Benden bir tane daha varmış hahaha ilk defa gördüm neyse sevindim en azından yalnız değilim ama bir konuda önüne geçmişim benim 1 kez sevgilim oldu. Yakın arkadaşımda yok öyle sürekli bi arkadaş grubuna yancı girerim. Evlilik için zengin bir erkek lazım ayrıca. Kadın çalışmıyorsa erkeğin baya bi zengin olması lazım ki geçinsinler tr de. Birde evlilikten korkup hiç sevgili yapmayan tipler var. Adam evlensem boşansa benden, hayatım boyunca nafaka vericem diyip * kızını diyor tek takılıyor. Şuanda erkeklerin bi %20 30 u kesin böyledir. Bir bu kadarda parasızlıktan dolayı hiç uğraşmayanlar var. Kalanlardan sana düşmüyor demek ki :D
Ya bnde sevindim bnim gibi biri daha varmış de sen en azından bir kere sevgilin olmuş ben sanırım bunlar çoçuk yapıtıktan sonra bile benim ilk sevgilim hala olmamış olucak nedir bende bu şans? Ulan çırkın mıyım? Çırkınsem bile çırkının bile bi kismeti var ama ben? Bana sadece üzüntü stres
Bana stresten bahsetmeyin arkadaş 4 gün sonra 2 tane finalim var. Millet tatilde artık ben hala final düşünüyorum. Üzülmeye vaktim yok arkadaş. Okuduğum bölümde olsa olsa 23 24 kız var. Onu geçtim kız olsa bile. Okuldan biriyle sevgili olmak yasak bizde anca dışardan yapmam lazım sevgili. Tuzlada nerden bulayım. Arkadaş ortamından denk gelelim diyicem tüm bölüm aynı vaziyette kimsede yok olanlarda önceden olanlar. Hadi kız buldum desek Staja çıkıcaz hadi stajdan geldim ünideyken takıldık üni bitti hadi güle güle gemiye. Kız oluru varsada olmaz der biz ölmüşüz sen yine bir yerde yırtarsın.
Şunu söylim evlilik mutluluk değildir mutluluk sevgili yapmakta değil bunların kendi içinde çok sorunu var yaşan yaşanmayı bekleyen sevmek sevilmek ufak şeylerden mutlu olabilmek mutluluktur mutlu olmayı öğrenmek lazım o zaman gerçekten mutlu olursun
Yok be adamlar eğleniyor paylaşsınlar bari ben konserlere hastayım o kamerayı dağa taşa sallıyorlar böyle gel ona tilt olalım evlilik teklifi iyi yine :D
şimdi haykoya gitmiş benim arklar haykonun kıyafet sahnesini paylaşmış dümdüz çekmiş bak o olur hoşuma gitti görmemiştim hiç. Ben kamerayı açıp zıplaya zıplaya stroy atanlara tiltim :D ulan birşeyde belli olmuyor ki neyini çekiyorsun