Aslında Her Önüne Çıkan Kadından Ya da Erkekten Değil #Değişiklikten Hoşlanırlar Nitekim O Erkeğin Ne Derece #Delikanlı Ya da Kadının Ne Derece #Hanımefendi Olduğuyla Asla İlgilenmezler.
Daha Çok Boşanan Kadınlarda ve Abaza Diye Tanımlanan Erkeklerde Görülen #Namussuz Oldukları Sabit Olan, ve Son Derece Ciddi Bir Kişilik Bozukluğu İle Beraber #Şerefsizlik Diye Tanımlayabileceğim Durumdur.
Genel Olarak Asosyal Kimselerin Bir Anda Ispanak Yemek Suretiyle Cesaretlenip Her Türlü Daldıkları Olay..
Sır Verilmeyecek, Beraber Bir Şeyler Paylaşılmayacak, Aradaki Mesafenin Daima Aynı Hizada Tutulması Gereken Kişiler.
Nabza Göre Verdikleri Şerbetin Kıvamını Her Zaman Tutturan İnsanlar..
Herkesle dost olmaya çalışırım, içten ve samimi olmaya çalışırım çünkü bana da öyle davranılmasını isterim :) kin tutmayı sevmem, bana öyle öğretildi. Herkese önyargısız ve eşit şekilde sevgiyle yaklaşırım, bana geri dönüşleri aynı sıcaklıkta olursa mutlu olurum, güzel bir dostluk başlar, ama bana soğuk davranırlarsa, ben de onlara aynı şekilde mesafeli olurum :)
Ne yazık ki bazıları yapmacık ve yalancı oluyor, iyimserim diye saf yerine koyup kullanmaya çalışıyorlar. Bunu anladığım an, o kişilerden soğuyup uzaklaşıyorum.
Bu siteyi sevmenin nedeni de sizlersiniz... Birbirinden güzel paylaşımlarınız var, renkli bir dünyanız var, iyi ki varsınız ❤ :) bu sitedeki herkesi (bazı yalancılar dışında) çok seviyorum.
Kuzenime okudum sözü "lazim olur kızım lazım olur " dedi. İstifci kuzenim var 😂😂
Ciddiye alanlar için şaka yapıyor. Hic birsey dusunmuyorum oyle insanlar hakkında. Ama sunu biliyorum herkesle iyi anlasmaya çalışmak icin bir cok yüzünün olmasi gerek.
Cana yakin derim ama yakin olma sekli vardır bazıları istenmez ama kendini seviyorlar sanar kii bana gore 1&2 kişi yeter arkadaşlık için samimi arkadaş olarak gerisi selam - selam herkese içini dokeni ben sevmem insan olsun yeter be çok konuşmasın bos konuşmasın her lafa atlamasın saygılı olsun nerde susacak nerde konuşacak bunlar bilmeli insan duruşu giyiniş yürüme sekline kadar bir edep vardır
En İyi Cevaplar