Kayınpederim geçen hafta nişanlımı arayıp tül perde ve halıyı dert etmeyin bana bir alo diyin ben alıcam diyor.
Bende kalktım haftasonu eve gidip ölçü aldım ve tüm gün bunlar için fiyat aldım ve her şeye kem küm ettikleri için hepsini makul fiyatlarına göre baktım.
neyse eve geldim nişanlımla konuştum fiyatları söyledim dedim babanla bir konuş.
Bugün öğreniyorum ki nişanlım babasını arıyor ama adam bende para yok diyor.
nikahım da Temmuz un 21 i ve daha gelinlik kınalık vs. Alınmadı. pazar günü gelinlik için randevu aldım hani önden bir gidip bakalım diye sonra dedim kayınvalidemi alırım beğendiğimi gösteririm diye.. ama gidişata bakınca adam alırım dediği şeyde şu an yok diyor. Daha bunun kına + nikah için kuaförü var. 10.000 den aşağı fiyat da vermiyorlar.. ailemle de kötüyüm şu an. madem bütçeleri yoktu o zaman neden yana yakışa Temmuz ayında yap dediler diyorlar. nişanlım zaten bitmiş tükenmiş durumda. Eniştem bu işin gidişatı kötü diyor. biz sanki kız vermiyoruz da oğlan veriyoruz gibi davranıyorlar diyor.
Bakın zaten ben üstüme düşeni bu zamana kadar aman sorun çıkmasın diye fazlasıyla yaptım.
her şey şu an da cep yakıyor.. aman dedim bu kız bir şey alamamış demesinler diye beyaz eşyalarımı kendim aldım. Çeyiz deseniz bir iğne ucu kadar destekleri olmadı her şeyimi kendim aldım. Söz- nişan evde yaptık hiç karışmadılar misafir gibi gelip gittiler takı bile takmadılar, kına fiyatları olmuş 25-30 bin arası o da yine bizden. Ona da karışmayacaklar.
balayı tatiline ödedik 40 bin babasına göre o da fuzuli niye gidiyorsunuz der söylemedik bile , televizyon aldık olmuş 17.000 tl , babası masa takımı almazmış abisi aldı.. tv ünitesini nişanlım aldı , ankastrem markete kumtel in gelmişti yine nişanlım aldı bütçem yok dedi ona da tamam dedim.
Yani bakıyorum etrafıma başka arkadaşlarım da evleniyor ama benim yaptıklarımı onlar yapmıyor..
her şeyleri karşı tarafın ellerinden geldiği kadar alınıyor. Arkadaşımla konuştuğumda yeminle anlatasım gelmiyor. nikahta takı takacakları bile belli değil düşünün ki ben gidip 4-5 bilezik isteyeyim. Nişanlım da bir şey yapamıyor artık. git anneni babanı sil de diyemezsin sonuçta.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hepsini okudum off bu nişanlılık dönemleri ne kadar zor şeyler böyle ya :/ direkt nişanlanmadan vs evlenilse keşke
Farkeden bir şey olmazdı zate nişanım için bir masraf yapılmadı. Sadece organizasyon tuttuk , kıyafetimi vs. Yine kendim almıştım. Direkt evlensek de aynı olur sonuçta bir ev dizilecek ve eşya alınacak ve iki tarafta diyecek ki biz kız tarafıyız şunları alalım onlar da kendi alacaklarını alırlar..
ben düğün yapmadığım halde bu durumdayım.
Nişanlımın da kendi evi ama her şey masraf maalesef ve karşı tarafın ailesi gelin alıyormuş gibi davranmıyorsa keyfine keder takılıyorsa bu sorunlar her türlü oraya çıkıyor.
En başında biz yaparız biz ederiz diyen aile yok şu an.
Maddi açıdan da güya bizden kat be kat iyi durumdalardı ama çok konuşan boş konuşurmuş bunu anladım.
Babasının dışardaki fiyatlardan gram haberi yok.
Annesi desen zaten kaos çıksa da feryat etsem kafasında.
Durumu yönetecek bir kadın değil.
Aramız da hiç iyi olmadı.
Daha bugün şunu şunu alırım bir telefona bakar diyen adam benim bir günümü tek cümlesiyle çöp etmiş oldu.
Halı için 13.000 tl , tül perde için de 4500 tl gibi bir fiyat almıştım.
İstiyorlar ki her şeyi biz alalım edelim.
Ailem de isyanlarda..
biz sanki seni zorla veriyormuşuz gibi davranıyorlar diyorlar.
Nişanlım zaten psikolojik olarak bitmiş.
Benimle de arası iyi değil şu an.
Dedim yani artık kendimi düşünmeden ateşe atıyorum çünkü bu aileyi ben bir ömür çekicem.
Nişanlımı seviyorum ama sevmek bir işe yaramıyor artık.
Mutlu olmam gereken süreçlerimde mutluluk adına hiçbir şey yaşatmadılar.
kayınvalidemle yine aram iyi değil çünkü gelmiş bana kuaföre de gelcem , dış çekime de gelcem diyor ulan sen önce bir şu durumları toparla demi ama yok bambaşka işleri kovalayacak…
ama nişanlının bi suçu yokmuş ki ailesini kimse seçemez netice de eğer sen sevdiğin adamdan eminsen bırak yapmasınlar
Yapmasınlar diyorsun ama biz tükendik , nişanlımda da kalmadı yani ve hadi tülü perdeyi geçtim daha buna laf eden insanlar gelinlikti kınalıktı vs. Nasıl alacaklar , kuaförü de var bu işin.. yani eğri oturalım doğru konuşalım ben mi karşılayayım hepsini..
Bak takı işine de girmedim güya düğün yapmayı istiyorlardı her şeye tamamlardı ve benim nikahımı da erkene çektirdiler ben kızdım dedim ki bakın nişanlım kredi ödüyor zaten ha bitti ha bitecek az kalmış gelin bu işi biz ekime kadar erteleyelim ya da olmadı seneye nikay yapalım aman işte eylül ekim olmaz bizim kilisten akrabalarımız gelcek dedi babası beni susturdu.
Ve ben onlar için eylül ayına aldığım nikahımı Temmuz ayına çektim.
Şimdi bu bana reva mıydı?
Nişanlımın bir suçu yok belki ama ailesini biliyordu.
Üstüne evli bir abisi var.. abisine ne yapılmış edilmiş , yengesinin içinden nasıl geçilmiş bilmiyor muydu?
Eltim 7 senelik evli ve hâlâ atamamış içinden onların yaptıklarını ve şu an bile her şeylerinden rahatsız..
Konuşmak ister misin bende kına nişan sürecindeyim benimde seninkinden bir ay sonra benzer sorunları yaşıyorum.
Yemin ederim sorumsuz bir ailesiyle evleneceğin bir nişanlın var benimkilerde öyle
Yaz lütfen konuşma çok ihtiyacı mvar çok değersiz ve stresli hissediyorum.
Yaşım 30 birde küçük değilim mutlaka yaz bana çok ağladım bu sorunlardan bende
Merhabalar daha yeni müsait olabildim.
Mesaj atılmıyor size , buradan da yazabilirim
Sizdeki durumlar nedir?
Takip gönderir misin veya Instagram vereyim?
KS hesabımi nasıl kapatırım arkadaşlar. Soru hakkım bitti buraya yazdım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!