Bu saatte burada pek kimse yoktur ama yinede içimi dökmek istedim neden benim gibi kızların yüzü gülmüyor neden diğerleri mutlu?

Bir adam tanıdım çok sevdim beraber olduğumuz süre boyunca kendimi prenses gibi hissetmeme sebep oldu maddi manevi neyi varsa önüme serdi ama tek bir şartı vardı aramızdaki bu bağın adını koymak istemiyordu flört olarak kalıcak sevgililiğe ciddiyete dönmeyecekti o beni yediricek içirecek gezdirecek benim için paralar harcayacak bende ona kadınlık vazifemi yapıcam ama bu ilişkinin adı konmayacaktı ve ben bunu kabul etmedim diye benimle iletişimini kesti. Bu adamın kendinden 2 yaş büyük abisi var ve abisi üç gün sonra evleniyor. Evleneceği kızı görseniz direk diyeceğiniz kelime "bu kız kesin escor. tluk yapıyordur" olur. Kızın tipi giyimi makyajı saç kaynakları estetikleri vs vs tam bir escor. t havasında. Bu tip bir kız benim beraber olduğum adamın abisi ile evlenebilirken ben aynı aileden olma bu beraber olduğum adam ile sevgili bile olamadım. Neden hayat o tip kızlara gülerken benim gibi Allahın yarattığı tip ile hayatına devam eden kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan kızlara bu kadar adaletsiz davranıyor neden? Benimde böyle hem maddi hem manevi anlamda iyi bir evlilik yapmam için neyim eksik?

Bu saatte burada pek kimse yoktur ama yinede içimi dökmek istedim neden benim gibi kızların yüzü gülmüyor neden diğerleri mutlu?