Aşk İlişkileri Tanımadıgınız kişilerin güzel sözleri sizi etkiler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Beni etkilemez , GÖZELLİĞİMDEN nereye borcum olduğunu soran abi umarım borcumu ödersin 😀 Tanımadıgınız kişilerin güzel sözleri sizi etkiler mi? Cevapla Ödeme Soruları En İyi Sözler Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Etkilemez hiç bir şekilde 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ha bir yapay zeka övmüş ha bir yabancı, gram etkilemez. 0 0 Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Konuşma devam etti ve ötesine geçti :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabii ki 💁🏻♀️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bana bunlar öğğ dedirtiyor ya dümdüz abaza 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır etkilemez. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır etkilemez 0 0 Yorumla
nergisdsf Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Komikti 😅 0 0 Yorumla
Azraaaasuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Etkilemez etkilememeli 0 1 Yorumla zırzır46 +1 yıl Benim dediklerimin çoğu etkileniyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Etkilemez hiç bir şekilde
Ha bir yapay zeka övmüş ha bir yabancı, gram etkilemez.
Konuşma devam etti ve ötesine geçti :D
Hayır tabii ki 💁🏻♀️
Bana bunlar öğğ dedirtiyor ya dümdüz abaza
Merhaba
Bir şey sorabilirmiyim?
Etkilemez hiç
Herif ergence itiraf etmiş bos
Hayır etkilemez.
Otel vaya hünerleymiş
hayır etkilemez
Komikti 😅
Etkilemez