Kişilik & Karakter Başkalarının arkasından konuşup, sonra yüzüne karşı çok samimi olan insanlar hakkın da ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başkalarının arkasından konuşup, sonra yüzüne karşı çok samimi olan insanlar hakkın da ne düşünüyorsunuz? Başkalarının arkasından konuşup, sonra yüzüne karşı çok samimi olan insanlar hakkın da ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Onlar klinik bir vakaa çok denk geldim iş yerinde kadınlar arasında oluyordu genelde arkasından konuşuyolar 5 dk sonra katşılaşınca ay canım şeker şey nasıl özledim tatlı şey benim yaşam kaynağım şekerimsinler havalarda uçuyodu 🤔🙄😁 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. O yüzden insanlara güvenmiyorum. 0 0 Yorumla
VoiceVibes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Herkes böyle, keyfi olmasa bile menfaat için herkes yapmıştır bunu. 0 0 Yorumla
υɴιcorɴтrυe Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl karakter parayla satılsa alıp hediye edeceğim çok insan var. 0 0 Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Ben delirmemek için mümkün olduğu kadar uzak duruyorum onlardan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar