Evet olabilir.
İstese de olamazlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadınlar kullanmayı yedekte tutmayı severler bir erkekle bir bayan arkadaş olamaz kadınlar arkadaş kalmak ister çünkü çok iyi biliyorlar erkeklerin onların üstüne düşüp yardımcı olacaklarını ama erkek kaldıramaz
ArkadaşLigi tümüyle flörtten ayrı bir yere koyduğunuz için kafanız karışıyor flört, iki hemcinsin arkadasliginda bile biseksüel olmasalar da olabilir sevismek kimseyi artık başka biriyle ilişki kuramayacak bir kirlilige sürüklemez kirlilik iki insanın birbirine başkalarını yasaklamalaridir
Olabiliyor Funda.
Bir çok kız arkadaşım var. Beraber alış verişe gideriz , mekanda oturur çay kahve içeriz , dövme yaptırmaya gittiğimiz bile oldu.
Geç saatlere kadar sokakta sohbet muhabbet ederiz ama arkadaşlık çizgisinden asla çıkmayız.
Cevap
59Cevap
Evet tabi ki olabilir
Kadınla, erkek birbirine arkadaş değil, eş olsun diye yaratılmıştır.. Adem (as) ile Havva arkadaş kalalım dememiş mesela..
Tarihte de cephelerde, devlet idaresinde, savaşlarda, yani dünyanın hiçbir noktasında kadın erkek arkadaşlığından bahsedilmez..
İnsan fıtratında da böyle bir programlama yok.. Bu zamanda var diyenler bile instada evlilik videolarını görüyoruz.. Hani arkadaştık?
Medeniyet, adını aldığı Medine'den gelir.. orada da olmamış?
Çocuk yaşlarda arkadaş olunuyor ama buluğ çağına girip, hormonlar devreye girmeye başlayınca çocukluk da ortadan kalkar, arkadaşlık da..
Arkadaş gibi görünenler var ancak sözde (!) medeni olmanın altında bastırılıyor hisler..
Nitekim sosyologlar, kadınlarla erkeklerin gerçekten de arkadaş olabileceğini ve bunun iki taraf için de aslında oldukça faydalı olduğunu belirtiyor. Örneğin karşı cinsle arkadaş olan bir insan, karşı cinsi nasıl etkileyebileceği konusunda arkadaşından oldukça faydalı bilgiler alabilir.
olabilir mi gerçekten her anlamda kendini bilen tanıyan ve beyni doğru yerlerde olan insanlar evet.. olabilirler ancak ne kadar sürer
hayatlarına birisi girene kadar ondan sonrasında bir şekilde bu durum kabul görmediğinden mütevellit o iş bitiyor. diyelim ki hayatlarına giren insanlar da bu durumu kabullendi
neden devam etmesin o zaman
Arkadaşlığın tanımını yapmak lazım evvela. Nedir arkadaşlık? Samimiyet ile flört noktaları arasında savrulup durmak mi mesela? Yoksa iki dostun yaptığı gibi oturup dertleşmek mi? Ya da iki ergen gibi bol kahkahalı eğlenceler de buluşmak mi? Tanımı netlestirirkek, soruya cevap da buluruz.
Kadın ve erkeğin arkadaş olabilmesini veya kalabilmesini engelleyen tek şey cinselliktir.
Eğer ikisi arasında cinsel çekim yoksa, yani ne erkek o kadına, ne de kadın o erkeğe cinsel istek duymuyorsa çok rahat bir şekilde gerçekten arkadaş olurlar, kalanilirler ve bu da uzun süreli olabilir.
Şöyle bir şey var; Mesela iki kişi arkadaş var diyelim. En başta biri diğerinden hoşlanıyor ve karşı tarafa ifade ediyor bunu. Sevgili olabilirler onda sakınca yok. Zaten arkadaşlıkları uzun sürmemiş en başta bir taraf hoşlandığını ifade edip sevgili olmuşlar. Ancak kaç aylık bir arkadaşınla tutup da sevgili olamazsınız çünkü ona o gözle bakmazsınız. Bu iki durumu da yaşadım. Yani arkadaş gözüyle baktığın kişiyle sevgili olunmaz. Ancak baştan bir mücadele itiraf varsa olunur.
benim cok arkadasim vardir hatta cok yakin arkadaslarim ama samimiyette de imtina ederim bir cok konuda ozenirim olasi bir yakinlasmaninda asla ama asla musadesini vermem
teveccunuz sevgili Funda :)
Oluyo ben kızlarla anlasamiyorum kız arkadasim. olsun diye cabaliyorum bi kız arkadasim vardi o da erkeksi bı kızdı lezbiyen çıktı valla yorumlara da göz attım kisiden kisiye degisiyo heralde bu.. e sizde gururnuzu herkese okşatma pesinde olmayin bu sorunlar kalksın niye olunmasın yahuu
olabilirler de ozellikle erkekler karsisindakine gercekten arkadas olarak bakmiyor. sahsen ben bir kere arkadasim konumuna koydugum birine karsi kesinlikle bir seyler hissedemiyorum, onlar da o gozle bakmasa hissedemezler
Birbirlerini fiziki olarak beğeniyorlarsa ya da beğenme ihtimalleri varsa olmaz, birbirlerini dış görünüş olarak son derece itici buluyorlarsa olur.
Evet gayette güzel arkadaş olurlar. Belli bir sınırı aşmadıktan sonra yıllarca o arkadaşlık devam eder. Liseden beri görüştüğüm erkek arkadaşım var.
Kanka dediğim kızın saçlarının kokusunu içime çekip, başka bir erkekle olduğunu görmek mi? Lütfen bileklerimi kesip abant gölünün kenarına atın beni
Hahah Abant gölü mü
Olabilir aşın bu şeyleri ya
Hayatta hersey mümkün de. Bizim erkekleri bilmiyorum nadirdir. Ben çok isterdim bi erkek kankim olsun
Olunabilir sorunlar hep erkekten kaynaklanıyor sanıyorsunuz ama öyle değil. Ülkemizde erkekler kadar kadınlar da çok değişti. Burunlar havada
ateşle barutu yan yana koyup birbirine zarar vermesini beklemekle aynı şey ! mantıklı gelmiyor gelmedi de
Elbette olabilir en iyi arkadaşım kadınlar olmuştur. ☺️ Hem cinsler arasında ister istemez bir çekişme, rekabet ya da kıskançlık oluşabiliyor.
Elbette olabilir en iyi arkadaşım kadınlar olmuştur. ☺️ Hem cinsler arasında ister istemez bir çekişme, rekabet ya da kıskançlık oluşabiliyor.
Olabilir. İlla ki karşıdakine karşı duygusal bir şeyler beslenir diye bir şey yok he ama bu olasılık var mı var.
Bence olabilir. Ama ben kıskanırım sevgilimin olsa
Olur derdim ama fikrim değişti olmuyor cidden iki taraftan biri duygu besliyor
Olamuyor kac kere denedik kac kişiyıde gordum sonuc bommmm
Duygusal boyuta geçmek gibi bir niyet yoksa arkadaş olunabilir.
Ben arkadaşlarımda aynı zamanda partnerimde saf arkadaşlık bana göre değil heralde😂
Olabilir ama tersini söyleyen bir araştırma okumuştum
Neden olmasınki gayette güzel olunur. Niyet başkaysa onu bilemem
Hayır samimi yakın arkadaş olamazlar anca meraba meraba
Olabilirler neden olmasın? Gayet de birçok arkadasım var öyle
Ben olabiliyorum var öyle 3 tane arkadaşım 15 -20 senedir arkadaşlarım
Cook nadiren gorusmek şartıyla ancak olur belki. En azindan bende olmadı
En yakın arkadaşların bile aklından cinsellik veya sevgili olma fikri geçmiştir.
Elbette olur. Benim kadın arkadaşlarım hatta sırdaşlarım var.
Çok ta güzel oluyor yıllardır arkadaşım olan çok var
OLMAZ, OLAMAZZ, O ya seks arkadaşlığına döner ya aşka kadınla erkek arkadaş olamaz, olsada olarak kalamaz
Kanka ayağına gitmediği sürece evet, ama kanka muhabbetlerini başlamışsa emin ol taraflardan biri arkadaştan daha fazlası olmak istiyordur.
sabaha kadar tartışılsa olabılırler sonucu ortaya çıkar
olamazlar.. ben ateşle barut yanyana durmaz diyenlerdenim...
Olabilir de olmayabilir de işte tüm mesele bu 😂
Ateşle barut yan yana durmaz. Arkadaşlık olursa en fazla seks arkadaşlığı olur
Bence duruma ve kişilerin karakterlerine göre değişkenlik gösteren bir durum
Ben olanı görmedim. Konu mutlaka bir yerlere kayıyor.
Olamaz, mutlaka biri sıkıntı yaratır🙂
Bence olurlar ama insanına göre değişir tabii ki.
Olabilir tabi olan oluyor
olabilir neden olmasın
İsteselerde olamazlar
Gün gelir farklı duygular yeşere bilir.
Olurrr tabi ki
Yeter ki sınırını bilmeli.
Belli sınırları aşmadıkça olabilir.
Evet, benim çok oldu.
Olur mümin kardeşim.
Samimiyet olursa ya kadın ya erkek ilgi duymaya başlar cunku arkadaş olduğu için daha rahat davrandiği için bu her iki tarafın hoşuna gider zaten ilişkiletde arkadas gibi olmadıkları için insanlar anlaşamıyor hep kendilerini kastıkları için halbuki rahat olsalar ama kimse sevgilisine rahat degil ego gurur beni beğenmez havası bunu engelliyor don alet birine aşık olan var mı? Yok en güzel kıyafetler parfümler makyajlar filan bizler bunların kölesi olmuşuz. maalesef..
Gayet de güzel olurlar illa cinsellik mi olacak
Olabilir ama yakın arkadaş olamaz
Bu birazcık her iki tarafa da bağlı bir durum.
Benim vok arkadaşım vardı
Olabilir bunda ne mahsuru var
Evet olabiliyor. Hali hazırda arkadaşım var
Gayette güzel oluyor.
Çok bayan arkadaşım var eşlerinide tanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?