Çok klişe bir soru olduğunun farkındayım ama bir arkadaşım var kardeşim dediğimiz ve 10 seneyi aşan yakın bir dostluk düşünün. Ne zaman sevgili yapsam hepsinde bir kusur buldu ve kendisi yalnız kaldığı zamanlarda ben de yalnızsam hep flörtleşme şakaları, elleşme şakaları yapıyoruz hatta özel konularda şakalaşmalarımız bile oluyor. Bazen şakadan öteye geçtiğini hissediyorum. Benim kendisine karşı beğenim yok ama ben hemen cilveleşen samimi ve beğenilen bir insanım. Acaba bu durum onu etkiliyor mudur? He bir de daha önce kendisinin benimle ilgili birkaç defa özel rüyası gördüğünü öğrendim. Ben de onunla ilgili görmüştüm ama sabah uyandığımda tiksinme isteği gelmişti. Sizce bu arkadaşlık mı yoksa fırsat bulsa benimle birliktelik dener mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO iş zor bir zaman sonra farklı duygular ortaya çıkabiliyor. Benimde var öyle bir kankam o bana ben ona derdimi dökerim. Sevgili değiliz bazen evlenmiyorsun diye kızar bende bulmadın birini derim cinsellik konusu açılmaz o takip ettiği dizilerden bende dinlediğim radyo programlarından bahsederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Demek ki bu kadar samimiyet fazla
- +1 yıl
Evet öyle görünüyor nasıl olsa arkası gelir diye bir hareket bekliyor. Yüzüne söyleyemedini telefondan yazıyordur
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHepsinde kusur buluyorsa sizi kendine istiyordur. Çok tehlikelidir böylesi. Ne size açılır ki açılınca kaybetme durumu var bunu göze alamaz ve sonra karşınıza çıkan her insanda kusur bulmaya başlar. O arkadaşınıza dikkat edin sadece arkadaş değil. Mesela der ki sen daha iyilerine layıksın felan diye artniyetli sözler söyler. Bir de arkadaşken teklif edip daha sonra tekrar arkadaş kalalım diyenlere de dikkat edin ilk seferde yine atağa kalkabilir ve boşlukta duygusal olarak zayıf kaldığınız bir dönemde yanınızda olduğu için faydalanmak isteyebilir. Şark kurnazlarına dikkat edin
02 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ya.
- +1 yıl
Kısacası arkadaşınıza duygusal bağınız yoksa basınız ağrımasın ve ileride sevgiliniz olunca arkadan işler çevirmesin, fişteklemesin, sevgiliniz hakkında kötü yaklaşımlar içinde de bulunabilir. Dikkat ediniz
- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet güven varsa tabi ki arkadaş olabilirler benim bu zamana kadar en iyi arkadaşlarım genelde kız olmuştu, burada önemli olan birbirine karşı duygulan güven ve saygıdır. bence sizinle birlikte olmak için fırsat kolluyor olabilir, belki de sizden hoşlanıyor da olabilir. eğer size karşı çok ilgisi olduğunu ya da sizi sürekli merak ettiğini düşünüyorsanız. ya da belki ona olan arkadaşlığınızı hoşlantı sanmışta olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Hoşlantı sanmadığından kesinlikle eminim. Çünkü benim hayatımda her zaman çekici ve hoş erkekler oluyor. Genellikle yalnız kalmamaya özen gösteriyorum. Kendisinin de duygusal bir şeyler istediğini sanmıyorum açıkçası. Tensel çekim olabilir niyeti
arkadaşlığın boyutuna göre cevabı değişecek bir sorudur aslında. arkadaş tabii ki olunur enseye şaplak olunmadığı sürece. samimiyetin aşırısı tehlike sinyalidir.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
47Cevap
+1 yılSenelerdir tanıdığım erkek arkadaşlarım var hiçbiri hiçbir zaman yan gözle dahi bakmadı bu olası bir şey ütopik bir durum değil. Ama hoşlanan da var işte ve senin arkadaşın senden ya hoşlanıyor ya da fb olmak istiyor bilemedim. Seven insan bu kadar zaman içerisinde bir açılırdı
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. ben aslında benden hoşlandığını düşünmüyorum yalnız olduğu zamanlarda benimle bir şeyler yaşamak için fırsat kolluyor mudur ondan şüpheleniyorum. Umarım hiç açılmadan üstü kapanır bu durumların
+1 yılBir mesafe olsa neden olmasın ki normal arkadaş benim bir kız arkadaşım vardı 10 yıldır tanıdığım kız evlendi ve hala bende ekli Facebookta çıkarmamış beni herkesi çıkarmış tek beni çıkarmamış nedense işte arkadaşlık böyle bir şey araya mesafe koymak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBu kadının ne kadar gideri olduğuna bağlı. Arkadaş kalinabilmesi ve sadece arkadaş olarak bakilabilmesi için hiç giderinin olmaması lazım. Eğer varsa biraz bile olsa o düşünce arkadaşlik dışına kayabilir kayar
19 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok güzel bir yere parmak bastın
- +1 yıl
Bastım basarım aksini iddia edemez kimse😂 çirkin kelimesini kullanmasını asla sevmem. Ama o şekilde tabir edilebilecek bir kadın değilse eğer yalan olur o arkadaşlık. Bir gider değerlendirmesk illaki yapılır 😂
- +1 yıl
Erkeklerde böyle evet ama üzücü. Ayrıca çocukken o kadar güzel çirkin farkı olmuyordu tabi yaş aldıkça guzellestik
- +1 yıl
Çok da üzücü sayılmaz ya. İki insan arasında aura uyumu karakter uyumu ve kuvvetli bir iletisim varsa nasıl başladığının önemi kalmaz. Arkadaşlıkla da başlayabilir gayet tabii
- +1 yıl
Bende öyle bir şey kesinlikle yok ama
- +1 yıl
Gunahmış ayıpmış gibi bahsetmesek gönül bu😂
- +1 yıl
Ahahaha ben duygusal bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kendi içimde olduğum durumun
- +1 yıl
Sen özelinde düşünüyoruz pardonn. Sen duygusal yaklaşmam mümkün değil diyosan ve eğer karşı tarafta böyle bir durum olmasını da istemem diyorsan mesafeni koruman gerekir ozaman. Bu duruma mahal vermemek için. Çünkü fazla muhabbet tehlikelidir😂 sen arkadaş olarak bakarsın o bakmaz
- +1 yıl
Bundan sonra öyle yapacağım sanırım zaten
- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin bir kadını sadece arkadaş olarak görmesi o kadından cinsel olarak etkilenmemesi yani kadın yerine koymaması demektir. Bu insanlarin genetik kodunda var. Ki çocukta gayet sırasını bekliyor şu anda. Kendinde hissetmissin daha ne olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun ama ben bir kadın olarak söylüyorum bir erkek çok yakışıklı olsa bile arkadaş olarak görüyorsam sonrasında hiçbir şey hissediyorum. Ne cinsel ne tensel
- +1 yıl
Kadınlarla erkekler farklı varlıklar benimde o tarz düşünceler hissetmediğim kadınlar var tabiki ama motivasyonlarımız farklı. Her ne kadar yürüyen cinsellik gibi gezmesekte 10 yıl boyunca sürekli içli dışlı olup hiç bir şey hissetmemiş olamazsın.
- +1 yıl
Hiçbir şey hissetmemiş olamazsın cümlesi beni yıktı. 🥺
- +1 yıl
Yani sen sınırını koruduğun sürece ve oda kendini bildiği sürece arkadaşlığınız bu şekilde devam eder kendini üzme boşuna net ol yeter.
- +1 yıl
Teşekkür ederiimm
Nope kalamaz asla mümkün değil, kadını ve ya erkeği arkadaş olarak gören biri karşı tarafa her sabah günaydın yazmaz, her gün konuşma ihtiyacı hissetmez. Buna rağmen hala dostça davranış zannediyorsa ya sal*ktır ya da bilmemezlikten geliyodur.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle her gün konuşma görüşme yok ama dediğim gibi her sevgilide kusur oluyor ayrılınca ben biliyordum ayrılacağınızı falan diyor. Arkadaşlığımı bitirmesem de aradaki mesafeyi artıracağım kesinlikle
Aslında olur önemli olan arada bir güven ve sadakat probleminin olmaması. Ancak sizin aranızda bir güven problemi var ki şüphelenip buraya yazma gereği duymussun normalde olabilir ama sizden arkadaş biraz zor olur. Fırsat kolluyor bence
00 Yorumla
+1 yılO şakaları yaparak sen de böyle hissetmesine pay veriyorsun yani, olmaz bence kendi adıma yani arkadaş olarak seçtiğim bir kadını bile beğenmeden seçmem ama bu kastı veya içten pazarlık değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok klişe ama imkanı yok. o duygular hormonlar buna izin vermiyor. kadın belki olur da erkek için imkansız gibi bir şey
03 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir kız için saf arkadaşlık düşünceleriniz yok mu?
- +1 yıl
Ya illa ki oluyor ama genel anlamda bir şeyler oluyor. Ne kadar yok falan desek de oluyor yani. Bu biraz da kadının tepkisine ve duruşuna bakıyor.
- +1 yıl
Bir hamle yapsa kesinlikle tüm arkadaşlığı sileceğimi biliyor olmalı m
+1 yılYüksek bir ihtimalle olamaz yani tabiki yüzeysel olarak olabilir ama içten içe o erkeğin ilkel düşünceleri olucak :D bu herzaman böyledir.
04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin %99u bu düşüncede. Çok içten pazarliklisiniz 😂😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle birisi değilimdir arkadaş olmak istermisin :D
- +1 yıl
100 kişiden birine denk geldin bak şans işte
- +1 yıl
Olabiliriz tabiki
+1 yılOlabilirde. İki taraftan birisi illaki olayı bozuyor. Benim çok eskiden kalan güzel arkadaşlıklarım var
04 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yakınlıktan mı kaynaklı diye düşünmüyor değilim
- +1 yıl
Sınırları çizmek lazım. Yoksa birisi diğerine gönül kayıyor
- +1 yıl
Bundan sonra sınır çizsem acaba aramız bozulur mu
- +1 yıl
Gönül bağı kurmaya başlamışsa bozulur yoksa bozulmaz
+1 yılSıkıntılı durum ya mutlaka bir arıza çıkıyor böyle şeylerde. O yüzden mesafeyi korumak gerekli
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- +1 yıl
🦁🦁
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir aslında. Gerçi benim en yakın arkadaşım şu anda nişanlım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ahhahshahshhahuauw
- +1 yıl
Ve profilde monica geller olması
Öyle Bi olay yok kankam dedigi erkek ten onlarca kürtaj yaptırmıştır kadın
03 Yorumla- +1 yıl
E yuh ama sen de amma abarttın.
- +1 yıl
Aksini görüyorsun, ben. Sana o yazdıklarım neyi cagiristiriyor acaba?
+1 yılBi gün ara ve de ki kanka evde yalnızım gelsene film izleriz o zaman alırsın cevabını :d
02 Yorumla- +1 yıl
Jsjqsjjq 10 yıllık bir arkadaşımsan bunun cevabını alırdım
- +1 yıl
hiçbir şey anlamadım dediğinden:D
olur gibi görünür dışardan. ama aslında olamaz
02 Yorumla- +1 yıl
Cok üzülüyorum bu duruma ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraştırmalara göre baya bariz bir yalan Ya çıkarı var. Senin üzerinden tecrube bilgi kasıyor veya umitsiz bir platonik belki verir fb lik yapar veyada kullanma bunun gibi nedenler
06 Yorumla- +1 yıl
Bunlar biraz ağır ithamlar ama bence bir boşluk bulsa benimle yakınlık kurmayı dener gibi hissediyorum. Tek düşündüğüm bu
Cevap sahibi+1 yılİlişki bazındanda bunu umabilir. Ama sonuçta terazinin iki kefesi var Ve süreç sonunda biri bir diğerine kayabilir
- +1 yıl
Açıkçası ben arkadaş kalma tarafindayim. Bir hareketiyle onca yıllık arkadaşlığı tek kalemde silebilirim. Bundan çekindiğine de eminim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle hislerine guven çekindiği için hep o mesefe kalır. Ama evlenirsen bitirmen gerekebilir Kocan ayrı sorun çıkarır. Veya o hazmedemeyip ne olduğunu anlamadam çok kötü bir hamlede bulunabilir. B9yle örnekler var Tabi iş o noktaya giderse
- +1 yıl
Kocam ne derse yaparım hajasja
Cevap sahibi+1 yılİşte böyle bravo 👍
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur canım neden olmasın en fazla seks olur o kadar 😄😄😈
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı çerçevesinde sohbet etmesinde ve ortada çıkar yoksa mahsur yoktur.
00 Yorumla
+1 yılDuygusal ve cinsel açlık olmazsa her iki tarafta
Olabilir00 Yorumla
+1 yılerkekler çok tuhaflar arkadaşta olsa bence fırsat bulsa birliktelik dener
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşıda ki kişi benden hoşlanmadığı sürece arkadaş olurum
00 YorumlaOlabilir neden olmasın. Benim çok iyi arkadaşlarım var.
00 Yorumla
+1 yılhayır. erkek ilk fırsatta bir şeyler yaşamak ister. Başka soru?
01 Yorumla- +1 yıl
Shahdha olursa paylaşacağım
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır olamaz. kadın erkek arkadaşlığına asla inanmam. zamanla öncesinde ya da zamanla bir taraf özellikle de erkekler bir şeyler hissedebiliyor
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çoğu bu görüşte nedense. Çok üzücü
- +1 yıl
öyle ne yazık ki :/
erkek + kadın = cinsellik.
11 Yorumla- +1 yıl
Shjadjjwjd ilk insan mantalitesi olarak yorumladın
+1 yılSanmıyorum illa cekim oluyor
10 Yorumla
+1 yılsevişince
arkadaşlıkları bozulur mu
asıl mesele bu?10 Yorumla
+1 yılNeden olmasin ki? Bence olabilir arkadasligin dostlugun cinsiyeti yoktur.
00 Yorumla
+1 yılTabi olur yani niye olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Açıklama detaylı
- +1 yıl
Yorma bebiş çekici biriysen erkek de bekarsa sana yaklaşabilir , adam sofu kadın tipsizse arkadaşlık olmaz zaten
- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOlur insan olması lazım
00 Yorumla
+1 yılOlabilir benim iş yerimde bayan arkadaşlarım var.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılbelli şartlarda olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. olmamalı
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılSenden hoşlanıyor bence
00 YorumlaSonunda biri aşık olur
00 YorumlaKesinlikle dener
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİllaki dusunur cikmayi
00 Yorumla
+1 yılOlamaz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok kesin konuştun ahdhsh
- +1 yıl
29 yaşina kadar bir şeyler gördük. 🤷
+1 yılEvet eğer ikisinde içinde kötü niyet yoksa olur
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım olmaz 🥺
Olabilir. Ama çoğunda aşk oluyor sonra
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar korkuyorum ki böyle bir şey olmasından. Arkadaşlığımız bitecek diye korkuyorum
Evet olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahwha açıklamayı okuyarak detaylı bir şeyler yazabilirdin :)
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey olur.
00 Yorumla fırsat bulma bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. maalesef çok zor
00 YorumlaTabiki olabilir eden olamasın
00 Yorumla
+1 yılkadın isterse
00 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 YorumlaOlur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazlar.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz
00 Yorumla Evet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Olamazlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olamaz bence
00 Yorumla O la maz
00 Yorumla
+1 yılevet olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen çok azginsin diğer bir dille libidolu🙄
06 Yorumla- +1 yıl
Ahahsuha ne alaka
Cevap sahibi+1 yılDeğil misin?
- +1 yıl
Bilemedim
Cevap sahibi+1 yılBildireyim mi