4 yıldır birlikteyiz ve kumar oynuyor olur mu?

4 yıldır birlikteyiz. ilk konuşmaya başladığımız zamanlardan beri kumar oynadığını biliyorum. ilk 2 sene umudum vardı bırakır düzelir diye ama babasının üstüne kredi çekip birde hesabındaki diğer paralarıda alınca değişmiceni anladım ama çok seviyordum hergün kavga çıkarmaya hergün ağlamaya başladım yapma etme diye yurt paramı alıp oynadı ödemek için çalışmak zorunda kaldım kimi zaman aç kaldım elimdeki her parayı aldı şimdi de 110 bin tl borç ile beni başbaşa bıraktı bugun de arkadaşına 140 binlik senet imzalatması ortaya çıktı herşeye rağmen düzelir diye bekleyip aptallık ettim abim annem babam herkes biliyor onu bu sene eylül ekim gibi nişanımız yapılıcaktı ailesi beni arayıp biz sizi nasıl evlendirelim olmaz dediler psikolojisi gerçekten bozuk iyi değil asla naptığını bildiğini düşünmüyorum benimde psikolojimi bozdu sinir hastası oldum panik ataklar geçirmeye başladım sadece aşk yüzünden yaşama sevincimi kaybettim şimdi dönüp bakıyorum neden kendime bunu yaşattım ki diyorum ama beni sevdiğine emindim hep beni bebek gibi hissettirmesi beni inanın babamdan bile çok düşünüp sevmesi çok güzeldi napıcamı bilmiyorum düzelmesine karşı umudum yok ama umut etmek istiyorum hala istesin elimden geleni yaparım onun için ama o bana her kelimseinde yalan söylüyor seven biri nasıl yapar ki bunları aklım almıyor sevmiyorsa benimle işine uzak mesafe ilişkisindeyiz faydalanmıyor da benden ne istediğini anlayamıyorum nolur akıl verin bana

4 yıldır birlikteyiz ve kumar oynuyor olur mu?