bana bakıp duruyordu bende düşündüm niye bakıyor diye ben browniyi bulunca bana baktı arkadaşının yanına gitti ben neredeyse her gün browni yerim demekki aklında kalmış yani kesin o aldı çünkü bütünnn arkadaşlarıma sordum kimse onu koymamış, e ben zaten koysam hatırlarım ki koymam ayhy başlık gene saçma oldu ve detay yine uzun oldu kusura bakmayın buraya kadar okuyan bordo berelidir dermişim sgakahskjs neyse kısacası bu cocuk bu kadarrrr şeyden sonra beni seviyor mudur acep?
Bir erkek neden kıza çikolata verir?