Ben herkesle samimi değilim ama bazen çevre yapıcam diye herkesle samimi olan menfaatçi insanlar var sevmiyorum. Siz herkesle samimi olan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
#Taktikmaktikyokbambambam
#Taktikmaktikyokbambambam
Herkesle samimi değilim ama çok tatlı biri olduğum için herkes herkesle samimi olduğumu düşünüyor asdf
Ben hariç diğerlerini hiç samimi bulmuyorum, umarım açıklayıcı olmuştur. Benim için olmadı da asdf
Önümüzdeki maçlara bakıcaz arkadaşlar.. (bir an vats ken aydu samtayms itis dı futbol dis is dı futbol diye gönderme yapasım geldi)
İyi akşamlar teşekkürler
Herkesle samimi olunmaz ya. Olan varsa da oynuyordur
Teşekkürler beybito 😄
Herkesle samimi olan insanlardan direkt olarak irite oluyorum. Hatta kalkıp sordum bunu karşımdaki kişiye; "Öylesine" diye bir yanıt aldım. Gülüp geçtim.
Korkak çıkarcı ya da karakteri yok derim
Cevap
8Cevap
herkese samimiyse altında bisi arasın yok önceden öyleyse karakteri odur samimiyet insanlara fazla güvenilmez özellikle yagcilik yapanlara burnu havada gezenlerden hep nefret etmişimdir kendini bisi sananlarda.
Fazla samimi insan bana yapma geliyor içindekini sakliyomus gibi insanlarla oynuyormuş gibi geliyor ve bazen de göz boyuyolarmis gibi 😪
Ne bu samimiyet birader muhalefet parti kurup iktidaramı ele geçireecen ne bu politiklik demişliğim vardır
Kardes amacim cikar degil, ama herkesle araam iyidir. Ha bu iyi birsey mi degil, cunku herkes ben gibi degil.. Iki yuzlu cogu.
Keske soguk olsaydim.
yilisik insani sevmem herkesle hemen samimi olan en erken satar insani
ben soğuk bir insanım o yüzden o kadar samimi olanları samimi bulmam
bazılarını içten olduğunu düşünüyorum bazıları da dediğin gibi menfaatçi
Herkesle samimi olan bize uzak kalsın diyorum
bit yavrusu gibi gözüküyor gözüme sevmiyorum.
midemi bulandırıyorlar
Herkesle arası iyi olan yavsaktir
Bunlar s. Gittende anlamazlar.
Bende samimiyim ama menfaatim yok
herkesle samimi olan birisi samimi degildir
Herkesle samimi olan insan bana samimiyetsiz gelir
Herkesle samimi olan benimle arkadaş olamasın
Ben semimiyim bircok insanla bir menfaatim de yok
yapmacık itici geliyolar
Sevmem
Gevşek
Yapı meselesi.