Hicbi seye tahammülüm kalmadı
Sinir krizi geçiriyorum sürekli. Aklımdan geçenleri buraya yazmak istemiyorum. Az çok tahmin edebilirsiniz
Resmen dertlerle boğuşmaya ve sonucunda hiçbi şey elde edememesi gelmişim bu dünyaya.
Hicbi seye tahammülüm kalmadı
Sinir krizi geçiriyorum sürekli. Aklımdan geçenleri buraya yazmak istemiyorum. Az çok tahmin edebilirsiniz
Resmen dertlerle boğuşmaya ve sonucunda hiçbi şey elde edememesi gelmişim bu dünyaya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kimse mutlu değil onlar yapmacık mutlu ve mutlu görünmeye çalışan insancıklar
Ben gerçek mutluluğu yakalamadan ölmek istemiyorum. Eğer ölürsem öteki tarafta da rahat durmayacam
Mutluluk cennette
Benim dini inancım yok. Eğer ki öyle bişey, varsa cennet gibi.
Benim cennete girmemi engellicek, bana dünyayı dar edicek dertleri verirken Tanrı'nın aklı nerdeymiş de sonra bana cennete giremezsin yasağı koyuyor
Bn sonuçta insanım. Sabır ve katlanmak benim için bir yere kadar.
Ben her şeyin en doğrusunu, en mükemmelini yapana kadar canım çıkarken aklı nerdeymis
Diye sorarım öteki tarafta. Ve böyle bir şeyi kabul etmiyorum
Senin için hayırlı olan bir şeyi bilemezsin belki zamanı var böyle söyleyerek şirk koşuyorsun ve hiçbir zaman mutlu olamazsın ne burada ne orada rahat durmayacağım demen komik oldu biraz
Türkçe kuran meali okumanı öneririm umarım bu fikirden çıkarsın Allah hidayet verir inşallah
Nesi komikmiş pardon?
Sen ne yaptın ki Allah için Allah'tan tanrıdan mutluluk istiyorsun He? Namaz mı kıldın haline şükür mü ettin duamı ettin hangisini yaptın bunların
Benim için iyi olan açlıktan ağzımın kokması mi
Yani 60 yaşında kendime et alabilcem ama sonra vefat edicem
Çok gördük biz bu filmleri ve kesiterini
Eskiden dua ediyordum.
Ki şu an dua etmeyenler kat ve kat daha güzel hayatlar yaşıyor
Kurandada bahsedildiği gibi insan oğlu gerçekten çok az şükür ediyor ve nankör genelleme diyorum sadece sana değil
Elon musk , putin bunlar müslüman mi
Sen herseye para zenginlik olarak bakıyorsun
Putin tanrıya inanıyor Hristiyan
E manevi anlamda da sıkıntılıyım
Onlar değil
Anlıyorum senin gibi düşüncede olan çok insan var
Ölüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyor. Dışarıdan göründüğü gibi değil kimsenin hayatı. Nefes alıp suya dalar gibi yaşıyoruz sadece
Süründüğünü düşündüğün konudan bahsetmek istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Ben de bazen böyle hissediyorum
Hatta dün baya ağladım
Herkes mutlu değil
Ve her şey geçiyor merak etme
Tabi hepimiz çok mutluyuz
bu aralar ben de böyleyim
Herkes derken beni es geç
Birine güvenmen karsılık Alman lazım
Aynen öyle de. Nahh
Sen bilirsin
o senin kendi içindeki bir sorun kendini keşfet
Ne keşfi ya
kim olduğunu anla
Param yok ne kim olduğunu anlamasi
Vakit mi kalıyor sanki boş felsefe yapmaya.
boş değil felsefe değil para da istemez ama anlayacak beynin yok var olduğunda gelirsin
Senin kendine çok hayrına var da bana zeka teşhisi koyuyorsun. Daha okuduğum yorumu anlamamissin
Dua et
Ben müslüman değilim ki.
Ve olmak da istemiyorum
Dertleşmek ister misin
Hayır
Kuru yer bırakma
Dbdhjxnsjs abdest mi diyorsun
Evet reis