İnsanların önce dediklerine sonra da yaptıklarına bakınca bazı insanlar size de samimiyetsiz gelmiyor mu?

İnsanların önce dediklerine sonra da yaptıklarına bakınca bazı insanlar size de samimiyetsiz gelmiyor mu?
Evet geliyorlar tabi ki de.. zaten o tür samimiyetsiz insanları fark ettiğim anda uzak duruyorum direk.. çünkü güvenilmez geliyorlar.. yaptıkları ile söyledikleri şey tutarsız olur ne istediğini bilmezler..
Cevap
6Cevap
Hem samimiyetsiz
Hem yalancı
Hem gereksiz
Hem zavallı geliyorlar
Evet hatta çok samimiyetsiz geliyorlar bana.
Hakkını vermem lazım erkek kuzen beni güzel uyuttu çünkü gerçekten bayadır yapmıyordu burada bile yazdım 2013den beri uğraşmıyor şükür 2021den yine başladı 2022 en son 2023 sonra arkadaşım dediklerini yuttu sanki o dememiş gibi kazık attı yine tuzak kurdular çünkü intikam aldı doğruysa tuzağın içine kendide düştü
Bu tipler samimiyetsizlik konusunda genelde bir dünya markası olur. Dublajı kaymış film gibi söyledikleriyle yaptıkları tutmayanlar çok var lo
hahah güzel benzetme dublajı kaymış :D
Benim dün ki soruyu da kaldırmışlar hani yönetimle alakalı olanı alakasız paylaşımdan gitti site yönetimi benden nefret ediyor kurban
soru alakasız paylaşımdan nasıl gidiyor 🤔
Bunların içme sularına fazladan mı klor ekliyorlar anlama güçlüğü yaşadıklarından eminim şikayet ettiğim cevabımı da iade etmediler üstüne sorumu da kaldırdılar soru sorma hakkım da yok
İnsanların çoğu öyle zaten dostum! Söyledikleri ve yaptıkları birbirini tutan insan sayısı, sandığından çok daha az artık..
16 yıllık arkadaşımla Temmuz'dan bu yana konuşmuyorum artık :D herkes kendi çıkarının peşinde herkes senin kesenden cömert kendi kesesine gelince cimri benzetmesinde bulunsam yanlış olmaz sanırım
valla benim ki belli ortama genç kız girince ayarları bozuluyor. Herkes kızı yatağa atma peşinde kız başkasına meyil ediyor ben de güzel kardeşim değil mi bozdum işi kızın hoşlandığının önü açtım :D bu sefer işi bozunca da kıza yürüyorsun demeye başladı öbür grup
ben de bro adamın yaşı 40 a gelmiş biraz daha oturaklı olmasını bekliyorsun ama işte
Valaha geliyor laf konuşurken ben sen gibi yapmam etmem derler ama getirmedikleri dilimde kalmaz bi bakarsın arkandan
Nedense söyledikleri farklı yaptıkları farklı oluyor iki yüzlü samimiyetsizler nefret ederim o tiplerden
Herkes dolandırıcı olmuş
en basitinden iş konularında bile hallederiz diyen halletmiyor…diğer konulara gelmiyorum bile …
Bazı insanlar gerçekten böyle konuşmaları bakıyorsun aklı başında gibi duruyor sonra yaptığı davranışlar ile kıyaslayınca hiç samimi gelmiyor.
Uctuğunu görsem yinede ameline bakarım yaptiklarına , söylediklerine.
Söylemleri ile eylemleri farklı olan herkes samimiyetsiz, herkes güvenilmez
iki yüzlü diyoruz biz soyleyipte tam tersini yapanlara hatta tam olarak aslında onlar k@s@r
Samimiyetsiz olanları hayatımda tutmadığımdan.. İstisnalar hariç evet
İnsanlar dün de samimiyetsizdi, bugün de öyle yarın da öyle olacak.
Herkes samiyetsiz herkesin yüzünde bir maske var
Benim maskem daha renkli 😏
Renkli kişiliğiniz var demekki
Geliyo🤐
Komik geliyor.
Evet ciddi anlamda samimiyetsiz geliyor
E tabii ki
Hepsi yapmack
Geliyor evet
Evet samimiyetsiz geliyor
Geliyorlar gelmez olur mu